Povezane vesti

Kristina našla kristijanu poruke pa krenula da se dopisuje u njegovo ime! Sve isplivalo u emisiji uživo, otkrila detalje pa…

Kristina našla kristijanu poruke pa krenula da se dopisuje u njegovo ime! Sve isplivalo u emisiji uživo, otkrila detalje pa…

Kurir pre 2 sata
Kristina Spalević progovorila je o svom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. Kristina Spalević je otkrila da redovno posećuje njegove profile na društvenim mrežama, a kako kaže, ne sumnja u njegovu vernost. - Nije bilo varanja, ali šta sam videla... Ja za… »
"Devedeset odsto poruka su bile starije žene": Kristina proveravala Kristijanov telefon, evo šta je pronašla

"Devedeset odsto poruka su bile starije žene": Kristina proveravala Kristijanov telefon, evo šta je pronašla

Mondo pre 3 sata
Kristina Spalević gostovala je u emisiji *Magazin In* kod Sanje Marinković, gde je govorila o ljubavi, odnosima i životu pod svetlima reflektora. Tom prilikom osvrnula se i na svoj brak sa Kristijanom Golubovićem, otkrivši da često prati njegove objave… »
"Videla sam mu poruke": Kristina Spalević našla Kristijanu prepisku u telefonu, pa se umesto njega dopisivala: "sram te bilo"

"Videla sam mu poruke": Kristina Spalević našla Kristijanu prepisku u telefonu, pa se umesto njega dopisivala: "sram te bilo"

Blic pre 3 sata
Kristina Spalević progovorila je o svom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. Kristina Spalević je otkrila da redovno posećuje njegove profile na društvenim mrežama, a kako kaže, ne sumnja u njegovu vernost. - Nije bilo varanja, ali šta sam videla... Ja za… »
Kristina uhvatila kristijana sa muškarcem Videla njihove prepiske, poslala mu brutalnu poruku, dečko od blama nestao!

Kristina uhvatila kristijana sa muškarcem Videla njihove prepiske, poslala mu brutalnu poruku, dečko od blama nestao!

Alo pre 3 sata
Nakon svađe našla dokaze na njegovom Instagram profilu. Kristina Spalević bila je gost u emisiji Magazin in kod Sanje Marinković. Govoreći na temu muško-ženskih odnosa, ljubavi, slavi i izazovima života u javnosti ona je progovorila o svom odnosu sa… »
"Dopisivao se sa jednim muškarcem..." Kristina proveravala Kristijanov telefon, pa se šokirala šta je našla

"Dopisivao se sa jednim muškarcem..." Kristina proveravala Kristijanov telefon, pa se šokirala šta je našla

Telegraf pre 4 sati
Kristina Spalević bila je gost u emisiji Magazin in kod Sanje Marinković. Govoreći na temu muško-ženskih odnosa, ljubavi, slavi i izazovima života u javnosti ona je progovorila o svom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. Kristina Spalević otkrila je da… »

Vesti dana »