Povezane vesti
Prevoznik Jaćimović o podršci: To ne može da se plati, drago mi je da sam video koliko dobrih ljudi ima
Novi magazin 04.10.2025
Milomir Jaćimović, autoprevoznik iz Đurđeva, široj javnosti postao je poznat kada je zbog podrške studentima postao žrtva učestalih napada nepoznatih huligana koji su mu u više navrata demolirali autobuse. Pritisci, napadi, ali i represija policije… »
Prevoznik Jaćimović o podršci: To ne može da se plati, drago mi je da sam video koliko dobrih ljudi ima
N1 Info 04.10.2025
Milomir Jaćimović, autoprevoznik iz Đurđeva, široj javnosti postao je poznat kada je zbog podrške studentima postao žrtva učestalih napada nepoznatih huligana koji su mu u više navrata demolirali autobuse. Pritisci, napadi, ali i represija policije… »
Vesti dana »
Tramp najavio otvaranje Ormuskog moreuza: "Možda ćemo ga ja i novi ajatolah kontrolisati" (video)
Mondo pre 20 minutajoš 57 povezanih
Tramp: Postigli smo dogovor oko glavnih tačaka, Iran neće imati nuklearno naoružanje
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 53 povezane
Zbog prebijanja jednog maloletnika i pretnji ubistvom drugom, muškarcu iz okoline Leskovca određen pritvor
Jugmedia pre 1 satjoš 44 povezane
Milivojević: Vučić se sveti studentima Novog Pazara jer su pokazali da možemo zajedno da živimo
Pravda pre 1 satjoš 27 povezanih