Povezane vesti

Tamara Milutinović zbog vize morala da otkaže nastup: „Jako mi je žao“

Tamara Milutinović zbog vize morala da otkaže nastup: „Jako mi je žao“

Nova pre 5 sati
Pevačica Tamara Milutinović bila je primorana da otkaže večerašnji nastup. Pevačica Tamara Milutinović imala je zakazan nastup u predgrađu Lozane za večeras, ali je morala da ga otkaže. Naime, ona nije uspela da dobije vizu. „Zbog papiroloških razloga… »
"Ne da nam se..." Pevačica slomljena, oglasila se zvaničnim saopštenjem

"Ne da nam se..." Pevačica slomljena, oglasila se zvaničnim saopštenjem

Alo pre 6 sati
Uputila javno izvinjenje. Pevačica Tamara Milutinović večeras je trebalo da nastupa u jednom klubu u Švajcarskoj, a samo nekoliko sati pre zakazanog gostovanja oglasila se i rekla da se sve odlaže. Razlog otkazivanja je to što nije uspela da dobije vizu… »
Našoj pevačici odbijen zahtev za vizu: Evo šta se navodi kao razlog, oglasila se i ona

Našoj pevačici odbijen zahtev za vizu: Evo šta se navodi kao razlog, oglasila se i ona

Mondo pre 6 sati
Pevačica Tamara Milutinović večeras je trebalo da održi nastup u jednom klubu u Švajcarskoj, ali se nekoliko sati pre planiranog gostovanja oglasila i obavestila publiku da se nastup odlaže. Tamara je ovog petka trebalo da peva u predgrađu Lozane, ali do… »
Tamara Milutinović morala da otkaže nastup, oglasila se i otkrila razlog

Tamara Milutinović morala da otkaže nastup, oglasila se i otkrila razlog

Telegraf pre 7 sati
Pevačica Tamara Milutinović večeras je trebalo da održi nastup u jednom klubu u Švajcarskoj. Iako je do nastupa ostalo svega nekoliko sati, Tamara se oglasila na Instagramu, te svojim pratiocima otkrila da se nastup odlaže. Ona je trebalo da zapeva pred… »
Pevačica otkazala nastup: Tamara Milutinović nije uspela da dobije vizu: "Jako mi je žao, ne da nam se"

Pevačica otkazala nastup: Tamara Milutinović nije uspela da dobije vizu: "Jako mi je žao, ne da nam se"

Blic pre 8 sati
Pevačica Tamara Milutinović večeras je trebalo da nastupa u jednom klubu u Švajcarskoj, a samo nekoliko sati pre zakazanog gostovanja, oglasila se i rekla da se sve odlaže. Tamara Milutinović ovog petka trebalo je da zabavlja publiku u u predgrađu… »

Vesti dana »