Povezane vesti

Predsednik Vučić večeras se obraća naciji Otkriva mnoge stvari koje do sad niste čuli

Predsednik Vučić večeras se obraća naciji Otkriva mnoge stvari koje do sad niste čuli

Dnevnik pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće gost specijalne emisije "Hit tvit" u nedelju u 21 čas na televiziji Pink. -Nikada na ovakav način nisam najavljivao nijednu emisiju. Nikada, u prethodnih 13 godina. Znam da to mođda neće imati veliki efekat, jer će… »
"U prethodnih 13 godina nisam ovo uradio": Vučić se oglasio na Instagramu, uputio molbu građanima: "Znam da to možda neće…

"U prethodnih 13 godina nisam ovo uradio": Vučić se oglasio na Instagramu, uputio molbu građanima: "Znam da to možda neće…

Blic pre 3 sata
Aleksandar Vučić najavio je danas na svom Instagram profilu svoje večerašnje gostovanje u emisiji "Hit tvit" na televiziji Pink rečima da će biti "mnogo stvari" koje do sada gledaoci nisu čuli. - Nikada na ovakav način nisam najavljivao nijednu emisiju… »
Vučić: Biće mnogo stvari koje do sada niste čuli

Vučić: Biće mnogo stvari koje do sada niste čuli

Euronews pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovaće večeras na TV Pink, kako je naveo na svom Instagram profilu, "nikada na ovakav način u prethodnih 13 godina nije najavljivao nijednu emisiju". "Znam da to možda neće imati veliki efekat, jer će lavine laži… »
Oglasio se Vučić: Nikada u prethodnih 13 godina nisam ovo uradio... Biće mnogo stvari koje do sad niste čuli!

Oglasio se Vučić: Nikada u prethodnih 13 godina nisam ovo uradio... Biće mnogo stvari koje do sad niste čuli!

Telegraf pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je na Instagramu svoje gostovanje u večerašnjoj emisiji "Hit Tvit" na Pink TV. "Nikada na ovakav način nisam najavljivao nijednu emisiju. Nikada, u prethodnih 13 godina. Znam da to možda neće imati veliki… »

Vesti dana »