Povezane vesti

"Prišla mi je i rekla da sam joj spasila život" Ruška Jakić opisala dirljiv susret sa fanom: Žena je dotakla dno života, a…

"Prišla mi je i rekla da sam joj spasila život" Ruška Jakić opisala dirljiv susret sa fanom: Žena je dotakla dno života, a…

Kurir pre 4 sati
U ovonedeljnom izdanju emisije "Pusti brigu" na Kurir televiziji gosti su bili glumica Lidija Vukićević, Ruška Jakić, voditeljka, kao i Dado Topić, nekadašnji frontmen grupe "Time" koji je 1977. godine otpevao numeru "Ja hoću život" iz hit serije "Bolji… »
"Ošišala sam se do glave" Lidija Vukićević pred kamerama Kurira otkrila kako je donela odluku da odseče kosu koja joj je danas…

"Ošišala sam se do glave" Lidija Vukićević pred kamerama Kurira otkrila kako je donela odluku da odseče kosu koja joj je danas…

Kurir pre 5 sati
U ovonedeljnom izdanju emisije "Pusti brigu" na Kurir televiziji gosti su bili glumica Lidija Vukićević, Ruška Jakić, voditeljka, kao i Dado Topić, nekadašnji frontmen grupe "Time" koji je 1977. godine otpevao numeru "Ja hoću život" iz hit serije "Bolji… »
Žena kojoj godine ništa ne mogu – emisija Pusti brigu danas od 16.00

Žena kojoj godine ništa ne mogu – emisija Pusti brigu danas od 16.00

Mondo pre 10 sati
Gosti današnje emisije su Dado Topić, Ruška Jakić i glumica Lidija Vukićević, kao glavna gošća. Lidija se još pri ulasku u studiju oduševila atmosferom i toplinom dočeka naših domaćina, što je prokomentarisala rečima: „Gostujem u mnogim emisijama, ali na… »
Žena kojoj godine ništa ne mogu– emisija Pusti brigu danas od 16.00

Žena kojoj godine ništa ne mogu– emisija Pusti brigu danas od 16.00

Kurir pre 9 sati
U potpuno novoj scenografiji, kao i sa novim konceptom emisije „Pusti brigu“, danas u 16.00 ugostiće vas voditelji emisije koju volite, novinarka Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac, profesionalni kuvar i food stylist. Gosti današnje emisije su Dado… »

Vesti dana »