Povezane vesti
Bora Santana u suzama: Ogolio dušu o razvodu i milionskim tužbama: Branio sam bivšu i platio kazne za koje nisam kriv
Kurir 04.10.2025
Bora Santana i Milica Kemez zvanično su se razveli u petak, 3. oktobra, a Bora je u emisiji "Elita 9" otkrio nove, do sada nepoznate detalje iz njihovog odnosa. On je otkrio da ga je Milica tužila čak tri puta, zbog čega je izgubio oko milion dinara. -… »
"Tri puta me tužila, izgubio sam milion dinara" Bora kroz suze o razvodu sa Milicom: Evo šta joj je poručio
Telegraf 04.10.2025
Bora Santana i Milica Kemez juče su se zvanično razveli, a Bora je u rijalitiju "Elita 9" otkrio nepoznate detalje svog braka i sudskih sporova. Pevač je priznao da ga je bivša supruga tri puta tužila, zbog čega je izgubio oko milion dinara. - Razveo sam… »
"Platiću 1.000.000 dinara, 3 puta me je tužila": Bora Santana otvorio šampanjac ispred suda, sada roni suze zbog razvoda
Mondo 04.10.2025
Bora Santana i Milica Kemez juče su se zvanično razveli u Prvom osnovnom sudu u Beogradu nešto posle 14 časova. Bora je tom prilikom napustio Belu kuću, a nakon odluke suda je izvadio šampanjac i proslavio. Pogledajte fotografije sa venčanja Milice i… »
"Tužila me je tri puta, izgubio sam milion dinara": Bora Santana se nakon razvoda javno obratio Milici Kemez, pa zaplakao
Blic 04.10.2025
Bora Santana i Milica Kemez juče su se zvanično razveli, a on je sada u "Eliti 9" otkrio nepoznate detalje. Bora je otkrio da ga je Milica tri puta tužila i da je izgubio oko milion dinara. - Razveo sam se, sudija me je pitala da li će biti slavlja i… »
Vesti dana »
Incident u Kuli pred lokalne izbore: Objavljen policijski izveštaj u kom stoji da su napadnuti aktivisti SNS dok su čuvali svoje bilborde
Blic pre 10 satijoš 18 povezanih
Policija uhapsila muškarca kog koga je pronađena veća količina opijata
Ritam grada Kg pre 1 satjoš 32 povezane
Vučić: U nekim mestima gde se u nedelju glasa dogovoreno da sve protekne mirno
Beta pre 46 minutajoš 24 povezane
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom, obilnim padavinama i osetnim zahlađenjem
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 41 povezana
Putevi Srbije: Bez zadržavanja za automobile na granicama, kamioni čekaju do pet sati
Serbian News Media pre 3 satajoš 30 povezanih