Повезане вести

Лепа Лукић прима чак 3 ПЕНЗИЈЕ! Месечно јој стиже ОВА ВРТОГЛАВА ЦИФРА, а ево како Закон то омогућава

Лепа Лукић прима чак 3 ПЕНЗИЈЕ! Месечно јој стиже ОВА ВРТОГЛАВА ЦИФРА, а ево како Закон то омогућава

Телеграф пре 21 дана
Естрадна певачица Лепа Лукић већ 23 године ужива у пензији, а јавности је открила и детаље својих примања. Она месечно прима чак три врсте пензије – основну, националну и додатак из иностранства. - Три пензије имам. Све сам… »
Ова певачица има најмању пензију на естради: Примам 16.000 динара, 14 година сам радила у општини у БиХ, водила сам салон…

Ова певачица има најмању пензију на естради: Примам 16.000 динара, 14 година сам радила у општини у БиХ, водила сам салон…

Курир пре 21 дана
Певачица Нада Обрић је већ нешто више од деценије је у пензији. Како каже, да је то једини новац од којег мора да живи не зна како би скрпила крај са крајем. Нада Обрић је добитница многих престижних награда и велико име у… »
Ко има највећу пензију на естради? Нада Обрић месечно прима 16.000 динара, а ова певачица 2.750 евра

Ко има највећу пензију на естради? Нада Обрић месечно прима 16.000 динара, а ова певачица 2.750 евра

Мондо пре 21 дана
Певачица Нада Обрић већ више од деценије ужива у пензији. Ипак, како сама каже, да јој је пензија једини извор прихода, тешко би саставила крај с крајем. Са друге стане, њена колегиница Лепа Лукић има највећу пензију на естради… »

Вести дана »