Povezane vesti
"To je sad moja žena, nemaš više uticaj na nju!" Cecina majka se zbog ovoga ozbiljno posvađala sa Arkanom, Ražnatovićka nakon…
Kurir pre 3 sata
Svetlana Ceca Ražnatović po prvi put je otkrila detalje sukoba koji je pre mnogo godina eskalirao između njene majke Mire Veličković i supruga Željka Ražnatovića Arkana. - Jednom mi majka došla u goste. Ja spavam, jedan popodne. Kad neko me budi… »
Cecina majka imala okršaj sa zetom Željkom: Ražnatovićka sve otkrila tek sad, ona je bila glavni krivac
Svet & Skandal pre 6 sati
U prvoj epizodi emisije „Show stoperka“ kod Goce Tržan, Svetlana Ceca Ražnatović govorila je o mnogim temama iz svog privatnog života, ali i iz prošlosti, a publiku je posebno nasmejala iskrenom ispovešću o šaljivoj, ali napetoj situaciji između njene… »
Vesti dana »

Tramp šokirao Srbiju diplomatskim potezom: Svi smo mislili da je ovo već gotova stvar!
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

Hamas prihvatio Trampov mirovni plan za Gazu, oslobodiće izraelske taoce
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

"Ubijena Četiri narkoterorista": Hegset objavio snimak uništenja broda kod Venecuele: "Krenuli su da truju naš narod"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Vozovi na pruzi Beograd-Bar ne saobraćaju zbog kvara na kontaktnoj mreži: Oglasili se iz "Srbijavoza"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana