Povezane vesti

Pevačici izgorela dva stana: Sad moli za pomoć: "Hladno je, preteško je"

Pevačici izgorela dva stana: Sad moli za pomoć: "Hladno je, preteško je"

Blic pre 29 minuta
Pevačica Nataša Gluhović, koja je u vezi sa Hasanom Dudićem ostala je bez dva stana koja su nedavno izgorela. - Molim da mi se pomogne oko situacije u kojoj se nalazim. Hladno je vreme nemamo struju, ovo je ozbiljna situacija. Ja sam sve svoje obaveze… »
Pevačici izgorela dva stana, ona javno moli za pomoć: "Molim vas, hladno je, ne znam kome više da se obratim..."

Pevačici izgorela dva stana, ona javno moli za pomoć: "Molim vas, hladno je, ne znam kome više da se obratim..."

Alo pre 1 sat
Kako je istakla, na mukama su i ona i njen izabranik Hasan Dudić. Pevačica Nataša Gluhović je nedavno ostala bez dva stana koja su izgorela u požaru, a sada je ponovo u problemu. Kako je istakla, na mukama su i ona i njen izabranik Hasan Dudić budući da… »
Partnerka Hasana Dudića moli za pomoć: Izgorela joj dva stana, a sad ima još jedan problem

Partnerka Hasana Dudića moli za pomoć: Izgorela joj dva stana, a sad ima još jedan problem

Svet & Skandal pre 4 sati
Nakon što je vatrena stihija zahvatila zgradu u Ustaničkoj ulici 244a u Beogradu, estradna menadžerka i pevačica Nataša Gluhović, poznata i kao partnerka Hasana Dudića, kaže da trpi ozbiljne posledice. Njena nekretnina je oštećena, a trenutno se suočava… »
Pevačici izgorela dva stana, sada moli za pomoć: "Idu hladni dani, teško je"

Pevačici izgorela dva stana, sada moli za pomoć: "Idu hladni dani, teško je"

Telegraf pre 6 sati
Pevačica Nataša Gluhović, koja je u vezi sa Hasanom Dudićem ostala je bez dva stana koja su nedavno izgorela. Ona je skoro apelovala za pomoć tražeći da joj se pomogne jer je u ozbiljnoj situaciji. - Molim da mi se pomogne oko situacije u kojoj se… »
"Izgoreo mi stan, a moram da molim za struju": Partnerka Hasana Dudića očajna nakon požara, sprat i dalje zapečaćen

"Izgoreo mi stan, a moram da molim za struju": Partnerka Hasana Dudića očajna nakon požara, sprat i dalje zapečaćen

Mondo pre 7 sati
Partnerka Hasana Dudića Nataša Gluhović tvrdi da se nalazi u bezizlaznoj situaciji nakon požara u kojem su oštećena dva njena dva stana. Nataša se oglasila i zamolila da joj se pomogne oko struje. "Molim da mi se pomogne oko situacije u kojoj se nalazim… »
Partnerka Hasana Dudića kuka i moli na sav glas! Izgorela joj dva stana, sad menadžerka traži pomoć: U beznađu sam zbog struje…

Partnerka Hasana Dudića kuka i moli na sav glas! Izgorela joj dva stana, sad menadžerka traži pomoć: U beznađu sam zbog struje…

Kurir pre 8 sati
Partnerka Hasana Dudića Nataša Gluhović kuka na sav glas! Ona tvrdi da je pokucala na mnoga vrata, ali uzalud, pa moli da joj se pomogne oko struje. - Molim da mi se pomogne oko situacije u kojoj se nalazim. Hladno je vreme nemamo struju, ovo je ozbiljna… »

Vesti dana »