Povezane vesti
Stanija u potpunom šoku i van sebe! Ne može da veruje šta je sve Nerio izneo o Siti: Uletela bih za svojim detetom
Kurir pre 1 dan
Stanija Dobrojević dala je svoj sud o ispovesti sina Sine Ahmić, Neria Ružanji. - Nerio je tek došao u javnost, nikada se nije oglašavao - rekla je voditeljka. - Za rijaliti je ludilo mozga. Inače, ja ne pratim nikada to uživo, pogledam samo na Jutjubu… »
"Mnogo mi je to strašno, ja bih ušla za svojim detetom" Stanija van sebe zbog sina Site Ahmić
Alo pre 1 dan
Dala je svoj sud o njegovoj ispovesti. Nerio Ružanji, sin Site Ahmić, ušao je u Elitu 9, gde je odmah počeo da priča veoma loše o svojoj majci. Sada je Stanija Dobrojević dala svoj sud o njegovoj ispovesti. - Ne pratim nikada to uživo, pogledam samo na… »
"Meni je šok, ja bih ušla za svojim detetom": Stanija van sebe zbog sina Site Ahmić: "Ne mogu da shvati da takvo nešto postoji"…
Blic pre 1 dan
Stanija Dobrojević dala je svoj sud o ispovesti sina Sine Ahmić, Neria Ružanji. - Nerio je tek došao u javnost, nikada se nije oglašavao - rekla je voditeljka. - Za rijaliti je ludilo mozga. Inače, ja ne pratim nikada to uživo, pogledam samo na Jutjubu… »
Vesti dana »

Putin komentarisao moguće američke isporuke “tomahavka” Ukrajine
Vesti online pre 2 satajoš 36 povezanih

Da li nam napokon sledi lepo vreme? Evo koje temperature nas očekuju sutra
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane

Učesnik petooktobarskih promena iz Čačka kaže: Narod je tada izigran i krenuo je sunovrat - isto bi bilo i sad kad bi blokaderi ostvarili svoje ciljeve
RINA pre 2 satajoš 21 povezana

Iz Vojvodine i dalje grme zbog dešavanja u Humskoj: "Gorak ukus, da se više ne ponovi!"
B92 pre 46 minutajoš 31 povezana