Povezane vesti

Lepa Lukić prima čak 3 PENZIJE! Mesečno joj stiže OVA VRTOGLAVA CIFRA, a evo kako Zakon to omogućava

Lepa Lukić prima čak 3 PENZIJE! Mesečno joj stiže OVA VRTOGLAVA CIFRA, a evo kako Zakon to omogućava

Telegraf pre 10 sati
Estradna pevačica Lepa Lukić već 23 godine uživa u penziji, a javnosti je otkrila i detalje svojih primanja. Ona mesečno prima čak tri vrste penzije – osnovnu, nacionalnu i dodatak iz inostranstva. - Tri penzije imam. Sve sam zaslužila. Nacionalnu sam… »
Ova pevačica ima najmanju penziju na estradi: Primam 16.000 dinara, 14 godina sam radila u opštini u BiH, vodila sam salon…

Ova pevačica ima najmanju penziju na estradi: Primam 16.000 dinara, 14 godina sam radila u opštini u BiH, vodila sam salon…

Kurir pre 11 sati
Pevačica Nada Obrić je već nešto više od decenije je u penziji. Kako kaže, da je to jedini novac od kojeg mora da živi ne zna kako bi skrpila kraj sa krajem. Nada Obrić je dobitnica mnogih prestižnih nagrada i veliko ime u muzici, pa mnogi zaneme kada… »
Ko ima najveću penziju na estradi? Nada Obrić mesečno prima 16.000 dinara, a ova pevačica 2.750 evra

Ko ima najveću penziju na estradi? Nada Obrić mesečno prima 16.000 dinara, a ova pevačica 2.750 evra

Mondo pre 12 sati
Pevačica Nada Obrić već više od decenije uživa u penziji. Ipak, kako sama kaže, da joj je penzija jedini izvor prihoda, teško bi sastavila kraj s krajem. Sa druge stane, njena koleginica Lepa Lukić ima najveću penziju na estradi, a jednom prilikom je… »

Vesti dana »