Povezane vesti
Neprijatno mi je bilo, jokićeve lopte su neočekivane: Novi Nikolin saigrač jasan!
Hot sport pre 56 minuta
Kameron Džonson o saradnji sa Jokićem! Novi igrač Denver Nagetsa, Kameron Džonson, govorio je o svojim prvim treninzima sa Nikolom Jokićem, i otkrio koliko je specifično igrati uz srpskog superstara. „Bacio mi je zaista neočekivano dodavanje pre neki… »
Zbog Jokića doživeo veliku neprijatnost, pa otkrio sve! Novi košarkaš Denvera objasnio šta se desilo - to nije očekivao, svi…
Kurir pre 21 minuta
Čelnici Denvera odlučili su da naprave ogromnu promenu i da se odreknu Ameikanca koji je dugo viđen kao jedan od najvažnijih košarkaša Denvera. Majkl Porter Džunior je trejdovan u Bruklin, a iz tog tima u Denver stigao je Kameron Džonson, krilni centar… »
Džonson o Jokiću: Dodao mi niotkuda, bilo je neprijatno
Sport klub pre 41 minuta
Kameron Džonson, jedno od novih pojačanja Denver Nagetsa, tek upoznaje specifičan način igre u timu šampiona iz 2023. – pre svega saradnju sa Nikolom Jokićem. Američki krilni igrač priznao je da su mu prvi treninzi sa srpskim centrom bili pravo… »
"Bilo mi je neprijatno"... Jokićeve lopte su neočekivane, novi Nikolin saigrač otvorio dušu
Večernje novosti pre 36 minuta
KOŠARKAŠI Denvera otpočeli su pripreme za novu sezonu, u prvom meču savladala ih je Minesota, a novajlija u timu kameron Džonson govorio je o tome kako je igrati uz Nikolu Jokića. FOTO: Begum Unal/KSS Priznao je Džonson da mu je trebalo vremena da se… »
"Bilo mi je neprijatno - rekli su mi da moram da se naviknem na Jokića"
B92 pre 2 sata
Pojačenaje Denvera Kameron Džonson pričao je o tome da su mu po dolasku u Nagetse rekli da mora da se navikne na asistencije Nikole Jokića. "Bacio mi je zaista neočekivano dodavanje pre neki dan. Izgubio sam loptu i bilo mi je neprijatno. Svi su mi rekli… »
Doživeo neprijatnu situaciju sa Jokićem, a onda pojasnio šta se dogodilo: "Svi su mi rekli da se naviknem..."
Telegraf pre 6 sati
Novo pojačanje Denver Nagetsa - Kameron Džonson, pričao je pred start nove sezone, a u jednom trenutku dotakao se i srpskog centra Nikole Jokića. Otkrio je on i da je imao jednu malu "neprijatnost" po dolasku, i sve to zbog neverovatnih dodavanja Jokića… »
Vesti dana »

Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - eksplozije u Kijevu, Zaporožju i Lavovu; Poljska podigla borbene avione
RTS pre 16 minutajoš 36 povezanih

Vreme: Oblačno i hladnije uz kišu, na planinama slab sneg
Serbian News Media pre 2 satajoš 34 povezane

Njegoš Petrović: "Ovakve stvari nikome ne idu u prilog, ovaj poraz će nas ojačati"
Sportske.net pre 2 satajoš 29 povezanih