Повезане вести

Тамара Милутиновић због визе морала да откаже наступ: „Јако ми је жао“

Тамара Милутиновић због визе морала да откаже наступ: „Јако ми је жао“

Нова 03.10.2025
Певачица Тамара Милутиновић била је приморана да откаже вечерашњи наступ. Певачица Тамара Милутиновић имала је заказан наступ у предграђу Лозане за вечерас, али је морала да га откаже. Наиме, она није успела да добије визу… »
"Не да нам се..." Певачица сломљена, огласила се званичним саопштењем

"Не да нам се..." Певачица сломљена, огласила се званичним саопштењем

Ало 03.10.2025
Упутила јавно извињење. Певачица Тамара Милутиновић вечерас је требало да наступа у једном клубу у Швајцарској, а само неколико сати пре заказаног гостовања огласила се и рекла да се све одлаже. Разлог отказивања је то што… »
Нашој певачици одбијен захтев за визу: Ево шта се наводи као разлог, огласила се и она

Нашој певачици одбијен захтев за визу: Ево шта се наводи као разлог, огласила се и она

Мондо 03.10.2025
Певачица Тамара Милутиновић вечерас је требало да одржи наступ у једном клубу у Швајцарској, али се неколико сати пре планираног гостовања огласила и обавестила публику да се наступ одлаже. Тамара је овог петка требало да пева у… »
Тамара Милутиновић морала да откаже наступ, огласила се и открила разлог

Тамара Милутиновић морала да откаже наступ, огласила се и открила разлог

Телеграф 03.10.2025
Певачица Тамара Милутиновић вечерас је требало да одржи наступ у једном клубу у Швајцарској. Иако је до наступа остало свега неколико сати, Тамара се огласила на Инстаграму, те својим пратиоцима открила да се наступ одлаже. Она… »
Певачица отказала наступ: Тамара Милутиновић није успела да добије визу: "Јако ми је жао, не да нам се"

Певачица отказала наступ: Тамара Милутиновић није успела да добије визу: "Јако ми је жао, не да нам се"

Блиц 03.10.2025
Певачица Тамара Милутиновић вечерас је требало да наступа у једном клубу у Швајцарској, а само неколико сати пре заказаног гостовања, огласила се и рекла да се све одлаже. Тамара Милутиновић овог петка требало је да забавља… »

Вести дана »