Povezane vesti

Neprijatno mi je bilo, jokićeve lopte su neočekivane: Novi Nikolin saigrač jasan!

Neprijatno mi je bilo, jokićeve lopte su neočekivane: Novi Nikolin saigrač jasan!

Hot sport pre 56 minuta
Kameron Džonson o saradnji sa Jokićem! Novi igrač Denver Nagetsa, Kameron Džonson, govorio je o svojim prvim treninzima sa Nikolom Jokićem, i otkrio koliko je specifično igrati uz srpskog superstara. „Bacio mi je zaista neočekivano dodavanje pre neki… »
Zbog Jokića doživeo veliku neprijatnost, pa otkrio sve! Novi košarkaš Denvera objasnio šta se desilo - to nije očekivao, svi…

Zbog Jokića doživeo veliku neprijatnost, pa otkrio sve! Novi košarkaš Denvera objasnio šta se desilo - to nije očekivao, svi…

Kurir pre 21 minuta
Čelnici Denvera odlučili su da naprave ogromnu promenu i da se odreknu Ameikanca koji je dugo viđen kao jedan od najvažnijih košarkaša Denvera. Majkl Porter Džunior je trejdovan u Bruklin, a iz tog tima u Denver stigao je Kameron Džonson, krilni centar… »
Džonson o Jokiću: Dodao mi niotkuda, bilo je neprijatno

Džonson o Jokiću: Dodao mi niotkuda, bilo je neprijatno

Sport klub pre 41 minuta
Kameron Džonson, jedno od novih pojačanja Denver Nagetsa, tek upoznaje specifičan način igre u timu šampiona iz 2023. – pre svega saradnju sa Nikolom Jokićem. Američki krilni igrač priznao je da su mu prvi treninzi sa srpskim centrom bili pravo… »
"Bilo mi je neprijatno"... Jokićeve lopte su neočekivane, novi Nikolin saigrač otvorio dušu

"Bilo mi je neprijatno"... Jokićeve lopte su neočekivane, novi Nikolin saigrač otvorio dušu

Večernje novosti pre 36 minuta
KOŠARKAŠI Denvera otpočeli su pripreme za novu sezonu, u prvom meču savladala ih je Minesota, a novajlija u timu kameron Džonson govorio je o tome kako je igrati uz Nikolu Jokića. FOTO: Begum Unal/KSS Priznao je Džonson da mu je trebalo vremena da se… »
"Bilo mi je neprijatno - rekli su mi da moram da se naviknem na Jokića"

"Bilo mi je neprijatno - rekli su mi da moram da se naviknem na Jokića"

B92 pre 2 sata
Pojačenaje Denvera Kameron Džonson pričao je o tome da su mu po dolasku u Nagetse rekli da mora da se navikne na asistencije Nikole Jokića. "Bacio mi je zaista neočekivano dodavanje pre neki dan. Izgubio sam loptu i bilo mi je neprijatno. Svi su mi rekli… »
Doživeo neprijatnu situaciju sa Jokićem, a onda pojasnio šta se dogodilo: "Svi su mi rekli da se naviknem..."

Doživeo neprijatnu situaciju sa Jokićem, a onda pojasnio šta se dogodilo: "Svi su mi rekli da se naviknem..."

Telegraf pre 6 sati
Novo pojačanje Denver Nagetsa - Kameron Džonson, pričao je pred start nove sezone, a u jednom trenutku dotakao se i srpskog centra Nikole Jokića. Otkrio je on i da je imao jednu malu "neprijatnost" po dolasku, i sve to zbog neverovatnih dodavanja Jokića… »

Vesti dana »