Povezane vesti
"Odrekni me se" Nerio želi Situ da precrta za sva vremena, obratio se majki uživo: Ili neka prihvati moju porodicu ili...
Kurir pre 7 sati
Nerio Ružanji, sin Site Ahmić, nedavno se uselio u Belu kuću, a od tada ne prestaje da iznosi iz odnosa sa majkom. U emisiji ''Pitanja novinara'', voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Neriom o Siti Ahmić. - Koliko je tebe majka povredila da posle… »
Nerio se obratio majki Siti Ahmić: "Odrekni me se i potraži pomoć", nastao muk u Beloj kući
Blic pre 8 sati
Nerio Ružanji, sin Site Ahmić, nedavno se uselio u Belu kuću, a od tada ne prestaje da iznosi šokantne detalje iz odnosa sa majkom. U emisiji ''Pitanja novinara'', voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Neriom o Siti Ahmić. - Koliko je tebe majka… »
Šok u Eliti! Nerio se javno obratio Siti Ahmić, uputio joj teške reči: "Odrekni me se i potraži pomoć!"
Telegraf pre 8 sati
Nerio Boris Ružanji, sin Site Ahmić, nedavno se uselio u Belu kuću, a od tada ne prestaje da iznosi šokantne detalje iz odnosa sa majkom. U emisiji ''Pitanja novinara'', voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Neriom o Siti Ahmić. - Koliko je tebe… »
Vesti dana »

Na izborima u Češkoj pobedila stranka ANO, oslabio osetno proruski narativ
Nedeljnik pre 4 satijoš 27 povezanih

Rođendan, prekid i pobeda: Partizan pobedio Vojvodinu u neverovatnoj atmosferi i nemogućim uslovima!
Hot sport pre 41 minutajoš 96 povezanih

U ovom delu Srbije biće kiše tokom noći, a evo kakvo nas jutro čeka u Beogradu: Oglasi se RHMZ
Telegraf pre 3 satajoš 27 povezanih