Povezane vesti

'Sindrom najstarijeg deteta': Da li redosled rođenja oblikuje ličnost

BBC News pre 6 sati
Da li redosled rođenja dece oblikuje njihovu ličnost godinama intrigira porodice i psihologe, ali okazi nisu tako jednostavni i konkretni kao što neki možda misle. Kao starija ćerka, često se poistovećujem sa osobinama koje se stereotipno vezuju za… »

Radio 021 pre 6 sati
Da li redosled rođenja dece oblikuje njihovu ličnost godinama intrigira porodice i psihologe, ali okazi nisu tako jednostavni i konkretni kao što neki možda misle. Emmanuel Lafont Kao starija ćerka, često se poistovećujem sa osobinama koje se stereotipno… »

NIN pre 6 sati
Kao starija ćerka, često se poistovećujem sa osobinama koje se stereotipno vezuju za najstarije dete: odgovornost, savesnost, perfekcionizam. Moja mama je takođe najstarija ćerka i ima iste osobine, dok je moja mlađa sestra malo opuštenija. Odrastale smo… »
‘Sindrom najstarijeg deteta’: Da li redosled rođenja oblikuje ličnost

Južne vesti pre 6 sati
Emmanuel Lafont Kao starija ćerka, često se poistovećujem sa osobinama koje se stereotipno vezuju za najstarije dete: odgovornost, savesnost, perfekcionizam. Moja mama je takođe najstarija ćerka i ima iste osobine, dok je moja mlađa sestra malo… »

Danas pre 6 sati
Kao starija ćerka, često se poistovećujem sa osobinama koje se stereotipno vezuju za najstarije dete: odgovornost, savesnost, perfekcionizam. Moja mama je takođe najstarija ćerka i ima iste osobine, dok je moja mlađa sestra malo opuštenija. Odrastale smo… »

Vesti dana »