Povezane vesti
Novak nastavlja sa dominacijom nad čilićem: Hrvat bez šanse u Šangaju!
Hot sport pre 4 sati
Nova pobeda za Noleta! Novak Đoković upisao je novu pobedu na startu Mastersa u Šangaju, gde je bio bolji u duelu prtov hrvatskog tenisera Marina Čilića. Novaku je trebalo oko stotinu minuta da u dva seta rezultatom 7:6, 6:4 bude bolji od velikog rivala… »
Đoković pobedio Čilića u “najstarijem” meču u istoriji mastersa
Vesti online pre 4 sati
Novak Đoković je u drugom kolu mastersa u Šangaju pobedio starog znanca Hrvata Marina Čilića rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (2), 6:4. Bio je ovo prvi Novakov meč posle poraza u polufinalu US opena. Najbolji teniser svih vremena sada vodi 20-2 u pobedama… »
Prve reči Novaka Đokovića nakon pobede protiv Hrvata: "Dobar mi je prijatelj, jesam uživao, ali sam i patio!"
Telegraf pre 4 sati
Novak Đoković je savladao Marina Čilića u prilično dva teška seta i prošao u treće kolo Mastersa u Šangaju, a nakon susreta je imao samo reči hvale za Hrvata, uz osećaj da je tek na startu da uđe u udarac i bude onaj pravi. - Jesam uživao, ali sam i… »
Novak deo još jednog velikog rekorda: Srbin i Hrvat pomerili granice mogućeg u sportu!
Hot sport pre 5 sati
Istorija ponovo ispisana! Novak Đoković izašao je danas na teren Mastersa u Šangaju, gde ga očekuje pravi klasik protiv hrvatskog tenisera Marina Čilića. Kada je srpski šampion kročio na centralni teren, domaća publika je eksplodirala i dočekala ga… »
Ovako se dočekuje šampion: Erupcija u Šangaju kada su videli Novaka!
Hot sport pre 6 sati
Zaista publika obožava Srbina! Novak Đoković izašao je danas na teren Mastersa u Šangaju, gde ga očekuje pravi klasik protiv hrvatskog tenisera Marina Čilića. Kada je srpski šampion kročio na centralni teren, domaća publika je eksplodirala i dočekala ga… »
Vesti dana »

Mesarović: Brza pruga simbol modernizacije Srbije, jačanja prijateljstva sa Mađarskom
RTV pre 1 satjoš 61 povezana

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, neće biti kupovine goriva na kantice
Jugmedia pre 4 satijoš 28 povezanih

RHMZ: U južnim, centralnim i istočnim delovima Srbije obilna kiša, na planinama sneg
RTV pre 29 minutajoš 157 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 5 minutajoš 24 povezane

Pegula i Noskova izborile plasman u polufinale turnira u Pekingu
Sportski žurnal pre 49 minutajoš 33 povezane