Povezane vesti

Zverev upire prstom u ATP: Favorizujete Alkaraza i Sinera

Zverev upire prstom u ATP: Favorizujete Alkaraza i Sinera

Vesti online 05.10.2025
Nemački teniser Aleksander Zverev optužio je ljude koji vode svetski tenis da prave slične podloge na terenima i time favorizuju trenutno vodeća dva igrača Karlosa Alkarasa i Janika Sinera. Zverev je nakon pobede nad Valentinom Rojeom na turniru u… »
Zverev šokirao izjavom, Siner nije znao šta da odgovori

Zverev šokirao izjavom, Siner nije znao šta da odgovori

Danas 05.10.2025
Nakon pobede nad Valentinom Rojeom na mastersu u Šangaju nemački teniser Aleksandar Zverev se ničim izazvan obrušio na organizatore turnira. Naime, on je u izjavi nakon meča uputio oštru kritiku koja je imala veze sa podlogama na Turu. – Mrzim kad je… »
Jedan od najboljih tenisera sveta pokrenuo buru, prozvao Sinera i Alkaraza, Janik zatečen: "Vau, ne znam..."

Jedan od najboljih tenisera sveta pokrenuo buru, prozvao Sinera i Alkaraza, Janik zatečen: "Vau, ne znam..."

Telegraf 05.10.2025
Izazvao je pravu buru nemački teniser Aleksandar Zverev kada je kritikovao organizatore turnira, a sve to - po mišljenju mnogih igrača - ujednačavanju brzine podloga. On je otvoreno rekao za organizatore i čelnike ATP takmičenja da prilagođavaju terene… »
Drama u vrhu svetskog tenisa: Zverev optužio da se Alkarazu i Sineru pomaže da imaju što bolje rezultate!

Drama u vrhu svetskog tenisa: Zverev optužio da se Alkarazu i Sineru pomaže da imaju što bolje rezultate!

Hot sport 05.10.2025
Zverev kritikovao organizatore, Siner odgovorio: „Ne pravimo mi terene“! Nemački teniser Saša Zverev izneo je zamerke na račun organizatora ATP turnira, tvrdeći da su podloge sve sličnije, čime, prema njegovom mišljenju, favorizuju Karlosa Alkarasa i… »
Siner u centru novog "skandala": "Vau, ne znam šta da kažem - iskreno"

Siner u centru novog "skandala": "Vau, ne znam šta da kažem - iskreno"

B92 05.10.2025
Novi talas teniske polemike zahvatio je svetski tur nakon izjava Aleksandera Zvereva, koji je posle pobede nad Valentinom Rojeom u Šangaju oštro kritikovao organizatore turnira zbog ujednačavanja brzine podloga. Nemac je otvoreno prozvao čelnike ATP… »
Siner u centru novog haosa, stigle optužbe, morao da se brani VIDEO

Siner u centru novog haosa, stigle optužbe, morao da se brani VIDEO

Nova 05.10.2025
Janik Siner, italijanski teniser i trenutno drugi teniser sveta iza Karlosa Alkaraza, našao se, doduše indirektno, na udaru Aleksandera Zvereva. Zverev je nakon pobede nad Valentinom Rojeom u Šangaju propisno „opleo“ po organizatorima: „Mrzim kad je… »
Šokantna izjava Zvereva, Siner nije znao ni šta da odgovori

Šokantna izjava Zvereva, Siner nije znao ni šta da odgovori

Sport klub 05.10.2025
Zapanjujuću izjavu dao je Aleksander Zverev u Šangaju i teško ju je protumačiti drugačije nego kao – izgovor. Jeste tačno da se u tenisu već neko vreme podloge približavaju po brzini, a daleko od toga da je to trend koji je počeo u poslednje dve-tri… »

Vesti dana »