Повезане вести

Режим спрема насеље за 1. Новембар? Вучићев министар најављује хаос, оптужиће студенте

Режим спрема насеље за 1. Новембар? Вучићев министар најављује хаос, оптужиће студенте

Правда 05.10.2025
Министар за јавна улагања Дарко Глишић оценио је да ће 30. новембра на локалним изборима у Неготини и Мионици листе студената и опозиције имати још мање подршке него на претходним, а да ће странке опозиције морати да бирају да… »
Дарко глишић, министар за јавна улагања: Прогнозе лекара биле су - или смрт или тежак инвалид! Три дана касније стао сам на…

Дарко глишић, министар за јавна улагања: Прогнозе лекара биле су - или смрт или тежак инвалид! Три дана касније стао сам на…

Дневник 05.10.2025
Кад сам се пробудио с тубусом у устима, прикључен на сто неких чуда и без осећаја на десној страни, прва ствар коју сам помислио било је: "Добро је, жив сам, није лоше за почетак", присећа се за Курир председник ИО СНС. Прва… »
"Нисам гледао снимак, нити ћу то да учиним": Дарко Глишић проговорио о можданом удару и опоравку

"Нисам гледао снимак, нити ћу то да учиним": Дарко Глишић проговорио о можданом удару и опоравку

Телеграф 05.10.2025
Министар за јавна улагања и председник ИО СНС Дарко Глишић отворено је у ексклузивном интервјуу за Курир говорио о тежем можданом удару који је доживео уживо на ТВ Пинку, свом опоравку и повратку на посао само два месеца… »

Вести дана »