Povezane vesti
"Žene da se ne usuđuju na ovo što ja radim": Kristina nikad surovije o odnosu sa Golubovićem: "Imajte svoj hleb i posao..."
Blic 04.10.2025
Kristina Spalević i Kristijan Golubović nedavno su se našli u centru skandala, a sada je ona progovorila o njihovim svađama i pomirenju. - Ja sam osetila veliku društvenu odgovornost s obzirom da sam taj prljav veš iznela u javnost. Da sam snimala… »
"Više puta sam htela da ga ostavim, žene ne treba da rade ovo što radim ja" Kristina o svađama sa Kristijanom, priznala: Zbog…
Kurir 04.10.2025
Rijaliti učesnici Kristina Spalević i Kristijan Golubović nedavno su se našli u centru skandala kada su se posvađali i raskinuli dugogodišnju vezu, a sada je ona progovorila o njihovim svađama i pomirenju. - Ja sam osetila veliku društvenu odgovornost s… »
Vesti dana »
Na sastanku Operativnog tima za EU sa Kopmanom o preseku stanja i rokovima
RTV pre 40 minutajoš 25 povezanih
Glamočić najavio mere zaštite domaćih proizvođača, nastavljene BLOKADE nezadovoljnih poljoprivrednika
InfoKG pre 15 minutajoš 25 povezanih
Pogledajte kako ciklon kruži nad Srbijom! Satelitska slika je neverovatna: Evo gde pljušti, a gde veje
Telegraf pre 20 minutajoš 28 povezanih
Handel oduševljen Krunićem: „Lakše je za mene kad igram uz igrača poput Radeta!“
Hot sport pre 1 satjoš 42 povezane