Povezane vesti

Odmah ga se rešite: Hitno povučen proizvod, može da izazove požar

Odmah ga se rešite: Hitno povučen proizvod, može da izazove požar

Alo pre 2 sata
Povlači se sa tržišta Srbije model 33W Power Bank 20000mAh (PB2030MI) proizveden u periodu avgust–septembar 2024. Nacionalni sistem za bezbednost proizvoda (NEPRO) objavio je upozorenje o povlačenju sa tržišta prenosivog punjača Xiaomi Power Bank 33W… »
Opasan punjač povučen sa tržišta Srbije: Rizik od požara zbog fabričke greške

Sputnik pre 3 sata
Nacionalni sistem za bezbednost proizvoda objavio je upozorenje o povlačenju sa tržišta prenosivog punjača Šaomi Pover Bank 33W 20000mAh, model PB2030MI, koji je proizveden u periodu avgust–septembar 2024. godine. Prema tehničkim ispitivanjima dobavljača… »
Može da izazove požar! Ovaj uređaj hitno se povlači sa srpskog tržišta! Odmah proverite da li ga imate

Može da izazove požar! Ovaj uređaj hitno se povlači sa srpskog tržišta! Odmah proverite da li ga imate

Dnevnik pre 4 sati
Povlači se sa tržišta Srbije model 33W Power Bank 20000mAh (PB2030MI) proizveden u periodu avgust–septembar 2024. Nacionalni sistem za bezbednost proizvoda (NEPRO) objavio je upozorenje o povlačenju sa tržišta prenosivog punjača Xiaomi Power Bank 33W… »
Hitno povučen još jedan proizvod sa tržišta Srbije! Postoji rizik od izazivanja požara, odmah ga se rešite

Hitno povučen još jedan proizvod sa tržišta Srbije! Postoji rizik od izazivanja požara, odmah ga se rešite

Kurir pre 4 sati
Nacionalni sistem za bezbednost proizvoda (NEPRO) objavio je upozorenje o povlačenju sa tržišta prenosivog punjača Xiaomi Power Bank 33W 20000mAh, model PB2030MI, koji je proizveden u periodu avgust–septembar 2024. godine. Prema tehničkim ispitivanjima… »

Blic pre 5 sati
U pitanju je model 33W Power Bank 20000mAh (PB2030MI) proizveden u periodu avgust–septembar 2024. Nacionalni sistem za bezbednost proizvoda (NEPRO) objavio je upozorenje o povlačenju sa tržišta prenosivog punjača Xiaomi Power Bank 33W 20000mAh, model… »

Vesti dana »