Povezane vesti
"Mnogo sam se pokajala zbog tih reči" Jelena Karleuša se raznežila u emisji, pa otkrila detalje o susretu sa pevačem čiju je…
Kurir pre 3 sata
Jedan od kandidata u najnovijoj epizodi muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" izazvao je veliku pažnju publike i žirija kada je izveo emotivnu pesmu legendarnog Sinana Sakića. Njegova interpretacija dirnula je sve u studiju, a posebno Jelenu Karleušu… »
"Prišao mi je Sinan Sakić i pitao zašto ga vređam": Karleuša emotivno govorila o pevaču, mnogi ovo nisu očekivali
Mondo pre 3 sata
U najnovijoj epizodi "Pinkovih zvezda" jedan od kandidata posebno je privukao pažnju izvođenjem emotivne pesme Sinana Sakića. Njegova interpretacija ganula je publiku i žiri, a naročito Jelenu Karleušu, koja mu je uputila reči hvale. Pogledajte… »
"Vređala sam Sinana, mnogo sam se pokajala zbog tih reči" Jelena Karleuša uputila javno izvinjenje, pred smrt joj je rekao…
Alo pre 5 sati
Pevača je svojevremeno srela u avionu gde nije znala kako da objasni izrečene reči na njegov račun. Jelena Karleuša sinoć je u novoj emisiji muzičkog takmičenja Pinkove zvezde otkrila da se ogrešila o Sinana Sakića i Šerifa Konjevića, kojima se javno i… »
Vesti dana »

Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - eksplozije u Kijevu, Zaporožju i Lavovu; Poljska podigla borbene avione
RTS pre 16 minutajoš 36 povezanih

Još sutra moguća kiša u Novom Sadu, narednih dana sve toplije
Radio 021 pre 47 minutajoš 34 povezane

Dvadeset prva godišnjica pogibije gardista u vojnom objektu na Topčideru
Slobodna Evropa pre 31 minutajoš 19 povezanih

Četvrt veka od pada Slobodana Miloševića: Na današnji dan je nakon velikih demonstracija u Beogradu DOS došao na vlast
Blic pre 3 satajoš 21 povezana