Povezane vesti

'Sindrom najstarijeg deteta': Da li redosled rođenja oblikuje ličnost

BBC News 05.10.2025
Da li redosled rođenja dece oblikuje njihovu ličnost godinama intrigira porodice i psihologe, ali okazi nisu tako jednostavni i konkretni kao što neki možda misle. Kao starija ćerka, često se poistovećujem sa osobinama koje se stereotipno vezuju za… »

Radio 021 05.10.2025
Da li redosled rođenja dece oblikuje njihovu ličnost godinama intrigira porodice i psihologe, ali okazi nisu tako jednostavni i konkretni kao što neki možda misle. Emmanuel Lafont Kao starija ćerka, često se poistovećujem sa osobinama koje se stereotipno… »
‘Sindrom najstarijeg deteta’: Da li redosled rođenja oblikuje ličnost

Južne vesti 05.10.2025
Emmanuel Lafont Kao starija ćerka, često se poistovećujem sa osobinama koje se stereotipno vezuju za najstarije dete: odgovornost, savesnost, perfekcionizam. Moja mama je takođe najstarija ćerka i ima iste osobine, dok je moja mlađa sestra malo… »

NIN 05.10.2025
Kao starija ćerka, često se poistovećujem sa osobinama koje se stereotipno vezuju za najstarije dete: odgovornost, savesnost, perfekcionizam. Moja mama je takođe najstarija ćerka i ima iste osobine, dok je moja mlađa sestra malo opuštenija. Odrastale smo… »

Danas 05.10.2025
Kao starija ćerka, često se poistovećujem sa osobinama koje se stereotipno vezuju za najstarije dete: odgovornost, savesnost, perfekcionizam. Moja mama je takođe najstarija ćerka i ima iste osobine, dok je moja mlađa sestra malo opuštenija. Odrastale smo… »

Vesti dana »

Upozorenje na snažno nevreme

Upozorenje na snažno nevreme

Serbian News Media pre 7 minutajoš 90 povezanih
Ukrajina bombardovala ruski naftni objekat udaljen 700 kilometara od granice

Ukrajina bombardovala ruski naftni objekat udaljen 700 kilometara od granice

Serbian News Media pre 18 minutajoš 26 povezanih