Povezane vesti
"Prišla mi je i rekla da sam joj spasila život" Ruška Jakić opisala dirljiv susret sa fanom: Žena je dotakla dno života, a…
Kurir pre 4 sati
U ovonedeljnom izdanju emisije "Pusti brigu" na Kurir televiziji gosti su bili glumica Lidija Vukićević, Ruška Jakić, voditeljka, kao i Dado Topić, nekadašnji frontmen grupe "Time" koji je 1977. godine otpevao numeru "Ja hoću život" iz hit serije "Bolji… »
"Ošišala sam se do glave" Lidija Vukićević pred kamerama Kurira otkrila kako je donela odluku da odseče kosu koja joj je danas…
Kurir pre 5 sati
U ovonedeljnom izdanju emisije "Pusti brigu" na Kurir televiziji gosti su bili glumica Lidija Vukićević, Ruška Jakić, voditeljka, kao i Dado Topić, nekadašnji frontmen grupe "Time" koji je 1977. godine otpevao numeru "Ja hoću život" iz hit serije "Bolji… »
Žena kojoj godine ništa ne mogu – emisija Pusti brigu danas od 16.00
Mondo pre 10 sati
Gosti današnje emisije su Dado Topić, Ruška Jakić i glumica Lidija Vukićević, kao glavna gošća. Lidija se još pri ulasku u studiju oduševila atmosferom i toplinom dočeka naših domaćina, što je prokomentarisala rečima: „Gostujem u mnogim emisijama, ali na… »
Žena kojoj godine ništa ne mogu– emisija Pusti brigu danas od 16.00
Kurir pre 9 sati
U potpuno novoj scenografiji, kao i sa novim konceptom emisije „Pusti brigu“, danas u 16.00 ugostiće vas voditelji emisije koju volite, novinarka Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac, profesionalni kuvar i food stylist. Gosti današnje emisije su Dado… »
Vesti dana »

Studenti u „Utisku nedelje“: Nećemo biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Danas pre 13 minutajoš 1 povezana

"Znamo ko je iz MUP lagao o zvučnom topu": Vučić: "Inicijali su s.N. i istraga je u toku"
Blic pre 13 minutajoš 2 povezane

Vučić: Nema više mogućnosti za odlaganje sankcija, osim jedne, nećete točiti gorivo u kantice
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana

Nađeno telo jednog od trojice hrvatskih planinara u slovenačkim Alpima: Potraga obustavljena do sutra
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

(Video, foto) masovne demonstracije: Stotine hiljada ljudi širom Evrope na protestima u znak podrške Gazi
Blic pre 1 satjoš 1 povezana