Povezane vesti
Kristina našla kristijanu poruke pa krenula da se dopisuje u njegovo ime! Sve isplivalo u emisiji uživo, otkrila detalje pa…
Kurir pre 2 sata
Kristina Spalević progovorila je o svom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. Kristina Spalević je otkrila da redovno posećuje njegove profile na društvenim mrežama, a kako kaže, ne sumnja u njegovu vernost. - Nije bilo varanja, ali šta sam videla... Ja za… »
"Devedeset odsto poruka su bile starije žene": Kristina proveravala Kristijanov telefon, evo šta je pronašla
Mondo pre 3 sata
Kristina Spalević gostovala je u emisiji *Magazin In* kod Sanje Marinković, gde je govorila o ljubavi, odnosima i životu pod svetlima reflektora. Tom prilikom osvrnula se i na svoj brak sa Kristijanom Golubovićem, otkrivši da često prati njegove objave… »
"Videla sam mu poruke": Kristina Spalević našla Kristijanu prepisku u telefonu, pa se umesto njega dopisivala: "sram te bilo"
Blic pre 3 sata
Kristina Spalević progovorila je o svom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. Kristina Spalević je otkrila da redovno posećuje njegove profile na društvenim mrežama, a kako kaže, ne sumnja u njegovu vernost. - Nije bilo varanja, ali šta sam videla... Ja za… »
Kristina uhvatila kristijana sa muškarcem Videla njihove prepiske, poslala mu brutalnu poruku, dečko od blama nestao!
Alo pre 3 sata
Nakon svađe našla dokaze na njegovom Instagram profilu. Kristina Spalević bila je gost u emisiji Magazin in kod Sanje Marinković. Govoreći na temu muško-ženskih odnosa, ljubavi, slavi i izazovima života u javnosti ona je progovorila o svom odnosu sa… »
"Dopisivao se sa jednim muškarcem..." Kristina proveravala Kristijanov telefon, pa se šokirala šta je našla
Telegraf pre 4 sati
Kristina Spalević bila je gost u emisiji Magazin in kod Sanje Marinković. Govoreći na temu muško-ženskih odnosa, ljubavi, slavi i izazovima života u javnosti ona je progovorila o svom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. Kristina Spalević otkrila je da… »
Vesti dana »

Putin poručio da bi upotreba“ tomahavka“ uništila odnose Moskve i Vašingtona
Danas pre 39 minutajoš 33 povezane

Nevreme iz Hrvatske stiglo u Srbiju: U Vojvodini već pljušti, pogoršanje sledi tokom dana, evo koja mesta su na udaru
Blic pre 9 minutajoš 33 povezane

Porodice gardista i 21 godinu kasnije traže istinu o njihovoj smrti
Radio sto plus pre 54 minutajoš 17 povezanih

Blagojević o haosu na Partizan – Vojvodina, poslao poruku navijačima i posebno hvalio jednog igrača VIDEO
Nova pre 34 minutajoš 26 povezanih