Povezane vesti

Vučić čestitao Babišu pobedu na izborima: Verujem u snagu prijateljstva između Srbije i Češke republike

Vučić čestitao Babišu pobedu na izborima: Verujem u snagu prijateljstva između Srbije i Češke republike

Mondo pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je pobedu Andreju Babišu na parlamentarnim izborima u Češkoj republici. Predsednik Srbije oglasio se na svom "X nalogu. "Iskrene čestitke Andreju Babišu na pobedi na izborima. Uveren sam da će Vaš mandat doneti… »
Babiš proglasio pobedu svoje stranke ANO na parlamentarnim izborima u Češkoj

Babiš proglasio pobedu svoje stranke ANO na parlamentarnim izborima u Češkoj

N1 Info pre 13 sati
Stranka ANO milijardera Andreja Babiša ubedljivo je pobedila na današnjim parlamentarnim izborima u Češkoj, a on je svojim pristalicama rekao kako će pokušati da sastavi jednostranačku vladu, ali i da će razgovarati s dvema manjim strankama, uključujući… »
Vučić čestitao Babišu pobedu na izborima: Verujem u snagu prijateljstva i saradnje između Srbije i Češke

Vučić čestitao Babišu pobedu na izborima: Verujem u snagu prijateljstva i saradnje između Srbije i Češke

Euronews pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras pobedu na parlamentarnim izborima u Češkoj lideru stranke ANO Andreju Babišu. "Iskrene čestitke Andreju Babišu na pobedi na izborima. Uveren sam da će Vaš mandat doneti stabilnost, razvoj i novu… »
Vučić čestitao Babišu pobedu na parlamentarnim izborima

Vučić čestitao Babišu pobedu na parlamentarnim izborima

Telegraf pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras lideru češke stranke ANO Andreju Babišu pobedu na parlamentarnim izborima! - Iskrene čestitke Andreju Babišu na pobedi na izborima. Uveren sam da će Vaš mandat doneti stabilnost, razvoj i novu… »
Babiš proglasio pobedu svoje stranke na parlamentarnim izborima u Češkoj

Pravda pre 15 sati
Lider političkog pokreta ANO Andrej Babiš proglasio je danas pobedu na parlemntarnim izborima u Češkoj. "Izuzetno sam zadovoljstvo i želim da zahvalim svima koji su izašli na izbore. Za to smo se borili, za slobodne izbore na kojima ljudi mogu da… »
Izbori u Češkoj Babiš proglasio i proslavio pobedu svoje stranke ANO

Izbori u Češkoj Babiš proglasio i proslavio pobedu svoje stranke ANO

Dnevnik pre 15 sati
PRAG: Lider političkog pokreta ANO Andrej Babiš proglasio je danas pobedu na parlemntarnim izborima u Češkoj. "Izuzetno sam zadovoljan i želim da zahvalim svima koji su izašli na izbore. Za to smo se borili, za slobodne izbore na kojima ljudi mogu da… »
Babiš proglasio pobedu: Stranka "češkog Trampa" trijumfovala na parlamentarnim izborima

Babiš proglasio pobedu: Stranka "češkog Trampa" trijumfovala na parlamentarnim izborima

Telegraf pre 16 sati
Lider političkog pokreta ANO (Akcija nezadovoljnih građana) Andrej Babiš proglasio je danas pobedu na parlemntarnim izborima u Češkoj. - Izuzetno sam zadovoljstvo i želim da zahvalim svima koji su izašli na izbore. Za to smo se borili, za slobodne izbore… »
Babiš proglasio pobedu na parlamentarnim izborima u Češkoj: Nadam se da ćemo formirati vladu

Babiš proglasio pobedu na parlamentarnim izborima u Češkoj: Nadam se da ćemo formirati vladu

Euronews pre 16 sati
Lider političkog pokreta ANO Andrej Babiš proglasio je danas pobedu na parlamentarnim izborima u Češkoj. "Izuzetno sam zadovoljstvo i želim da zahvalim svima koji su izašli na izbore. Za to smo se borili, za slobodne izbore na kojima ljudi mogu da… »

Politika pre 16 sati
Babiš tvrdi da njegov politički pokret ANO ima najbolje rezultate u istoriji parlamentarnih izbora. Lider političkog pokreta ANO Andrej Babiš proglasio je danas pobedu na parlemntarnim izborima u Češkoj. "Izuzetno sam zadovoljstvo i želim da zahvalim… »

Vesti dana »