Povezane vesti

"Ostala mi je mrlja, a oni imaju problem sa egom" Edita o Baki Prasetu i Luksu, spominjali njene intimne odnose, Bogdan se…

"Ostala mi je mrlja, a oni imaju problem sa egom" Edita o Baki Prasetu i Luksu, spominjali njene intimne odnose, Bogdan se…

Kurir pre 49 minuta
Pevačica Edita Aradinović otkrila je da se ugojila 10 kilograma, ali da se oseća predivno u svojoj koži. Ona je otvoreno govorila o trenutnom izgledu, ljubavnom planu, a dotakla se i priče o Baki Prasetu i Luksu. Edita ne krije da je nabacila nekoliko… »
"Oni imaju problem sa egom!" Edita Aradinović o sukobu sa Bakom Prasetom i Luksom: "Ostala sam oštećena..."

"Oni imaju problem sa egom!" Edita Aradinović o sukobu sa Bakom Prasetom i Luksom: "Ostala sam oštećena..."

Telegraf pre 2 sata
Edita Aradinović otvoreno je govorila o svom trenutnom izgledu, ljubavnom životu, ali i skandalu u koji su je umešali Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i njegov kolega Luka Bojović, poznatiji kao Luks. Pevačica ne krije da je nabacila nekoliko… »
"Oni imaju problem sa egom": Edita Aradinović odgovorila Baki Prasetu i Luksu: "Džaba izvini, ostale su mrlje"

"Oni imaju problem sa egom": Edita Aradinović odgovorila Baki Prasetu i Luksu: "Džaba izvini, ostale su mrlje"

Blic pre 3 sata
Edita Aradinović je za Blic otvoreno govorila o trenutnom izgledu, ljubavnom planu, a dotakla se i priče o Baki Prasetu i Luksu. Edita Aradinović ne krije da je nabacila nekoliko kilograma, a kaže da joj nije potrebno da i drugi to kažu, jer sama vidi… »

Vesti dana »