Повезане вести
Осуђен Паф Деди: Озлоглашени репер молио судију за милост, правио циркус у судници
Мондо 03.10.2025
Паф Деди (Шон Диди Комбс) осуђен је на 50 месеци затвора пред федералним судијом у Њујорку након што је раније ове године проглашен кривим по оптужбама за проституцију. Тужиоци су затражили од судије да Паф Деди (Шон Деди Комбс)… »
Паф Деди осуђен на 4 године затвора: Репер клечао у судници "Понижен сам и сломљен до сржи, мрзим себе"
Курир 03.10.2025
Шон Диди Комбсосуђен је на 50 месецизатвора након што је у јулу проглашен кривим за две оптужбе повезане са проституцијом. Пре изрицања пресуде, Комбс се извинио својим бившим девојкама, пријатељима и породици, називајући своје… »
Стигла пресуда: Паф Диди осуђен на више од четири године затвора
Нова 03.10.2025
Репер Паф Диди осуђен је на 50 месеци затвора. Шон Комбс, познатији као Паф Диди, осуђен је на 50 месеци затвора након што је проглашен кривим за подвођење, чиме је званично означен његов пад са трона славних. Пресуда је… »
Осуђен Паф Деди: Иде на дугогодишњу робију
Телеграф 03.10.2025
Шон Диди Комбс осуђен је на 50 месеци затвора након што је у јулу проглашен кривим за две оптужбе повезане са проституцијом. Пре изрицања пресуде, Комбс се извинио својим бившим девојкама, пријатељима и породици, називајући… »
У току је суђење века: Чека се изрицање пресуде реперу Паф Дедију, тужилаштво тражи 11 година затвора
Курир 03.10.2025
У савезном суду на Менхетну данас ће бити изречена казна реперу Шону Дидију Комбсу, који је раније ове године проглашен кривим по оптужбама за превоз особа ради проституције. Иако је ослобођен кривице по тежим оптужбама… »
Већ заказао наступе, а судија не попушта: Тужиоци траже 11 година затвора за Дидија (фото)
Вечерње новости 03.10.2025
РОЧИШТЕ за изрицање пресуде Шону "Дидију" Комбсу почело је у петак пред Савезним судом у Менхетну, а тужиоци тврде да би хип-хоп могул могао да буде затворен годинама, док су његова деца у сузама молила судију за милост… »
Диди би могао да добије шест до седам година затвора, каже судија на изрицању пресуде
Јужне вести 03.10.2025
Реутерс Шон „Диди“ Комбс чека изрицање пресуде у суду у Њујорку, пошто је у јулу проглашен кривим по две тачке оптужнице за посредовање у проституцији. Судија Арун Субраманијан каже да саветодавне смернице предлажу казну од 70… »
50 Цент исмева Дидија: И он написао "писмо судији" ФОТО
Б92 03.10.2025
50 Сент је озлоглашеног репера Шона Дидија Комбса након што је он упутио писмо судији Аруну Субраманиану дан пре изрицања пресуде за проституцију. Како би исмејао Дидија, 50 Цент је објавио "своје писмо судији" на друштвеним… »
Паф Деди уочи изрицања пресуде моли судију за милост: Ово је цело писмо музичог могула оптуженог за гнусне злочине
Курир 03.10.2025
Музички могул Шон „Диди“ Комбс послао је писмо судији Аруну Субраманијану пре изрицања пресуде 3. октобра, извињавајуц́и се за „сву бол и патњу“ коју је проузроковао и тражец́и смањење казне , рекавши да се променио након… »
Пи Диди затражио милост од судије дан пре изрицања пресуде: „Изгубио сам разум, потпуно сам погрешио“
Нова 03.10.2025
Само дан пре изрицања пресуде, Пи Диди је написао ново писмо судији Аруну Субраманиану од четири странице тражећи милост. Пресуда долази три месеца након што је осуђен по две тачке оптужнице за превоз због бављења… »
„Изгубио сам компас“: Диди моли за блажу казну уочи изрицања пресуде
Данас 03.10.2025
Осуђени репер и музички могул Шон „Диди“ Комбс у писму судији који његов процес моли за блажу казну пред изрицање пресуде и правда се зависношћу од наркотика. У писму на четири стране, Комбс се извињава „за сву бол и патњу… »
Радио 021 03.10.2025
Осуђени репер и музички могул Шон „Диди“ Комбс упутио је писмо судији који води његов процес, молећи за блажу казну пред изрицање пресуде и правдајући поступке зависношћу од наркотика. Реутерс Осуђени репер и музички могул Шон… »
‘Стари ја је умро у затвору’: Диди моли суд за милост уочи изрицања пресуде
Данас 03.10.2025
Осуђени репер и музички могул Шон „Диди“ Комбс у писму судији који његов процес моли за блажу казну пред изрицање пресуде и правда се зависношћу од наркотика. У писму на четири стране, Комбс се извињава „за сву бол и патњу… »
"Изгубио сам компас": Диди моли за блажу казну уочи изрицања пресуде
НИН 03.10.2025
Осуђени репер и музички могул Шон "Диди" Комбс у писму судији који његов процес моли за блажу казну пред изрицање пресуде и правда се зависношћу од наркотика. У писму на четири стране, Комбс се извињава "за сву бол и патњу… »
Јужне вести 03.10.2025
Реутерс Осуђени репер и музички могул Шон „Диди“ Комбс у писму судији који његов процес моли за блажу казну пред изрицање пресуде и правда се зависношћу од наркотика. У писму на четири стране, Комбс се извињава „за сву бол и… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 3 сатајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана