Povezane vesti
Predsednik Vučić večeras se obraća naciji Otkriva mnoge stvari koje do sad niste čuli
Dnevnik pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće gost specijalne emisije "Hit tvit" u nedelju u 21 čas na televiziji Pink. -Nikada na ovakav način nisam najavljivao nijednu emisiju. Nikada, u prethodnih 13 godina. Znam da to mođda neće imati veliki efekat, jer će… »
"U prethodnih 13 godina nisam ovo uradio": Vučić se oglasio na Instagramu, uputio molbu građanima: "Znam da to možda neće…
Blic pre 3 sata
Aleksandar Vučić najavio je danas na svom Instagram profilu svoje večerašnje gostovanje u emisiji "Hit tvit" na televiziji Pink rečima da će biti "mnogo stvari" koje do sada gledaoci nisu čuli. - Nikada na ovakav način nisam najavljivao nijednu emisiju… »
Vučić: Biće mnogo stvari koje do sada niste čuli
Euronews pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovaće večeras na TV Pink, kako je naveo na svom Instagram profilu, "nikada na ovakav način u prethodnih 13 godina nije najavljivao nijednu emisiju". "Znam da to možda neće imati veliki efekat, jer će lavine laži… »
Oglasio se Vučić: Nikada u prethodnih 13 godina nisam ovo uradio... Biće mnogo stvari koje do sad niste čuli!
Telegraf pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je na Instagramu svoje gostovanje u večerašnjoj emisiji "Hit Tvit" na Pink TV. "Nikada na ovakav način nisam najavljivao nijednu emisiju. Nikada, u prethodnih 13 godina. Znam da to možda neće imati veliki… »
Vesti dana »

Putin: Isporuka američkih raketa "tomahavk" Kijevu uništila bi pozitivne trendove u odnosima Rusije i SAD
Blic pre 28 minutajoš 37 povezanih

Vreme: Oblačno i hladnije uz kišu, na planinama slab sneg
Serbian News Media pre 3 satajoš 34 povezane

(Video) Jokić igrao prvi put posle rige: Dvocifren u porazu Denvera, Jović preslikan s Majamijem
Dnevnik pre 1 satjoš 27 povezanih