Povezane vesti
Lepa Lukić prima čak 3 PENZIJE! Mesečno joj stiže OVA VRTOGLAVA CIFRA, a evo kako Zakon to omogućava
Telegraf 04.10.2025
Estradna pevačica Lepa Lukić već 23 godine uživa u penziji, a javnosti je otkrila i detalje svojih primanja. Ona mesečno prima čak tri vrste penzije – osnovnu, nacionalnu i dodatak iz inostranstva. - Tri penzije imam. Sve sam zaslužila. Nacionalnu sam… »
Ova pevačica ima najmanju penziju na estradi: Primam 16.000 dinara, 14 godina sam radila u opštini u BiH, vodila sam salon…
Kurir 04.10.2025
Pevačica Nada Obrić je već nešto više od decenije je u penziji. Kako kaže, da je to jedini novac od kojeg mora da živi ne zna kako bi skrpila kraj sa krajem. Nada Obrić je dobitnica mnogih prestižnih nagrada i veliko ime u muzici, pa mnogi zaneme kada… »
Ko ima najveću penziju na estradi? Nada Obrić mesečno prima 16.000 dinara, a ova pevačica 2.750 evra
Mondo 04.10.2025
Pevačica Nada Obrić već više od decenije uživa u penziji. Ipak, kako sama kaže, da joj je penzija jedini izvor prihoda, teško bi sastavila kraj s krajem. Sa druge stane, njena koleginica Lepa Lukić ima najveću penziju na estradi, a jednom prilikom je… »
Vesti dana »
Lavina kreće sa juga: Niški metal bend predstavlja Srbiju na Evroviziji u Beču
Insajder pre 22 minutajoš 19 povezanih
Ovo je tekst pesme "Kraj mene" kojom će nas grupa "Lavina" predstavljati na Evroviziji
Blic pre 37 minutajoš 10 povezanih
Ambasador Irana na sednici SB UN: Stotine civila ubijeno i povređeno u napadima SAD i Izraela
Beta pre 12 minutajoš 1 povezana
"To je i Milovo oružje" Advokat Aca Đukanovića: "Pronađene su puške s posvetom njegovom bratu"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana