Povezane vesti

Bentankur produžio ugovor, pa poručio: Želim još trofeja

Bentankur produžio ugovor, pa poručio: Želim još trofeja

Sport klub pre 10 sati
Prvotimac Totenhema Rodrigo Bentankur produžio je ugovor sa engleskim klubom na više godina. Totenhem u svom saopštenju nije naveo detalje ugovora. „Osećam se zaista dobro i veoma sam srećan što mogu da nastavim svoju priču sa ovim fantastičnim klubom… »
Totenhem - Novi ugovor za Urugvajca

Totenhem - Novi ugovor za Urugvajca

Sportske.net pre 14 sati
Fudbaler Totenhema Rodrigo Bentankur produžio je danas ugovor sa engleskim klubom na više godina. Totenhem u svom saopštenju nije naveo detalje ugovora. "Osećam se zaista dobro i veoma sam srećan što mogu da nastavim svoju priču sa ovim fantastičnim… »
Važan potpis premijerligaša! Urugvajac ostaje u Londonu

Važan potpis premijerligaša! Urugvajac ostaje u Londonu

Kurir pre 13 sati
Totenhem u svom saopštenju nije naveo detalje ugovora. "Osećam se zaista dobro i veoma sam srećan što mogu da nastavim svoju priču sa ovim fantastičnim klubom. Moja porodica je srećna, imam fantastične prijatelje i saigrače koji vredno rade svaki dan… »
Bentankur potpisao dugoročni ugovor sa Totenhemom

Bentankur potpisao dugoročni ugovor sa Totenhemom

Sportski žurnal pre 13 sati
Rodrigo je u Totenhem došao 2022. godine iz Juventusa i za to vreme je odigrao 122 utakmice. Urugvajski fudbaler Rodrigo Bentankur (28) potpisao je dugoročni ugovor sa Totenhemom, saopštio je engleski klub. Bentankur je u Totenhem došao 2022. godine iz… »

Vesti dana »