Povezane vesti
Stanija u potpunom šoku i van sebe! Ne može da veruje šta je sve Nerio izneo o Siti: Uletela bih za svojim detetom
Kurir 04.10.2025
Stanija Dobrojević dala je svoj sud o ispovesti sina Sine Ahmić, Neria Ružanji. - Nerio je tek došao u javnost, nikada se nije oglašavao - rekla je voditeljka. - Za rijaliti je ludilo mozga. Inače, ja ne pratim nikada to uživo, pogledam samo na Jutjubu… »
"Mnogo mi je to strašno, ja bih ušla za svojim detetom" Stanija van sebe zbog sina Site Ahmić
Alo 04.10.2025
Dala je svoj sud o njegovoj ispovesti. Nerio Ružanji, sin Site Ahmić, ušao je u Elitu 9, gde je odmah počeo da priča veoma loše o svojoj majci. Sada je Stanija Dobrojević dala svoj sud o njegovoj ispovesti. - Ne pratim nikada to uživo, pogledam samo na… »
"Meni je šok, ja bih ušla za svojim detetom": Stanija van sebe zbog sina Site Ahmić: "Ne mogu da shvati da takvo nešto postoji"…
Blic 04.10.2025
Stanija Dobrojević dala je svoj sud o ispovesti sina Sine Ahmić, Neria Ružanji. - Nerio je tek došao u javnost, nikada se nije oglašavao - rekla je voditeljka. - Za rijaliti je ludilo mozga. Inače, ja ne pratim nikada to uživo, pogledam samo na Jutjubu… »
Vesti dana »
Jeziv zločin! U pucnjavi u Babušnici stradali otac i sin, povređeni drugi sin i majka: Oglasio se MUP
Blic pre 4 satijoš 12 povezanih
SAD produžile važenje licence kompaniji Lukoil International GmBH do 13. decembra
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Nije prvi put: Pajper koji je pao kod Subotice imao nesreću i pre tri godine: Šta se dešava sa ovim avionom?
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Radovi u Makedonskoj i Nušićevoj do 26. novembra menjaju trase prevoza
Danas pre 7 satijoš 2 povezane