Повезане вести
Бентанкур продужио уговор, па поручио: Желим још трофеја
Спорт клуб 03.10.2025
Првотимац Тотенхема Родриго Бентанкур продужио је уговор са енглеским клубом на више година. Тотенхем у свом саопштењу није навео детаље уговора. „Осец́ам се заиста добро и веома сам срец́ан што могу да наставим своју причу са… »
Тотенхем - Нови уговор за Уругвајца
Спортске.нет 03.10.2025
Фудбалер Тотенхема Родриго Бентанкур продужио је данас уговор са енглеским клубом на више година. Тотенхем у свом саопштењу није навео детаље уговора. "Осец́ам се заиста добро и веома сам срец́ан што могу да наставим своју… »
Бентанкур потписао дугорочни уговор са Тотенхемом
Спортски журнал 03.10.2025
Родриго је у Тотенхем дошао 2022. године из Јувентуса и за то време је одиграо 122 утакмице. Уругвајски фудбалер Родриго Бентанкур (28) потписао је дугорочни уговор са Тотенхемом, саопштио је енглески клуб. Бентанкур је у… »
Важан потпис премијерлигаша! Уругвајац остаје у Лондону
Курир 03.10.2025
Тотенхем у свом саопштењу није навео детаље уговора. "Осец́ам се заиста добро и веома сам срец́ан што могу да наставим своју причу са овим фантастичним клубом. Моја породица је срец́на, имам фантастичне пријатеље и саиграче… »
Вести дана »
Великом брзином покосио девојчицу (13): Ужас испред тржног центра у Београду: Од силине ударца летела неколико метара
Блиц пре 21 минутајош 5 повезаних
Станковић задовољан резултатом, али не и игром: „Доста неизнуђених грешака…“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана