Повезане вести

Због Јокића доживео велику непријатност, па открио све! Нови кошаркаш Денвера објаснио шта се десило - то није очекивао, сви…

Због Јокића доживео велику непријатност, па открио све! Нови кошаркаш Денвера објаснио шта се десило - то није очекивао, сви…

Курир 05.10.2025
Челници Денвера одлучили су да направе огромну промену и да се одрекну Амеиканца који је дуго виђен као један од најважнијих кошаркаша Денвера. Мајкл Портер Џуниор је трејдован у Бруклин, а из тог тима у Денвер стигао је Камерон… »
Непријатно ми је било, јокићеве лопте су неочекиване: Нови Николин саиграч јасан!

Непријатно ми је било, јокићеве лопте су неочекиване: Нови Николин саиграч јасан!

Хот спорт 05.10.2025
Камерон Џонсон о сарадњи са Јокићем! Нови играч Денвер Нагетса, Камерон Џонсон, говорио је о својим првим тренинзима са Николом Јокићем, и открио колико је специфично играти уз српског суперстара. „Бацио ми је заиста… »
Џонсон о Јокићу: Додао ми ниоткуда, било је непријатно

Џонсон о Јокићу: Додао ми ниоткуда, било је непријатно

Спорт клуб 05.10.2025
Камерон Џонсон, једно од нових појачања Денвер Нагетса, тек упознаје специфичан начин игре у тиму шампиона из 2023. – пре свега сарадњу са Николом Јокићем. Амерички крилни играч признао је да су му први тренинзи са српским… »
"Било ми је непријатно"... Јокићеве лопте су неочекиване, нови Николин саиграч отворио душу

"Било ми је непријатно"... Јокићеве лопте су неочекиване, нови Николин саиграч отворио душу

Вечерње новости 05.10.2025
КОШАРКАШИ Денвера отпочели су припреме за нову сезону, у првом мечу савладала их је Минесота, а новајлија у тиму камерон Џонсон говорио је о томе како је играти уз Николу Јокића. ФОТО: Бегум Унал/КСС Признао је Џонсон да му је… »
"Било ми је непријатно - рекли су ми да морам да се навикнем на Јокића"

"Било ми је непријатно - рекли су ми да морам да се навикнем на Јокића"

Б92 05.10.2025
Појаченаје Денвера Камерон Џонсон причао је о томе да су му по доласку у Нагетсе рекли да мора да се навикне на асистенције Николе Јокића. "Бацио ми је заиста неочекивано додавање пре неки дан. Изгубио сам лопту и било ми је… »
Доживео непријатну ситуацију са Јокићем, а онда појаснио шта се догодило: "Сви су ми рекли да се навикнем..."

Доживео непријатну ситуацију са Јокићем, а онда појаснио шта се догодило: "Сви су ми рекли да се навикнем..."

Телеграф 05.10.2025
Ново појачање Денвер Нагетса - Камерон Џонсон, причао је пред старт нове сезоне, а у једном тренутку дотакао се и српског центра Николе Јокића. Открио је он и да је имао једну малу "непријатност" по доласку, и све то због… »

Вести дана »