Povezane vesti

"Odrekni me se" Nerio želi Situ da precrta za sva vremena, obratio se majki uživo: Ili neka prihvati moju porodicu ili...

"Odrekni me se" Nerio želi Situ da precrta za sva vremena, obratio se majki uživo: Ili neka prihvati moju porodicu ili...

Kurir 04.10.2025
Nerio Ružanji, sin Site Ahmić, nedavno se uselio u Belu kuću, a od tada ne prestaje da iznosi iz odnosa sa majkom. U emisiji ''Pitanja novinara'', voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Neriom o Siti Ahmić. - Koliko je tebe majka povredila da posle… »
Nerio se obratio majki Siti Ahmić: "Odrekni me se i potraži pomoć", nastao muk u Beloj kući

Nerio se obratio majki Siti Ahmić: "Odrekni me se i potraži pomoć", nastao muk u Beloj kući

Blic 04.10.2025
Nerio Ružanji, sin Site Ahmić, nedavno se uselio u Belu kuću, a od tada ne prestaje da iznosi šokantne detalje iz odnosa sa majkom. U emisiji ''Pitanja novinara'', voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Neriom o Siti Ahmić. - Koliko je tebe majka… »
Šok u Eliti! Nerio se javno obratio Siti Ahmić, uputio joj teške reči: "Odrekni me se i potraži pomoć!"

Šok u Eliti! Nerio se javno obratio Siti Ahmić, uputio joj teške reči: "Odrekni me se i potraži pomoć!"

Telegraf 04.10.2025
Nerio Boris Ružanji, sin Site Ahmić, nedavno se uselio u Belu kuću, a od tada ne prestaje da iznosi šokantne detalje iz odnosa sa majkom. U emisiji ''Pitanja novinara'', voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Neriom o Siti Ahmić. - Koliko je tebe… »

Vesti dana »

Danas oblačno i svežije

Danas oblačno i svežije

RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 27 povezanih
Nezapamćen haos! Lil tražio da odloži meč pred Zvezdu

Nezapamćen haos! Lil tražio da odloži meč pred Zvezdu

Večernje novosti pre 27 minutajoš 33 povezane
Objavljene nove cene goriva, poskupela oba derivata

Objavljene nove cene goriva, poskupela oba derivata

Morava info pre 22 minutajoš 20 povezanih