Повезане вести
Због Јокића доживео велику непријатност, па открио све! Нови кошаркаш Денвера објаснио шта се десило - то није очекивао, сви…
Курир 05.10.2025
Челници Денвера одлучили су да направе огромну промену и да се одрекну Амеиканца који је дуго виђен као један од најважнијих кошаркаша Денвера. Мајкл Портер Џуниор је трејдован у Бруклин, а из тог тима у Денвер стигао је Камерон… »
Непријатно ми је било, јокићеве лопте су неочекиване: Нови Николин саиграч јасан!
Хот спорт 05.10.2025
Камерон Џонсон о сарадњи са Јокићем! Нови играч Денвер Нагетса, Камерон Џонсон, говорио је о својим првим тренинзима са Николом Јокићем, и открио колико је специфично играти уз српског суперстара. „Бацио ми је заиста… »
Џонсон о Јокићу: Додао ми ниоткуда, било је непријатно
Спорт клуб 05.10.2025
Камерон Џонсон, једно од нових појачања Денвер Нагетса, тек упознаје специфичан начин игре у тиму шампиона из 2023. – пре свега сарадњу са Николом Јокићем. Амерички крилни играч признао је да су му први тренинзи са српским… »
"Било ми је непријатно"... Јокићеве лопте су неочекиване, нови Николин саиграч отворио душу
Вечерње новости 05.10.2025
КОШАРКАШИ Денвера отпочели су припреме за нову сезону, у првом мечу савладала их је Минесота, а новајлија у тиму камерон Џонсон говорио је о томе како је играти уз Николу Јокића. ФОТО: Бегум Унал/КСС Признао је Џонсон да му је… »
"Било ми је непријатно - рекли су ми да морам да се навикнем на Јокића"
Б92 05.10.2025
Појаченаје Денвера Камерон Џонсон причао је о томе да су му по доласку у Нагетсе рекли да мора да се навикне на асистенције Николе Јокића. "Бацио ми је заиста неочекивано додавање пре неки дан. Изгубио сам лопту и било ми је… »
Доживео непријатну ситуацију са Јокићем, а онда појаснио шта се догодило: "Сви су ми рекли да се навикнем..."
Телеграф 05.10.2025
Ново појачање Денвер Нагетса - Камерон Џонсон, причао је пред старт нове сезоне, а у једном тренутку дотакао се и српског центра Николе Јокића. Открио је он и да је имао једну малу "непријатност" по доласку, и све то због… »
Вести дана »
Преминуо Бранислав Ивковић, бивши министар у време Милошевићевог режима
Нова пре 11 минутајош 15 повезаних
Трамп потписао закон, документи о Епстину морају да буду објављени
BBC News пре 1 сатјош 18 повезаних