Povezane vesti

Adetokumbo se oporavio od korone: "Bolest uticala na moje telo"

Adetokumbo se oporavio od korone: "Bolest uticala na moje telo"

B92 05.10.2025
Janis Adetokumbo pridružio se treningu Milvoki Baksa po prvi put ove sezone u subotu. Košarkaš Baksa propustio je prve dane priprema jer je bio u Grčkoj, gde se oporavljao od kovida. Adetokumbo je učestvovao samo u delovima treninga koji nisu uključivali… »
Dobre vesti za Bakse: Janis Adetokumbo se vratio treninzima

Dobre vesti za Bakse: Janis Adetokumbo se vratio treninzima

Euronews 05.10.2025
Grčki košarkaš Janis Adetokumbo priključio se u subotu treninzima Milvokija pošto se oporavio od koronavirusa, objavio je američki klub. Adetokumbo je propustio početak priprema Milvokija, pošto se od koronavirusa oporavljao u Grčkoj. Milvoki se trenutno… »
Adetokumbo se priključio treninzima Milvokija; Mislim da je bolest uticala na moje telo

Adetokumbo se priključio treninzima Milvokija; Mislim da je bolest uticala na moje telo

Sportski žurnal 05.10.2025
Janis je propustio početak priprema, pošto se od koronavirusa oporavljao u Grčkoj. Grčki košarkaš Janis Adetokumbo priključio se u subotu treninzima Milvokija pošto se oporavio od koronavirusa, objavio je američki klub. Adetokumbo je propustio početak… »
Janis Adetokunbo preležao kovid-19

Janis Adetokunbo preležao kovid-19

Sport klub 05.10.2025
Grčki as Janis Adetokunbo priključio se treninzima Milvoki Baksa u subotu. Pripremni deo nije propustio zbog klasičnog oporavka od Evrobasketa, već je 30-godišnjak nigerijskih korena bolovao od simptoma kovida-19. „Adetokumbo je učestvovao samo u… »
Bivši MVP NBA lige iskreno po povratku: "Bolest je uticala na moje telo, još se ne osećam 100 odsto...""

Bivši MVP NBA lige iskreno po povratku: "Bolest je uticala na moje telo, još se ne osećam 100 odsto...""

Telegraf 05.10.2025
Grčki košarkaš Janis Adetokumbo nešto kasnije se pridružio ekipi Milvoki Baksa uoči priprema za novu sezonu NBA lige. On je bio u Grčkoj gde se oporavljao od kovida, a i sam ističe da će biti potrebno vremena da se oporavi. - Mislim da je bolest uticala… »

Vesti dana »