Повезане вести

Едита Арадиновић одговорила Баки Прасету и Луксу

Едита Арадиновић одговорила Баки Прасету и Луксу

Вести онлине пре 22 дана
Едита Арадиновић не крије да је набацила неколико килограма, а каже да јој није потребно да и други то кажу, јер сама види своје тело. Моји бивши момци су упорни “Одлепила сам због Баке Прасета и Лукса”. – Сви позитивно… »
"Траг и мрља, блуд и неморал": Едита поново умешана у скандал, одмах се огласила и открила своју страну приче

"Траг и мрља, блуд и неморал": Едита поново умешана у скандал, одмах се огласила и открила своју страну приче

Мондо пре 22 дана
Едита Арадиновић отворено је говорила о скандалу у који су је умешали Богдан Илић, познатији као Бака Прасе и његов колега Лука Бојовић, познатији као Лукс. Бака Прасе и његов колега Лукс, озбиљно су се сукобили, а у све су… »
"Остала ми је мрља, а они имају проблем са егом" Едита о Баки Прасету и Луксу, спомињали њене интимне односе, Богдан се…

"Остала ми је мрља, а они имају проблем са егом" Едита о Баки Прасету и Луксу, спомињали њене интимне односе, Богдан се…

Курир пре 22 дана
Певачица Едита Арадиновић открила је да се угојила 10 килограма, али да се осећа предивно у својој кожи. Она је отворено говорила о тренутном изгледу, љубавном плану, а дотакла се и приче о Баки Прасету и Луксу. Едита не крије… »
"Они имају проблем са егом!" Едита Арадиновић о сукобу са Баком Прасетом и Луксом: "Остала сам оштећена..."

"Они имају проблем са егом!" Едита Арадиновић о сукобу са Баком Прасетом и Луксом: "Остала сам оштећена..."

Телеграф пре 22 дана
Едита Арадиновић отворено је говорила о свом тренутном изгледу, љубавном животу, али и скандалу у који су је умешали Богдан Илић, познатији као Бака Прасе и његов колега Лука Бојовић, познатији као Лукс. Певачица не крије да је… »
"Они имају проблем са егом": Едита Арадиновић одговорила Баки Прасету и Луксу: "Џаба извини, остале су мрље"

"Они имају проблем са егом": Едита Арадиновић одговорила Баки Прасету и Луксу: "Џаба извини, остале су мрље"

Блиц пре 22 дана
Едита Арадиновић је за Блиц отворено говорила о тренутном изгледу, љубавном плану, а дотакла се и приче о Баки Прасету и Луксу. Едита Арадиновић не крије да је набацила неколико килограма, а каже да јој није потребно да и други… »

Вести дана »