Povezane vesti

Osuđen Paf Dedi: Ozloglašeni reper molio sudiju za milost, pravio cirkus u sudnici

Osuđen Paf Dedi: Ozloglašeni reper molio sudiju za milost, pravio cirkus u sudnici

Mondo pre 1 dan
Paf Dedi (Šon Didi Kombs) osuđen je na 50 meseci zatvora pred federalnim sudijom u Njujorku nakon što je ranije ove godine proglašen krivim po optužbama za prostituciju. Tužioci su zatražili od sudije da Paf Dedi (Šon Dedi Kombs) bude osuđen na 11 godina… »
Paf Dedi osuđen na 4 godine zatvora: Reper klečao u sudnici "Ponižen sam i slomljen do srži, mrzim sebe"

Paf Dedi osuđen na 4 godine zatvora: Reper klečao u sudnici "Ponižen sam i slomljen do srži, mrzim sebe"

Kurir pre 1 dan
Šon Didi Kombsosuđen je na 50 mesecizatvora nakon što je u julu proglašen krivim za dve optužbe povezane sa prostitucijom. Pre izricanja presude, Kombs se izvinio svojim bivšim devojkama, prijateljima i porodici, nazivajući svoje ponašanje „odvratnim… »
Stigla presuda: Paf Didi osuđen na više od četiri godine zatvora

Stigla presuda: Paf Didi osuđen na više od četiri godine zatvora

Nova pre 1 dan
Reper Paf Didi osuđen je na 50 meseci zatvora. Šon Kombs, poznatiji kao Paf Didi, osuđen je na 50 meseci zatvora nakon što je proglašen krivim za podvođenje, čime je zvanično označen njegov pad sa trona slavnih. Presuda je izrečena u saveznom sudu na… »
Osuđen Paf Dedi: Ide na dugogodišnju robiju

Osuđen Paf Dedi: Ide na dugogodišnju robiju

Telegraf pre 1 dan
Šon Didi Kombs osuđen je na 50 meseci zatvora nakon što je u julu proglašen krivim za dve optužbe povezane sa prostitucijom. Pre izricanja presude, Kombs se izvinio svojim bivšim devojkama, prijateljima i porodici, nazivajući svoje ponašanje „odvratnim… »
U toku je suđenje veka: Čeka se izricanje presude reperu Paf Dediju, tužilaštvo traži 11 godina zatvora

U toku je suđenje veka: Čeka se izricanje presude reperu Paf Dediju, tužilaštvo traži 11 godina zatvora

Kurir pre 1 dan
U saveznom sudu na Menhetnu danas će biti izrečena kazna reperu Šonu Didiju Kombsu, koji je ranije ove godine proglašen krivim po optužbama za prevoz osoba radi prostitucije. Iako je oslobođen krivice po težim optužbama, uključujući trgovinu ljudima i… »
Već zakazao nastupe, a sudija ne popušta: Tužioci traže 11 godina zatvora za Didija (foto)

Već zakazao nastupe, a sudija ne popušta: Tužioci traže 11 godina zatvora za Didija (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
ROČIŠTE za izricanje presude Šonu "Didiju" Kombsu počelo je u petak pred Saveznim sudom u Menhetnu, a tužioci tvrde da bi hip-hop mogul mogao da bude zatvoren godinama, dok su njegova deca u suzama molila sudiju za milost. Elizabeth Williams via AP… »
Didi bi mogao da dobije šest do sedam godina zatvora, kaže sudija na izricanju presude

Didi bi mogao da dobije šest do sedam godina zatvora, kaže sudija na izricanju presude

Južne vesti pre 1 dan
Reuters Šon „Didi“ Kombs čeka izricanje presude u sudu u Njujorku, pošto je u julu proglašen krivim po dve tačke optužnice za posredovanje u prostituciji. Sudija Arun Subramanijan kaže da savetodavne smernice predlažu kaznu od 70 do 87 meseci zatvora… »
50 Cent ismeva Didija: I on napisao "pismo sudiji" FOTO

