Повезане вести
Бора Сантана у сузама: Оголио душу о разводу и милионским тужбама: Бранио сам бившу и платио казне за које нисам крив
Курир 04.10.2025
Бора Сантана и Милица Кемез званично су се развели у петак, 3. октобра, а Бора је у емисији "Елита 9" открио нове, до сада непознате детаље из њиховог односа. Он је открио да га је Милица тужила чак три пута, због чега је… »
"Три пута ме тужила, изгубио сам милион динара" Бора кроз сузе о разводу са Милицом: Ево шта јој је поручио
Телеграф 04.10.2025
Бора Сантана и Милица Кемез јуче су се званично развели, а Бора је у ријалитију "Елита 9" открио непознате детаље свог брака и судских спорова. Певач је признао да га је бивша супруга три пута тужила, због чега је изгубио око… »
"Платићу 1.000.000 динара, 3 пута ме је тужила": Бора Сантана отворио шампањац испред суда, сада рони сузе због развода
Мондо 04.10.2025
Бора Сантана и Милица Кемез јуче су се званично развели у Првом основном суду у Београду нешто после 14 часова. Бора је том приликом напустио Белу кућу, а након одлуке суда је извадио шампањац и прославио. Погледајте фотографије… »
"Тужила ме је три пута, изгубио сам милион динара": Бора Сантана се након развода јавно обратио Милици Кемез, па заплакао
Блиц 04.10.2025
Бора Сантана и Милица Кемез јуче су се званично развели, а он је сада у "Елити 9" открио непознате детаље. Бора је открио да га је Милица три пута тужила и да је изгубио око милион динара. - Развео сам се, судија ме је питала да… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 1 сатјош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 49 повезаних