Povezane vesti
"Žene da se ne usuđuju na ovo što ja radim": Kristina nikad surovije o odnosu sa Golubovićem: "Imajte svoj hleb i posao..."
Blic pre 17 sati
Kristina Spalević i Kristijan Golubović nedavno su se našli u centru skandala, a sada je ona progovorila o njihovim svađama i pomirenju. - Ja sam osetila veliku društvenu odgovornost s obzirom da sam taj prljav veš iznela u javnost. Da sam snimala… »
"Više puta sam htela da ga ostavim, žene ne treba da rade ovo što radim ja" Kristina o svađama sa Kristijanom, priznala: Zbog…
Kurir pre 17 sati
Rijaliti učesnici Kristina Spalević i Kristijan Golubović nedavno su se našli u centru skandala kada su se posvađali i raskinuli dugogodišnju vezu, a sada je ona progovorila o njihovim svađama i pomirenju. - Ja sam osetila veliku društvenu odgovornost s… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA: Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - Kijev, Odesa i Zaporožje među metama
RTV pre 28 minutajoš 28 povezanih

Ovaj deo već na udaru novog pogoršanja, slede kiša i jak vetar: Hladni front juri prema Srbiji, padaće i sneg
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih

Gober krenuo da folira, pa napao Jokića: Frka na meču Denvera, svi se zaledili kad je Nikola krenuo
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane

Žao mi je ljudi što su Došli, šokiran sam zbog ovoga u Humskoj: Meč sa Partizanom ostavio gorak ukus u ustima kapitena Vojvodine!
Hot sport pre 1 satjoš 24 povezane