50 Cent ismeva Didija: I on napisao "pismo sudiji" FOTO

B92 pre 1 dan
50 Sent je ozloglašenog repera Šona Didija Kombsa nakon što je on uputio pismo sudiji Arunu Subramanianu dan pre izricanja presude za prostituciju. Kako bi ismejao Didija, 50 Cent je objavio "svoje pismo sudiji" na društvenim mrežama, tražeći od sudije… »
Paf Dedi uoči izricanja presude moli sudiju za milost: Ovo je celo pismo muzičog mogula optuženog za gnusne zločine

Paf Dedi uoči izricanja presude moli sudiju za milost: Ovo je celo pismo muzičog mogula optuženog za gnusne zločine

Kurir pre 1 dan
Muzički mogul Šon „Didi“ Kombs poslao je pismo sudiji Arunu Subramanijanu pre izricanja presude 3. oktobra, izvinjavajući se za „svu bol i patnju“ koju je prouzrokovao i tražeći smanjenje kazne , rekavši da se promenio nakon što je odslužio kaznu u… »
Pi Didi zatražio milost od sudije dan pre izricanja presude: „Izgubio sam razum, potpuno sam pogrešio“

Pi Didi zatražio milost od sudije dan pre izricanja presude: „Izgubio sam razum, potpuno sam pogrešio“

Nova pre 1 dan
Samo dan pre izricanja presude, Pi Didi je napisao novo pismo sudiji Arunu Subramanianu od četiri stranice tražeći milost. Presuda dolazi tri meseca nakon što je osuđen po dve tačke optužnice za prevoz zbog bavljenja prostitucijom i oslobođen optužbi za… »
„Izgubio sam kompas“: Didi moli za blažu kaznu uoči izricanja presude

Danas pre 1 dan
Osuđeni reper i muzički mogul Šon „Didi“ Kombs u pismu sudiji koji njegov proces moli za blažu kaznu pred izricanje presude i pravda se zavisnošću od narkotika. U pismu na četiri strane, Kombs se izvinjava „za svu bol i patnju koje je naneo“ i tvrdi da… »
"Izgubio sam kompas": Didi moli za blažu kaznu uoči izricanja presude

"Izgubio sam kompas": Didi moli za blažu kaznu uoči izricanja presude

NIN pre 1 dan
Osuđeni reper i muzički mogul Šon "Didi" Kombs u pismu sudiji koji njegov proces moli za blažu kaznu pred izricanje presude i pravda se zavisnošću od narkotika. U pismu na četiri strane, Kombs se izvinjava "za svu bol i patnju koje je naneo" i tvrdi da… »

Južne vesti pre 1 dan
Reuters Osuđeni reper i muzički mogul Šon „Didi“ Kombs u pismu sudiji koji njegov proces moli za blažu kaznu pred izricanje presude i pravda se zavisnošću od narkotika. U pismu na četiri strane, Kombs se izvinjava „za svu bol i patnju koje je naneo“ i… »
‘Stari ja je umro u zatvoru’: Didi moli sud za milost uoči izricanja presude

‘Stari ja je umro u zatvoru’: Didi moli sud za milost uoči izricanja presude

Danas pre 1 dan
Osuđeni reper i muzički mogul Šon „Didi“ Kombs u pismu sudiji koji njegov proces moli za blažu kaznu pred izricanje presude i pravda se zavisnošću od narkotika. U pismu na četiri strane, Kombs se izvinjava „za svu bol i patnju koje je naneo“ i tvrdi da… »

Radio 021 pre 1 dan
Osuđeni reper i muzički mogul Šon „Didi“ Kombs uputio je pismo sudiji koji vodi njegov proces, moleći za blažu kaznu pred izricanje presude i pravdajući postupke zavisnošću od narkotika. Reuters Osuđeni reper i muzički mogul Šon „Didi“ Kombs u pismu… »

Vesti dana »