Povezane vesti

Režim sprema naselje za 1. Novembar? Vučićev ministar najavljuje haos, optužiće studente

Režim sprema naselje za 1. Novembar? Vučićev ministar najavljuje haos, optužiće studente

Pravda pre 1 sat
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić ocenio je da će 30. novembra na lokalnim izborima u Negotini i Mionici liste studenata i opozicije imati još manje podrške nego na prethodnim, a da će stranke opozicije morati da biraju da li će da nestanu ukoliko… »
Darko glišić, ministar za javna ulaganja: Prognoze lekara bile su - ili smrt ili težak invalid! Tri dana kasnije stao sam na…

Darko glišić, ministar za javna ulaganja: Prognoze lekara bile su - ili smrt ili težak invalid! Tri dana kasnije stao sam na…

Dnevnik pre 6 sati
Kad sam se probudio s tubusom u ustima, priključen na sto nekih čuda i bez osećaja na desnoj strani, prva stvar koju sam pomislio bilo je: "Dobro je, živ sam, nije loše za početak", priseća se za Kurir predsednik IO SNS. Prva prognoza lekara nakon… »
"Nisam gledao snimak, niti ću to da učinim": Darko Glišić progovorio o moždanom udaru i oporavku

"Nisam gledao snimak, niti ću to da učinim": Darko Glišić progovorio o moždanom udaru i oporavku

Telegraf pre 6 sati
Ministar za javna ulaganja i predsednik IO SNS Darko Glišić otvoreno je u ekskluzivnom intervjuu za Kurir govorio o težem moždanom udaru koji je doživeo uživo na TV Pinku, svom oporavku i povratku na posao samo dva meseca kasnije. Glišić je otkrio da je… »

Vesti dana »