Povezane vesti
''Kajem se zbog tih reči'' Usledilo javno izvinjenje Jelene Karleuše na Pinku, svi u neverici (video)
Alo 05.10.2025
Shvatila je da ove reči nije trebalo da izgovori. I noćas je bilo turbulentno u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde". Žiri je ulazio u verbalne sukobe jer nisu mogli da se usaglase oko ocenjivanja kandidata. Jedan od takmičara je izveo emotivnu pesmu… »
"Mnogo sam se pokajala zbog tih reči" Jelena Karleuša se raznežila u emisji, pa otkrila detalje o susretu sa pevačem čiju je…
Kurir 05.10.2025
Jedan od kandidata u najnovijoj epizodi muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" izazvao je veliku pažnju publike i žirija kada je izveo emotivnu pesmu legendarnog Sinana Sakića. Njegova interpretacija dirnula je sve u studiju, a posebno Jelenu Karleušu… »
"Prišao mi je Sinan Sakić i pitao zašto ga vređam": Karleuša emotivno govorila o pevaču, mnogi ovo nisu očekivali
Mondo 05.10.2025
U najnovijoj epizodi "Pinkovih zvezda" jedan od kandidata posebno je privukao pažnju izvođenjem emotivne pesme Sinana Sakića. Njegova interpretacija ganula je publiku i žiri, a naročito Jelenu Karleušu, koja mu je uputila reči hvale. Pogledajte… »
"Vređala sam Sinana, mnogo sam se pokajala zbog tih reči" Jelena Karleuša uputila javno izvinjenje, pred smrt joj je rekao…
Alo 05.10.2025
Pevača je svojevremeno srela u avionu gde nije znala kako da objasni izrečene reči na njegov račun. Jelena Karleuša sinoć je u novoj emisiji muzičkog takmičenja Pinkove zvezde otkrila da se ogrešila o Sinana Sakića i Šerifa Konjevića, kojima se javno i… »
Vesti dana »
(Foto) Anis ubio Aldinu jer ga je: Ostavila?! Novi detalji stravičnog zločina u Mostaru: Konstantno joj pretio, a onda je upucao kada je krenula na fitnes
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 17. novembar: Danas oblačno, toplo i vetrovito, ponegde sa kišom
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
Strašni Harden umalo režirao senzaciju u "TD Gardenu", Bogdan se naigrao
Sportske.net pre 4 satijoš 1 povezana
Nemačka otkazala aukciju predmeta Holokausta: Intervencija Poljske sprečila bruku neviđenih razmera
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana