Povezane vesti
Protesti uspeli: Francuska vlada odustaje od nametanja budžeta bez dogovora u Skupštini
Blic 03.10.2025
Francuski premijer Sebastijan Lekorni izjavio je danas da njegova vlada neće koristiti član 49.3 Ustava Francuske kako bi nametnula budžet bez glasanja u parlamentu, već da poslanici moraju da pronađu kompromis. - Odlučio sam da odustanem od korišćenja… »
Lekorni: Vlada odustaje od nametanja budžeta bez dogovora u skupštini
Euronews 03.10.2025
Francuski premijer Sebastijan Lekorni izjavio je da njegova vlada neće koristiti član 49.3 Ustava Francuske kako bi nametnula budžet bez glasanja u parlamentu, već da poslanici moraju da pronađu kompromis. "Odlučio sam da odustanem od korišćenja člana… »
Vesti dana »
Proizvođači povrća se pridružili mlekarima i poljoprivrednicima koji blokiraju Ibarsku magistralu
Insajder pre 2 satajoš 46 povezanih
VJT: Bivša pomoćnica direktora u Upravi za sprečavanje pranja novca uhapšena zbog odavanja poverljivih podataka medijima
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 36 povezanih
Nakon nove tragedije u Čačku lekari UKS Srbije i UKC Kragujevac preuzeli upravljanje ORL odeljenjem, stigli i inspektori
Dnevnik pre 2 satajoš 60 povezanih
Oglasila se AKS povodom obustave rada zbog Mrdićevih zakona: „Zahtevamo da se usvojene izmene hitno stave van snage“
Nedeljnik pre 4 satijoš 15 povezanih
Vozač tramvaja iz Sarajeva u šoku nakon stravične nesreće: Evo gde se sada nalazi
Telegraf pre 58 minutajoš 22 povezane