Povezane vesti

Pevačici izgorela dva stana: Sad moli za pomoć: "Hladno je, preteško je"

Pevačici izgorela dva stana: Sad moli za pomoć: "Hladno je, preteško je"

Blic 03.10.2025
Pevačica Nataša Gluhović, koja je u vezi sa Hasanom Dudićem ostala je bez dva stana koja su nedavno izgorela. - Molim da mi se pomogne oko situacije u kojoj se nalazim. Hladno je vreme nemamo struju, ovo je ozbiljna situacija. Ja sam sve svoje obaveze… »
"Molim vas, hladno je, ne znam kome više da se obratim": Naša pevačica kumi i moli za pomoć

"Molim vas, hladno je, ne znam kome više da se obratim": Naša pevačica kumi i moli za pomoć

Mondo 03.10.2025
Pevačica Nataša Gluhović je nedavno ostala bez dva stana koja su izgorela u požaru, a sada je ponovo u problemu. Kako je istakla, na mukama su i ona i njen izabranik Hasan Dudić budući da nemaju struju. "Molim da mi se pomogne oko situacije u kojoj se… »
Pevačici izgorela dva stana, ona javno moli za pomoć: "Molim vas, hladno je, ne znam kome više da se obratim..."

Pevačici izgorela dva stana, ona javno moli za pomoć: "Molim vas, hladno je, ne znam kome više da se obratim..."

Alo 03.10.2025
Kako je istakla, na mukama su i ona i njen izabranik Hasan Dudić. Pevačica Nataša Gluhović je nedavno ostala bez dva stana koja su izgorela u požaru, a sada je ponovo u problemu. Kako je istakla, na mukama su i ona i njen izabranik Hasan Dudić budući da… »
Partnerka Hasana Dudića moli za pomoć: Izgorela joj dva stana, a sad ima još jedan problem

Partnerka Hasana Dudića moli za pomoć: Izgorela joj dva stana, a sad ima još jedan problem

Svet & Skandal 03.10.2025
Nakon što je vatrena stihija zahvatila zgradu u Ustaničkoj ulici 244a u Beogradu, estradna menadžerka i pevačica Nataša Gluhović, poznata i kao partnerka Hasana Dudića, kaže da trpi ozbiljne posledice. Njena nekretnina je oštećena, a trenutno se suočava… »
Pevačici izgorela dva stana, sada moli za pomoć: "Idu hladni dani, teško je"

Pevačici izgorela dva stana, sada moli za pomoć: "Idu hladni dani, teško je"

Telegraf 03.10.2025
Pevačica Nataša Gluhović, koja je u vezi sa Hasanom Dudićem ostala je bez dva stana koja su nedavno izgorela. Ona je skoro apelovala za pomoć tražeći da joj se pomogne jer je u ozbiljnoj situaciji. - Molim da mi se pomogne oko situacije u kojoj se… »
"Izgoreo mi stan, a moram da molim za struju": Partnerka Hasana Dudića očajna nakon požara, sprat i dalje zapečaćen

"Izgoreo mi stan, a moram da molim za struju": Partnerka Hasana Dudića očajna nakon požara, sprat i dalje zapečaćen

Mondo 03.10.2025
Partnerka Hasana Dudića Nataša Gluhović tvrdi da se nalazi u bezizlaznoj situaciji nakon požara u kojem su oštećena dva njena dva stana. Nataša se oglasila i zamolila da joj se pomogne oko struje. "Molim da mi se pomogne oko situacije u kojoj se nalazim… »
Partnerka Hasana Dudića kuka i moli na sav glas! Izgorela joj dva stana, sad menadžerka traži pomoć: U beznađu sam zbog struje…

Partnerka Hasana Dudića kuka i moli na sav glas! Izgorela joj dva stana, sad menadžerka traži pomoć: U beznađu sam zbog struje…

Kurir 03.10.2025
Partnerka Hasana Dudića Nataša Gluhović kuka na sav glas! Ona tvrdi da je pokucala na mnoga vrata, ali uzalud, pa moli da joj se pomogne oko struje. - Molim da mi se pomogne oko situacije u kojoj se nalazim. Hladno je vreme nemamo struju, ovo je ozbiljna… »

Vesti dana »