Povezane vesti
'Sindrom najstarijeg deteta': Da li redosled rođenja oblikuje ličnost
BBC News 05.10.2025
Da li redosled rođenja dece oblikuje njihovu ličnost godinama intrigira porodice i psihologe, ali okazi nisu tako jednostavni i konkretni kao što neki možda misle. Kao starija ćerka, često se poistovećujem sa osobinama koje se stereotipno vezuju za… »
Radio 021 05.10.2025
Da li redosled rođenja dece oblikuje njihovu ličnost godinama intrigira porodice i psihologe, ali okazi nisu tako jednostavni i konkretni kao što neki možda misle. Emmanuel Lafont Kao starija ćerka, često se poistovećujem sa osobinama koje se stereotipno… »
‘Sindrom najstarijeg deteta’: Da li redosled rođenja oblikuje ličnost
Južne vesti 05.10.2025
Emmanuel Lafont Kao starija ćerka, često se poistovećujem sa osobinama koje se stereotipno vezuju za najstarije dete: odgovornost, savesnost, perfekcionizam. Moja mama je takođe najstarija ćerka i ima iste osobine, dok je moja mlađa sestra malo… »
NIN 05.10.2025
Kao starija ćerka, često se poistovećujem sa osobinama koje se stereotipno vezuju za najstarije dete: odgovornost, savesnost, perfekcionizam. Moja mama je takođe najstarija ćerka i ima iste osobine, dok je moja mlađa sestra malo opuštenija. Odrastale smo… »
‘Sindrom najstarijeg deteta’: Da li redosled rođenja oblikuje ličnost
Danas 05.10.2025
Kao starija ćerka, često se poistovećujem sa osobinama koje se stereotipno vezuju za najstarije dete: odgovornost, savesnost, perfekcionizam. Moja mama je takođe najstarija ćerka i ima iste osobine, dok je moja mlađa sestra malo opuštenija. Odrastale smo… »
Vesti dana »
Uhapšeni zbog zlostavljanja i mučenja Namamili ga u stan, pa snimali kako ga tuku
Alo pre 29 minutajoš 26 povezanih
Lalić: Policija više ne preza ni da se pred kamerama vrlo brutalno obračunava sa novinarima
Cenzolovka pre 54 minutajoš 13 povezanih
Direktor UKC Republike Srpske podneo ostavku nakon snimka sa kesama droge
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih
Narodna banka dobila upozorenje na sankcije zbog NIS! Jorgovanka Tabaković: To bi značilo blokadu svih plaćanja
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih