Povezane vesti
„Pretio je da će da nas pobije, hteo je da me zakolje“: Srpski MMA borac otkrio pozadinu haosa i tuče u prodavnici satova VIDEO…
Nova pre 8 sati
Marko Bojković, srpski MMA borac, oglasio se i otkrio detalje sukoba koji se 1. oktobra odigrao u jednoj prodavnici satova u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. „Pre nekoliko dana jedan manijak, višestruki povratnik, čovek koji je sklon nasilju… »
Marko Bojković se oglasio posle užasa u Beogradu! Otkrio kako je tačno došlo do tuče: "Govorio mi je "zaklaću te", to je…
Kurir pre 8 sati
Srpski MMA borac Marko Bojković, oglasio se putem Instagrama i demantovao navode da je uhapšen zajedno sa svojim trenerom i prijateljem zbog nemilog događaja koji se dogodio u glavnom gradu Srbije. Marko je do najsitnijih detalja objasnio šta se dogodilo… »
"Naleteo je na klince, jurio ih nožem" Bojković se oglasio posle užasa, objasnio kako je došlo do tuče (foto)
Večernje novosti pre 9 sati
Marko Bojković otkrio šta se dogodilo tog dana i kako je zajedno sa svojim prijateljima iz kluba sprečio katastrofu. skrinšot /insagram / bojkovićmma Srpski MMA borac Marko Bojković, oglasio se putem Instagrama i demantovao navode da je uhapšen zajedno… »
Branio sam decu od psihopate, hteo je taj dan nekon da ubije: Marko Bojković objasnio tuču u kojoj je učestvovao!
Hot sport pre 10 sati
Evo pojašnjenja čitave priče! Nakon što su mediji preneli da se u Beogradu dogodila tuča, u kojoj je učestvovao i MMA borac, Marko Bojković se oglasio na svom Instagram profilu. – Evo da se oglasim povodom situacije koja se desila pre par dana, a danas… »
Govorio mi je "zaklaću te": Marko Bojković se oglasio o incidentu na Bulevaru kralja Aleksandra
Telegraf pre 10 sati
Pre nekoliko dana se u jednoj teretani desio nemili događaj, kada je jedan napadač ušao u nju i suzavcem napao osoblje i prisutne. Među njima je bio i MMA borac Marko Bojković, koji je potom sa svojim trenerom Ivanom Đorđevićem Ickom i ostalim članovima… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih

Žestoka pretnja Trampa: Hamas će se suočiti sa potpunim uništenjem!
Kurir pre 30 minutajoš 29 povezanih

Zelenski: Rusija pojačava napade, nažalost, nije bilo snažnog odgovora sveta (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 44 povezane