Povezane vesti
Pevač se javno obratio Darku Laziću nakon udesa: Ne znaš, prijatelju, da voziš
Vesti online pre 3 sata
Ivan Gavrilović smatra da Darko Lazić treba da angažuje vozača kako ne bi ugrozio ni svoj, ni tuđi život. “Ne znaš, prijatelju, da voziš”. Poznat po britkom jeziku Ivan Gavrilović u razgovoru se osvrnuo na udes koji su nedavno imali Darko Lazić i njegova… »
"Prijatelju, ne znaš da voziš" Pevač se javno obratio Darku Laziću, nije štedeo reči: "Ima opomenu od Boga"
Alo pre 5 sati
Pevač smatra da je Bog spasio Darka Lazića. Ivan Gavrilović komentarisao je ponašanje Darka Lazića za volanom, donosno nemili događaj koji je na svu sreću prošao bez teško povređenih. - Video sam to, meni je žao da neko ne pogine, ne daj Bože, a sad da… »
"I ja sam sedao pijan u kola, moglo je i meni da se desi": Pevač se javno obratio Darku Laziću nakon udesa: "Ne znaš…
Blic pre 7 sati
Ivan Gavrilović smatra da Darko Lazić treba da angažuje vozača kako ne bi ugrozio ni svoj, ni tuđi život. Poznat po britkom jeziku Ivan Gavrilović u razgovoru se osvrnuo na udes koji su nedavno imali Darko Lazić i njegova supruga. - Video sam to, meni je… »
"Ne mogu da ga optužujem što je vozio pijan ili drogiran, i ja sam" Šok priznanje našeg poznatog pevača, Darku Laziću poručio…
Kurir pre 6 sati
Denser Ivan Gavrilović prokomentarisao je udes kolege Darka Lazića, te istakao da treba da angažuje vozača kako ne bi ugrozio ni svoj, ni tuđi život. Gavrilović u razgovoru se osvrnuo na udes koji su nedavno imali Darko Lazić i njegova supruga. - Video… »
"Ima opomenu od Boga" Naš pevač progovorio o Darkovom udesu, pa mu se obratio "Ne znaš prijatelju da voziš"
Telegraf pre 6 sati
Ivan Gavrilović je poznat po svojoj direktnosti i jer uvek kaže ono što misli. Iako nekada zvuči surovo, u većini slučajeva je izuzetno iskren iako mnogi drugačije tumače njegov nastup. On je sada progovorio o udesu koji je doživeo njegov kolega Darko… »
Vesti dana »

Đurićevo ministarstvo povodom izjave predsednice Kosova:“Gospođa Osmani koristi militantni jezik“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Ko je Andrej Babiš, čija je partija ubedljivo pobedila na izborima u Češkoj?
Danas pre 2 satajoš 1 povezana