Povezane vesti
„Dođi da te ljubi tetka Goca“: Ovako je Tržanova upoznala 14 godina mlađeg supruga
Nova 03.10.2025
Naša pevačica već celu deceniju je u braku sa 14 godina mlađim suprugom. Goca Tržan je nakon razvoda od Ivana Marinkovića uplovila u romansu sa 14 godina mlađim Rašom Novakovićem, a ljubav su pre deset godina krunisali brakom. Poznato je da su se… »
"Rekla mi je - Dođi da te tetka Goca..." Raša otkrio kako je upoznao pevačicu: "Shvatio sam, to je to"
Telegraf 03.10.2025
Goca Tržan je u skladnom braku 14 godina sa Radomirom Rašom Novakovićem koji je isto toliko mlađi od nje. Uprkos velikoj razlici među njima, oni se smatraju jednim od najskladnijih parova na domaćoj sceni a Goca nikada nije krila koliko ju je suprug… »
Vesti dana »
Stravična eksplozija sravnila zgradu nadomak Akropolja: pronađena tela 6 žrtava, sumnja se da je ovo uzrok tragedije
Mondo pre 30 minutajoš 30 povezanih
Više od pola miliona glasača u biračkom spisku Srbije sa adresom bez imena ulice i broja
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 10 povezanih
RIK proglasio izborne liste „Bogoljub Karić – Pokret snaga Srbije“ i „Ćale ovo je za tebe – Petar Đurić“
Šabačke novosti pre 51 minutajoš 24 povezane
"Poslednja šansa da se Srbija izvuče iz rata": Novi optimizam o smrti Milana Panića, protivkandidata Miloševiću na izborima 1992.
Insajder pre 1 satjoš 35 povezanih
Nakon sastanka Trampa i Sija: Dogovor Kine i SAD o bezbednosti veštačke inteligencije, trgovini i vojnim pitanjima
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih