Povezane vesti

Ovo je Dragoslav (23) koji je poginuo kod Lebana: Motorom se zakucao u automobil, nastradao na licu mesta

Ovo je Dragoslav (23) koji je poginuo kod Lebana: Motorom se zakucao u automobil, nastradao na licu mesta

Blic pre 6 sati
Bajker Dragoslav Nestorović (23) nastradao je početkom nedelje u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se motorom "jamaha" zakucao u "fiat" kod Lebana. Saobraćajna nesreća se dogodila 28. septembra oko ponoći kada je, navodno, motociklista usled… »
Ovo je bajker (23) koji je poginuo u stravičnoj nesreći kod Lebana: "Šuro moj jedini, nedostaješ nam mnogo!"

Ovo je bajker (23) koji je poginuo u stravičnoj nesreći kod Lebana: "Šuro moj jedini, nedostaješ nam mnogo!"

Mondo pre 7 sati
Dragoslav Nestorović (23) nastradao je početkom nedelje u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se motorom "jamaha" zakucao u "fiat" kod Lebana. Nesreća se dogodila 28. septembra oko ponoći kada je, navodno, motociklista usled neprilagođene brzine prešao… »
Ovo je poginuli bajker kod Lebana! Društvene mreže preplavljene oproštajima od nastradalog Dragoslava, organizuje se i pomoć…

Ovo je poginuli bajker kod Lebana! Društvene mreže preplavljene oproštajima od nastradalog Dragoslava, organizuje se i pomoć…

Kurir pre 8 sati
Bajker Dragoslav Nestorović (23) nastradao je početkom nedelje u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se motorom "jamaha" zakucao u "fiat" kod Lebana. Nesreća se dogodila 28. septembra oko ponoći kada je, navodno, motociklista usled neprilagođene brzine… »
"Šuro moj jedini, nedostaješ nam mnogo" Potresne poruke paraju nebo za bajkerom koji je poginuo kod Lebana,

"Šuro moj jedini, nedostaješ nam mnogo" Potresne poruke paraju nebo za bajkerom koji je poginuo kod Lebana,

Alo pre 8 sati
Nesreća se dogodila 28. septembra oko ponoći kada je, navodno, motociklista usled neprilagođene brzine prešao u suprotnu stranu i direktno se sudario sa automobilom. Od siline udarca preminuo je na licu mesta. Bajker Dragoslav Nestorović (23) nastradao… »

Vesti dana »