Povezane vesti
Prevoznik Jaćimović o podršci: To ne može da se plati, drago mi je da sam video koliko dobrih ljudi ima
Novi magazin 04.10.2025
Milomir Jaćimović, autoprevoznik iz Đurđeva, široj javnosti postao je poznat kada je zbog podrške studentima postao žrtva učestalih napada nepoznatih huligana koji su mu u više navrata demolirali autobuse. Pritisci, napadi, ali i represija policije… »
Prevoznik Jaćimović o podršci: To ne može da se plati, drago mi je da sam video koliko dobrih ljudi ima
N1 Info 04.10.2025
Milomir Jaćimović, autoprevoznik iz Đurđeva, široj javnosti postao je poznat kada je zbog podrške studentima postao žrtva učestalih napada nepoznatih huligana koji su mu u više navrata demolirali autobuse. Pritisci, napadi, ali i represija policije… »
Vesti dana »
Ovo je datum završetka letnjih vrućina: Meteorolog Čubrilo otkrio kada stiže osveženje
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane
Afere prisluškivanja u Srbiji pod lupom svetskih medija: Studenti i opozicija na meti spajvera
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 26 povezanih
Kovčeg s telom Mladića stigao u Srbiju, Vučić najavio pomoć porodici oko sahrane
BBC News pre 3 minutajoš 19 povezanih
Konferencija o retkim bolestima: U Srbiji evidentirano 12.600 pacijenata
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih
Ivica Dačić: "Požari na Stolovima i Goču ugašeni, nismo imali ni nastradalih niti povređenih"
Blic pre 1 satjoš 24 povezane