Povezane vesti
Đoković pobedio Čilića u “najstarijem” meču u istoriji mastersa
Vesti online 03.10.2025
Novak Đoković je u drugom kolu mastersa u Šangaju pobedio starog znanca Hrvata Marina Čilića rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (2), 6:4. Bio je ovo prvi Novakov meč posle poraza u polufinalu US opena. Najbolji teniser svih vremena sada vodi 20-2 u pobedama… »
Novak nastavlja sa dominacijom nad čilićem: Hrvat bez šanse u Šangaju!
Hot sport 03.10.2025
Nova pobeda za Noleta! Novak Đoković upisao je novu pobedu na startu Mastersa u Šangaju, gde je bio bolji u duelu prtov hrvatskog tenisera Marina Čilića. Novaku je trebalo oko stotinu minuta da u dva seta rezultatom 7:6, 6:4 bude bolji od velikog rivala… »
Prve reči Novaka Đokovića nakon pobede protiv Hrvata: "Dobar mi je prijatelj, jesam uživao, ali sam i patio!"
Telegraf 03.10.2025
Novak Đoković je savladao Marina Čilića u prilično dva teška seta i prošao u treće kolo Mastersa u Šangaju, a nakon susreta je imao samo reči hvale za Hrvata, uz osećaj da je tek na startu da uđe u udarac i bude onaj pravi. - Jesam uživao, ali sam i… »
Novak deo još jednog velikog rekorda: Srbin i Hrvat pomerili granice mogućeg u sportu!
Hot sport 03.10.2025
Istorija ponovo ispisana! Novak Đoković izašao je danas na teren Mastersa u Šangaju, gde ga očekuje pravi klasik protiv hrvatskog tenisera Marina Čilića. Kada je srpski šampion kročio na centralni teren, domaća publika je eksplodirala i dočekala ga… »
Ovako se dočekuje šampion: Erupcija u Šangaju kada su videli Novaka!
Hot sport 03.10.2025
Zaista publika obožava Srbina! Novak Đoković izašao je danas na teren Mastersa u Šangaju, gde ga očekuje pravi klasik protiv hrvatskog tenisera Marina Čilića. Kada je srpski šampion kročio na centralni teren, domaća publika je eksplodirala i dočekala ga… »
Vesti dana »
Brnabić: Broj poslanika opozicije na sednici pokazao koliko su ozbiljni
NIN pre 1 satjoš 45 povezanih
Srbija će nastavnički poziv tretirati kao deficitarno zanimanje
Stav.life pre 14 minutajoš 21 povezana
(VIDEO) Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus, on kaže da je namerno zapaljen
In medija pre 1 satjoš 17 povezanih