Povezane vesti
Ovaj punjač nemojte da koristite FOTO
B92 03.10.2025
Sa tržišta Srbije povučen je jedan punjač. Na sajtu NEPRO Ministarstva trgovine objavljeno je upozorenje o povlačenju sa tržišta prenosivog punjača Xiaomi Power Bank 33W 20000mAh, model PB2030MI, koji je proizveden u periodu avgust–septembar 2024… »
Odmah ga se rešite: Hitno povučen proizvod, može da izazove požar
Alo 03.10.2025
Povlači se sa tržišta Srbije model 33W Power Bank 20000mAh (PB2030MI) proizveden u periodu avgust–septembar 2024. Nacionalni sistem za bezbednost proizvoda (NEPRO) objavio je upozorenje o povlačenju sa tržišta prenosivog punjača Xiaomi Power Bank 33W… »
Opasan punjač povučen sa tržišta Srbije: Rizik od požara zbog fabričke greške
Sputnik 03.10.2025
Nacionalni sistem za bezbednost proizvoda objavio je upozorenje o povlačenju sa tržišta prenosivog punjača Šaomi Pover Bank 33W 20000mAh, model PB2030MI, koji je proizveden u periodu avgust–septembar 2024. godine. Prema tehničkim ispitivanjima dobavljača… »
Vesti dana »
Urušavanje gradilišta u Ulici Vojvode Vlahovića: Automobil upao u rupu, stanari evakuisani
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 29 povezanih
Odlaže se početak suđenja za „Nadstrešnicu“: Branioci Vesića, Dimoski i Tanasković podneli zahtev Vrhovnom sudu
N1 Info pre 7 satijoš 5 povezanih
Milivojević podneo molbu Vučiću i Gašiću: Traži postavljanje spomen-ploče poginulom sinu u fabrici u Lučanima
Euronews pre 6 satijoš 13 povezanih
Iranski predsednik u UN: Teheran se neće predati u ratu sa SAD, ali veruje u diplomatiju
Beta pre 3 satajoš 23 povezane