Повезане вести
Зверев упире прстом у АТП: Фаворизујете Алкараза и Синера
Вести онлине 05.10.2025
Немачки тенисер Александер Зверев оптужио је људе који воде светски тенис да праве сличне подлоге на теренима и тиме фаворизују тренутно водећа два играча Карлоса Алкараса и Јаника Синера. Зверев је након победе над Валентином… »
Зверев шокирао изјавом, Синер није знао шта да одговори
Данас 05.10.2025
Након победе над Валентином Ројеом на мастерсу у Шангају немачки тенисер Александар Зверев се ничим изазван обрушио на организаторе турнира. Наиме, он је у изјави након меча упутио оштру критику која је имала везе са подлогама на… »
Један од најбољих тенисера света покренуо буру, прозвао Синера и Алкараза, Јаник затечен: "Вау, не знам..."
Телеграф 05.10.2025
Изазвао је праву буру немачки тенисер Александар Зверев када је критиковао организаторе турнира, а све то - по мишљењу многих играча - уједначавању брзине подлога. Он је отворено рекао за организаторе и челнике АТП такмичења… »
Драма у врху светског тениса: Зверев оптужио да се Алкаразу и Синеру помаже да имају што боље резултате!
Хот спорт 05.10.2025
Зверев критиковао организаторе, Синер одговорио: „Не правимо ми терене“! Немачки тенисер Саша Зверев изнео је замерке на рачун организатора АТП турнира, тврдећи да су подлоге све сличније, чиме, према његовом мишљењу… »
Синер у центру новог "скандала": "Вау, не знам шта да кажем - искрено"
Б92 05.10.2025
Нови талас тениске полемике захватио је светски тур након изјава Александера Зверева, који је после победе над Валентином Ројеом у Шангају оштро критиковао организаторе турнира због уједначавања брзине подлога. Немац је отворено… »
Шокантна изјава Зверева, Синер није знао ни шта да одговори
Спорт клуб 05.10.2025
Запањујућу изјаву дао је Александер Зверев у Шангају и тешко ју је протумачити другачије него као – изговор. Јесте тачно да се у тенису већ неко време подлоге приближавају по брзини, а далеко од тога да је то тренд који је почео… »
Синер у центру новог хаоса, стигле оптужбе, морао да се брани ВИДЕО
Нова 05.10.2025
Јаник Синер, италијански тенисер и тренутно други тенисер света иза Карлоса Алкараза, нашао се, додуше индиректно, на удару Александера Зверева. Зверев је након победе над Валентином Ројеом у Шангају прописно „оплео“ по… »
Вести дана »
Мађарски МОЛ купује део НИС-а? Руси рачунају на Орбана да реши санкције
Нова пре 4 сатијош 1 повезана
Фудбалери Србије стигли у Лондон – Влаховић, Костић, Самарџић и Петровић у центру пажње
РТС пре 1 сатјош 31 повезана
Протест испред НишТВ због интервјуа с министром просвете, али њега није било, разговор био снимљен
Бета пре 1 сатјош 36 повезаних
Штрајк глађу Дијане Хрке: 'Није ми добро, али остајем до краја'
BBC News пре 55 минутајош 20 повезаних