Povezane vesti
Vučić čestitao Babišu pobedu na izborima: Verujem u snagu prijateljstva između Srbije i Češke republike
Mondo pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je pobedu Andreju Babišu na parlamentarnim izborima u Češkoj republici. Predsednik Srbije oglasio se na svom "X nalogu. "Iskrene čestitke Andreju Babišu na pobedi na izborima. Uveren sam da će Vaš mandat doneti… »
Babiš proglasio pobedu svoje stranke ANO na parlamentarnim izborima u Češkoj
N1 Info pre 13 sati
Stranka ANO milijardera Andreja Babiša ubedljivo je pobedila na današnjim parlamentarnim izborima u Češkoj, a on je svojim pristalicama rekao kako će pokušati da sastavi jednostranačku vladu, ali i da će razgovarati s dvema manjim strankama, uključujući… »
Vučić čestitao Babišu pobedu na izborima: Verujem u snagu prijateljstva i saradnje između Srbije i Češke
Euronews pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras pobedu na parlamentarnim izborima u Češkoj lideru stranke ANO Andreju Babišu. "Iskrene čestitke Andreju Babišu na pobedi na izborima. Uveren sam da će Vaš mandat doneti stabilnost, razvoj i novu… »
Vučić čestitao Babišu pobedu na parlamentarnim izborima
Telegraf pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras lideru češke stranke ANO Andreju Babišu pobedu na parlamentarnim izborima! - Iskrene čestitke Andreju Babišu na pobedi na izborima. Uveren sam da će Vaš mandat doneti stabilnost, razvoj i novu… »
Babiš proglasio pobedu svoje stranke na parlamentarnim izborima u Češkoj
Pravda pre 15 sati
Lider političkog pokreta ANO Andrej Babiš proglasio je danas pobedu na parlemntarnim izborima u Češkoj. "Izuzetno sam zadovoljstvo i želim da zahvalim svima koji su izašli na izbore. Za to smo se borili, za slobodne izbore na kojima ljudi mogu da… »
Izbori u Češkoj Babiš proglasio i proslavio pobedu svoje stranke ANO
Dnevnik pre 15 sati
PRAG: Lider političkog pokreta ANO Andrej Babiš proglasio je danas pobedu na parlemntarnim izborima u Češkoj. "Izuzetno sam zadovoljan i želim da zahvalim svima koji su izašli na izbore. Za to smo se borili, za slobodne izbore na kojima ljudi mogu da… »
Babiš proglasio pobedu: Stranka "češkog Trampa" trijumfovala na parlamentarnim izborima
Telegraf pre 16 sati
Lider političkog pokreta ANO (Akcija nezadovoljnih građana) Andrej Babiš proglasio je danas pobedu na parlemntarnim izborima u Češkoj. - Izuzetno sam zadovoljstvo i želim da zahvalim svima koji su izašli na izbore. Za to smo se borili, za slobodne izbore… »
Babiš proglasio pobedu na parlamentarnim izborima u Češkoj: Nadam se da ćemo formirati vladu
Euronews pre 16 sati
Lider političkog pokreta ANO Andrej Babiš proglasio je danas pobedu na parlamentarnim izborima u Češkoj. "Izuzetno sam zadovoljstvo i želim da zahvalim svima koji su izašli na izbore. Za to smo se borili, za slobodne izbore na kojima ljudi mogu da… »
Babiš proglasio pobedu svoje stranke na parlamentarnim izborima u Češkoj
Politika pre 16 sati
Babiš tvrdi da njegov politički pokret ANO ima najbolje rezultate u istoriji parlamentarnih izbora. Lider političkog pokreta ANO Andrej Babiš proglasio je danas pobedu na parlemntarnim izborima u Češkoj. "Izuzetno sam zadovoljstvo i želim da zahvalim… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA: Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - Kijev, Odesa i Zaporožje među metama
RTV pre 29 minutajoš 28 povezanih