Povezane vesti

Prijatelji se opraštaju od Darka koji je poginuo u Mladenovcu: Žurio kući jer mu se žena porađa, pa stradao

Prijatelji se opraštaju od Darka koji je poginuo u Mladenovcu: Žurio kući jer mu se žena porađa, pa stradao

Mondo 05.10.2025
Darko Rakić (43) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mladenovcu, a njegovi prijatelji se potresnim porukama opraštaju od njega na društvenim mrežama. Nesreća se, podsetimo, dogodila u petak oko 21 čas u Ulici Svetolika… »
"Umesto da pevamo i igramo, mi smo slomljeni od bola!" Prijatelji se opraštaju od Darka koji je poginuo u Mladenovcu! Žena…

"Umesto da pevamo i igramo, mi smo slomljeni od bola!" Prijatelji se opraštaju od Darka koji je poginuo u Mladenovcu! Žena…

Kurir 05.10.2025
Darko Rakić (43) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mladenovcu, a njegovi prijatelji se potresnim porukama opraštaju od njega na društvenim mrežama. Nesreća se, podsetimo, dogodila u petak oko 21 čas u Ulici Svetolika… »
Prijatelji se opraštaju od Darka koji je poginuo u Mladenovcu: Žurio jer mu se žena porađala pa se sudario

Prijatelji se opraštaju od Darka koji je poginuo u Mladenovcu: Žurio jer mu se žena porađala pa se sudario

Telegraf 05.10.2025
Oličnje dobroite i hrabrosti. Darko Rakić (43) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mladenovcu, a njegovi prijatelji se potresnim porukama opraštaju od njega na društvenim mrežama. Nesreća se, podsetimo, dogodila u petak oko… »
"Šuro moj jedini, nedostaješ nam mnogo" Potresne poruke paraju nebo za bajkerom koji je poginuo kod Lebana

"Šuro moj jedini, nedostaješ nam mnogo" Potresne poruke paraju nebo za bajkerom koji je poginuo kod Lebana

Alo 05.10.2025
Nesreća se dogodila 28. septembra oko ponoći kada je, navodno, motociklista usled neprilagođene brzine prešao u suprotnu stranu i direktno se sudario sa automobilom. Od siline udarca preminuo je na licu mesta. Bajker Dragoslav Nestorović (23) nastradao… »
"Zauvek ćeš biti u našim srcima" Prijatelji se opraštaju od Darka, koji je nastradao dok mu se žena porađala!

"Zauvek ćeš biti u našim srcima" Prijatelji se opraštaju od Darka, koji je nastradao dok mu se žena porađala!

Alo 05.10.2025
Darko R. (43) preminuo je na putu do bolnice nakon sudara dva automobila i autobusa u selu Rajkovac. Sumnja se da je do tragedije došlo kada je Darko obilazio vozilo međugradskog prevoza. Tragedija! Darko R. (43) je poginuo, a četiri osobe su povređene u… »
Ovo je Dragoslav (23) koji je poginuo kod Lebana: Motorom se zakucao u automobil, nastradao na licu mesta

Ovo je Dragoslav (23) koji je poginuo kod Lebana: Motorom se zakucao u automobil, nastradao na licu mesta

Blic 05.10.2025
Bajker Dragoslav Nestorović (23) nastradao je početkom nedelje u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se motorom "jamaha" zakucao u "fiat" kod Lebana. Saobraćajna nesreća se dogodila 28. septembra oko ponoći kada je, navodno, motociklista usled… »
Ovo je bajker (23) koji je poginuo u stravičnoj nesreći kod Lebana: "Šuro moj jedini, nedostaješ nam mnogo!"

Ovo je bajker (23) koji je poginuo u stravičnoj nesreći kod Lebana: "Šuro moj jedini, nedostaješ nam mnogo!"

Mondo 05.10.2025
Dragoslav Nestorović (23) nastradao je početkom nedelje u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se motorom "jamaha" zakucao u "fiat" kod Lebana. Nesreća se dogodila 28. septembra oko ponoći kada je, navodno, motociklista usled neprilagođene brzine prešao… »
Ovo je poginuli bajker kod Lebana! Društvene mreže preplavljene oproštajima od nastradalog Dragoslava, organizuje se i pomoć…

Ovo je poginuli bajker kod Lebana! Društvene mreže preplavljene oproštajima od nastradalog Dragoslava, organizuje se i pomoć…

Kurir 05.10.2025
Bajker Dragoslav Nestorović (23) nastradao je početkom nedelje u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se motorom "jamaha" zakucao u "fiat" kod Lebana. Nesreća se dogodila 28. septembra oko ponoći kada je, navodno, motociklista usled neprilagođene brzine… »

Vesti dana »