Povezane vesti
Prevoznik Jaćimović o podršci: To ne može da se plati, drago mi je da sam video koliko dobrih ljudi ima
Novi magazin 04.10.2025
Milomir Jaćimović, autoprevoznik iz Đurđeva, široj javnosti postao je poznat kada je zbog podrške studentima postao žrtva učestalih napada nepoznatih huligana koji su mu u više navrata demolirali autobuse. Pritisci, napadi, ali i represija policije… »
Prevoznik Jaćimović o podršci: To ne može da se plati, drago mi je da sam video koliko dobrih ljudi ima
N1 Info 04.10.2025
Milomir Jaćimović, autoprevoznik iz Đurđeva, široj javnosti postao je poznat kada je zbog podrške studentima postao žrtva učestalih napada nepoznatih huligana koji su mu u više navrata demolirali autobuse. Pritisci, napadi, ali i represija policije… »
Vesti dana »
Ko će biti na izborima 25. oktobra: RIK do sada proglasio 13 izbornih lista, evo kada ističe rok za prijavu
NIN pre 2 satajoš 24 povezane
Predsednik Saveta REM: Bez dogovora o proširivanju monitoringa
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 16 povezanih
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 1 satjoš 66 povezanih
Kada stiže Miholjsko leto i koliko će trajati? Meteorolog Todorović donosi detaljnu prognozu za oktobar
Mondo pre 4 satijoš 23 povezane