Povezane vesti
Makron: Francuski fotoreporter poginuo od ruskog drona na frontu u Ukrajini
Novi magazin 03.10.2025
Francuski fotoreporter Antoni Lalikan, poginuo je danas u Ukrajini kao žrtva ruskog napada dronom dok je pratio ukrajinsku vojsku na frontu, objavio je predsednik Francuske Emanuel Makron. "Naš sunarodnik je pratio ukrajinsku vojsku na frontu otpora. Sa… »
Makron sa dubokom tugom saznao, a sada svima objavljuje: Mrtav je, Rusi su ga ubili
Alo 03.10.2025
Francuski predsednik Emanuel Makron izvestio je o smrti francuskog fotoreportera koji je pratio ukrajinsku vojsku na frontu. - Naš zemljak, fotoreporter Antoni Lalikan, pratio je ukrajinsku vojsku na frontu otpora. Sa dubokom tugom sam saznao za njegovu… »
Makron: Francuski fotoreporter poginuo od ruskog drona na frontu u Ukrajini
N1 Info 03.10.2025
Francuski fotoreporter Antoni Lalikan, poginuo je danas u Ukrajini kao žrtva ruskog napada dronom dok je pratio ukrajinsku vojsku na frontu, objavio je predsednik Francuske Emanuel Makron. "Naš sunarodnik je pratio ukrajinsku vojsku na frontu otpora. Sa… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 30 povezanih
Studenti u blokadi: Dijaspora danas može da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih izbora
Radio 021 pre 58 minutajoš 52 povezane
Uklonjeni šatori, postavljen "Novogodišnji bazar" ispred Narodne skupštine
RTS pre 33 minutajoš 22 povezane
Tramp o napadu na rezidenciju ruskog predsednika: Evo zašto sam zaustavio Tomahavke — veoma sam ljut
Sputnik pre 33 minutajoš 70 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Radio sto plus pre 4 satijoš 28 povezanih