Povezane vesti

Zverev šokirao izjavom, Siner nije znao šta da odgovori

Zverev šokirao izjavom, Siner nije znao šta da odgovori

Danas pre 39 minuta
Nakon pobede nad Valentinom Rojeom na mastersu u Šangaju nemački teniser Aleksandar Zverev se ničim izazvan obrušio na organizatore turnira. Naime, on je u izjavi nakon meča uputio oštru kritiku koja je imala veze sa podlogama na Turu. – Mrzim kad je… »
Jedan od najboljih tenisera sveta pokrenuo buru, prozvao Sinera i Alkaraza, Janik zatečen: "Vau, ne znam..."

Jedan od najboljih tenisera sveta pokrenuo buru, prozvao Sinera i Alkaraza, Janik zatečen: "Vau, ne znam..."

Telegraf pre 1 sat
Izazvao je pravu buru nemački teniser Aleksandar Zverev kada je kritikovao organizatore turnira, a sve to - po mišljenju mnogih igrača - ujednačavanju brzine podloga. On je otvoreno rekao za organizatore i čelnike ATP takmičenja da prilagođavaju terene… »
Drama u vrhu svetskog tenisa: Zverev optužio da se Alkarazu i Sineru pomaže da imaju što bolje rezultate!

Drama u vrhu svetskog tenisa: Zverev optužio da se Alkarazu i Sineru pomaže da imaju što bolje rezultate!

Hot sport pre 3 sata
Zverev kritikovao organizatore, Siner odgovorio: „Ne pravimo mi terene“! Nemački teniser Saša Zverev izneo je zamerke na račun organizatora ATP turnira, tvrdeći da su podloge sve sličnije, čime, prema njegovom mišljenju, favorizuju Karlosa Alkarasa i… »
Siner u centru novog "skandala": "Vau, ne znam šta da kažem - iskreno"

Siner u centru novog "skandala": "Vau, ne znam šta da kažem - iskreno"

B92 pre 3 sata
Novi talas teniske polemike zahvatio je svetski tur nakon izjava Aleksandera Zvereva, koji je posle pobede nad Valentinom Rojeom u Šangaju oštro kritikovao organizatore turnira zbog ujednačavanja brzine podloga. Nemac je otvoreno prozvao čelnike ATP… »
Šokantna izjava Zvereva, Siner nije znao ni šta da odgovori

Šokantna izjava Zvereva, Siner nije znao ni šta da odgovori

Sport klub pre 3 sata
Zapanjujuću izjavu dao je Aleksander Zverev u Šangaju i teško ju je protumačiti drugačije nego kao – izgovor. Jeste tačno da se u tenisu već neko vreme podloge približavaju po brzini, a daleko od toga da je to trend koji je počeo u poslednje dve-tri… »
Siner u centru novog haosa, stigle optužbe, morao da se brani VIDEO

Siner u centru novog haosa, stigle optužbe, morao da se brani VIDEO

Nova pre 4 sati
Janik Siner, italijanski teniser i trenutno drugi teniser sveta iza Karlosa Alkaraza, našao se, doduše indirektno, na udaru Aleksandera Zvereva. Zverev je nakon pobede nad Valentinom Rojeom u Šangaju propisno „opleo“ po organizatorima: „Mrzim kad je… »

Vesti dana »