Повезане вести

''Кајем се због тих речи'' Уследило јавно извињење Јелене Карлеуше на Пинку, сви у неверици (видео)

''Кајем се због тих речи'' Уследило јавно извињење Јелене Карлеуше на Пинку, сви у неверици (видео)

Ало 05.10.2025
Схватила је да ове речи није требало да изговори. И ноћас је било турбулентно у музичком такмичењу "Пинкове звезде". Жири је улазио у вербалне сукобе јер нису могли да се усагласе око оцењивања кандидата. Један од такмичара је… »
"Много сам се покајала због тих речи" Јелена Карлеуша се разнежила у емисји, па открила детаље о сусрету са певачем чију је…

"Много сам се покајала због тих речи" Јелена Карлеуша се разнежила у емисји, па открила детаље о сусрету са певачем чију је…

Курир 05.10.2025
Један од кандидата у најновијој епизоди музичког такмичења "Пинкове звезде" изазвао је велику пажњу публике и жирија када је извео емотивну песму легендарног Синана Сакића. Његова интерпретација дирнула је све у студију, а… »
"Пришао ми је Синан Сакић и питао зашто га вређам": Карлеуша емотивно говорила о певачу, многи ово нису очекивали

"Пришао ми је Синан Сакић и питао зашто га вређам": Карлеуша емотивно говорила о певачу, многи ово нису очекивали

Мондо 05.10.2025
У најновијој епизоди "Пинкових звезда" један од кандидата посебно је привукао пажњу извођењем емотивне песме Синана Сакића. Његова интерпретација ганула је публику и жири, а нарочито Јелену Карлеушу, која му је упутила речи… »
"Вређала сам Синана, много сам се покајала због тих речи" Јелена Карлеуша упутила јавно извињење, пред смрт јој је рекао…

"Вређала сам Синана, много сам се покајала због тих речи" Јелена Карлеуша упутила јавно извињење, пред смрт јој је рекао…

Ало 05.10.2025
Певача је својевремено срела у авиону где није знала како да објасни изречене речи на његов рачун. Јелена Карлеуша синоћ је у новој емисији музичког такмичења Пинкове звезде открила да се огрешила о Синана Сакића и Шерифа… »

Вести дана »