Povezane vesti
Odmah ga se rešite: Hitno povučen proizvod, može da izazove požar
Alo pre 2 sata
Povlači se sa tržišta Srbije model 33W Power Bank 20000mAh (PB2030MI) proizveden u periodu avgust–septembar 2024. Nacionalni sistem za bezbednost proizvoda (NEPRO) objavio je upozorenje o povlačenju sa tržišta prenosivog punjača Xiaomi Power Bank 33W… »
Opasan punjač povučen sa tržišta Srbije: Rizik od požara zbog fabričke greške
Sputnik pre 3 sata
Nacionalni sistem za bezbednost proizvoda objavio je upozorenje o povlačenju sa tržišta prenosivog punjača Šaomi Pover Bank 33W 20000mAh, model PB2030MI, koji je proizveden u periodu avgust–septembar 2024. godine. Prema tehničkim ispitivanjima dobavljača… »
Može da izazove požar! Ovaj uređaj hitno se povlači sa srpskog tržišta! Odmah proverite da li ga imate
Dnevnik pre 4 sati
Povlači se sa tržišta Srbije model 33W Power Bank 20000mAh (PB2030MI) proizveden u periodu avgust–septembar 2024. Nacionalni sistem za bezbednost proizvoda (NEPRO) objavio je upozorenje o povlačenju sa tržišta prenosivog punjača Xiaomi Power Bank 33W… »
Hitno povučen još jedan proizvod sa tržišta Srbije! Postoji rizik od izazivanja požara, odmah ga se rešite
Kurir pre 4 sati
Nacionalni sistem za bezbednost proizvoda (NEPRO) objavio je upozorenje o povlačenju sa tržišta prenosivog punjača Xiaomi Power Bank 33W 20000mAh, model PB2030MI, koji je proizveden u periodu avgust–septembar 2024. godine. Prema tehničkim ispitivanjima… »
Opasan punjač povučen sa tržišta Srbije: Rizik od požara zbog fabričke greške
Blic pre 5 sati
U pitanju je model 33W Power Bank 20000mAh (PB2030MI) proizveden u periodu avgust–septembar 2024. Nacionalni sistem za bezbednost proizvoda (NEPRO) objavio je upozorenje o povlačenju sa tržišta prenosivog punjača Xiaomi Power Bank 33W 20000mAh, model… »
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od novog sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima
Mondo pre 2 satajoš 59 povezanih

Vanredna situacija zbog snega: Kolaps u tri opštine, bez struje Golija i Brus
Nedeljnik pre 1 satjoš 23 povezane

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih

Zbog snega vanredna situacija u tri opštine, u pojedinim krajevima prekidi u snabdevanju strujom i vodom
RTS pre 17 minutajoš 160 povezanih