Povezane vesti

Režim sprema naselje za 1. Novembar? Vučićev ministar najavljuje haos, optužiće studente

Režim sprema naselje za 1. Novembar? Vučićev ministar najavljuje haos, optužiće studente

Pravda 05.10.2025
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić ocenio je da će 30. novembra na lokalnim izborima u Negotini i Mionici liste studenata i opozicije imati još manje podrške nego na prethodnim, a da će stranke opozicije morati da biraju da li će da nestanu ukoliko… »
Darko glišić, ministar za javna ulaganja: Prognoze lekara bile su - ili smrt ili težak invalid! Tri dana kasnije stao sam na…

Darko glišić, ministar za javna ulaganja: Prognoze lekara bile su - ili smrt ili težak invalid! Tri dana kasnije stao sam na…

Dnevnik 05.10.2025
Kad sam se probudio s tubusom u ustima, priključen na sto nekih čuda i bez osećaja na desnoj strani, prva stvar koju sam pomislio bilo je: "Dobro je, živ sam, nije loše za početak", priseća se za Kurir predsednik IO SNS. Prva prognoza lekara nakon… »
"Nisam gledao snimak, niti ću to da učinim": Darko Glišić progovorio o moždanom udaru i oporavku

"Nisam gledao snimak, niti ću to da učinim": Darko Glišić progovorio o moždanom udaru i oporavku

Telegraf 05.10.2025
Ministar za javna ulaganja i predsednik IO SNS Darko Glišić otvoreno je u ekskluzivnom intervjuu za Kurir govorio o težem moždanom udaru koji je doživeo uživo na TV Pinku, svom oporavku i povratku na posao samo dva meseca kasnije. Glišić je otkrio da je… »

Vesti dana »