Povezane vesti
Lukašenko: Žele da prekroje svet - moramo preživeti ovo vreme
Sputnik 04.10.2025
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da je neophodno opstati u uslovima globalnog prekrajanja sveta, prenela je agencija Belta. On je ukazao na važnost razvoja Polesja kako bi se izbeglo vraćanje na siromaštvo prošlosti. „Da ne hodamo u… »
Lukašenko: Žele da prekroje svet – moramo preživeti ovo vreme
Vesti online 04.10.2025
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da je neophodno opstati u uslovima globalnog prekrajanja sveta, prenela je agencija Belta. – Svet žele da podele. Mi nemamo gde da se sklonimo. Moramo da preživimo – naglasio je Lukašenko. On je… »
Dele svet, moramo da preživimo
Politika 04.10.2025
Neophodno opstati u uslovima globalnog prekrajanja sveta. Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da je neophodno opstati u uslovima globalnog prekrajanja sveta, prenela je agencija Belta. „Svet žele da podele. Mi nemamo gde da se sklonimo… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za subotu, 3. januar: Osetno hladnije, kiša, susnežica i sneg
Beta pre 3 satajoš 2 povezane
Dve tragedije sprečene za dlaku: Muškarac skočio sa Pančevca, za njim krenula i žena
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Muškarca iz BiH talasi odneli pred ženom i decom Detalji tragedije u Dubrovniku: "Porodica je čekala vesti, a onda sam im doneo njegovu odeću.."
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Novi detalji užasa u Novom Pazaru: Otac udarao sina (21) motkom po glavi, mladić umro od teških povreda
Blic pre 4 satijoš 1 povezana