Povezane vesti

"Mnogo sam se pokajala zbog tih reči" Jelena Karleuša se raznežila u emisji, pa otkrila detalje o susretu sa pevačem čiju je…

"Mnogo sam se pokajala zbog tih reči" Jelena Karleuša se raznežila u emisji, pa otkrila detalje o susretu sa pevačem čiju je…

Kurir pre 3 sata
Jedan od kandidata u najnovijoj epizodi muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" izazvao je veliku pažnju publike i žirija kada je izveo emotivnu pesmu legendarnog Sinana Sakića. Njegova interpretacija dirnula je sve u studiju, a posebno Jelenu Karleušu… »
"Prišao mi je Sinan Sakić i pitao zašto ga vređam": Karleuša emotivno govorila o pevaču, mnogi ovo nisu očekivali

"Prišao mi je Sinan Sakić i pitao zašto ga vređam": Karleuša emotivno govorila o pevaču, mnogi ovo nisu očekivali

Mondo pre 3 sata
U najnovijoj epizodi "Pinkovih zvezda" jedan od kandidata posebno je privukao pažnju izvođenjem emotivne pesme Sinana Sakića. Njegova interpretacija ganula je publiku i žiri, a naročito Jelenu Karleušu, koja mu je uputila reči hvale. Pogledajte… »
"Vređala sam Sinana, mnogo sam se pokajala zbog tih reči" Jelena Karleuša uputila javno izvinjenje, pred smrt joj je rekao…

"Vređala sam Sinana, mnogo sam se pokajala zbog tih reči" Jelena Karleuša uputila javno izvinjenje, pred smrt joj je rekao…

Alo pre 5 sati
Pevača je svojevremeno srela u avionu gde nije znala kako da objasni izrečene reči na njegov račun. Jelena Karleuša sinoć je u novoj emisiji muzičkog takmičenja Pinkove zvezde otkrila da se ogrešila o Sinana Sakića i Šerifa Konjevića, kojima se javno i… »

Vesti dana »