Povezane vesti
"Na njima ništa nije prirodno, ja sam radila samo zube" Snajka udarila na Situ Ahmić "Stavljaju grehe..."
Telegraf pre 16 sati
Nerio Ružanji trenutno je učesnik rijalitija "Elita 9", gde je izneo niz stvari o odnosu sa majkom Sitom Ahmić. Sada se za domaće medije oglasila supruga od Nerija, Hana, koja je takođe na udaru svekrve Site. - Ja ne razumem zašto se gresi moje porodice… »
"Stavljaju grehe moje porodice meni": Snajka udarila na Situ Ahmić: "Na njima ništa nije prirodno, ja sam radila samo zube"
Blic pre 19 sati
Nerio Ružanji trenutno je učesnik rijalitija "Elita 9", gde je izneo niz stvari o odnosu sa majkom Sitom Ahmić. Sada se za domaće medije oglasila supruga od Nerija, Hana, koja je takođe na udaru svekrve Site. - Ja ne razumem zašto se gresi moje porodice… »
Hana priznala da se stidi svoje porodice pa udarila na sestre Ahmić! Tvrdi da su urađene i izoperisane, a ona prirodna: Imam…
Kurir pre 19 sati
Otkako je Nerio Ružanji ušao u " Elitu 9" i krenuo da iznosi svoju verziju priče o majci Siti Ahmić, on i njegova verenica Hana su konstantno na udaru. Hana se sada oglasila na svom Instagram profilu i oštro osudila svaki udar na nju, a posebno na njen… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA: Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - Kijev, Odesa i Zaporožje među metama
RTV pre 2 satajoš 36 povezanih

Njegoš Petrović razočaran: Žao mi je što su ljudi došli, šokiran sam dešavanjima u Humskoj
Večernje novosti pre 1 satjoš 31 povezana