Povezane vesti
Naša glumica obukla izazovni korset, dekolte puca: U 5. deceniji grmi, pa poručuje "Nazovi me, ćutaćemo"
Telegraf 05.10.2025
Popularna glumica Iva Štrljić (47) vrlo je aktivna na društvenoj mreži Intagram. Mnogi je smatraju jednom od naših atraktivnijih glumica, a budući da hrabro gazi petu deceniju, mogla bi da stane na crtu duplo mlađim koleginicama. Iva je napravila na… »
Izazovni korset joj stegao grudi: Naša glumica (47) ful sređena, pa poručila: "Nazovi me ćutaćemo"
Blic 05.10.2025
Popularna glumica Iva Štrljić (47) vrlo je aktivna na društvenoj mreži Intagram. Iva je ovoga puta, prvo podelila interesantan citat, a onda i izazovni stajling. - Ako jednog dana ne želiš ni sa kim razgovarati, nazovi me, ćutaćemo - podelila je. A zatim… »
Vesti dana »
Opkoljen otvorio vatru na policiju, a potom pucao sebi u glavu: Kraj potrage za trostrukim ubicom u Crnoj Gori - skrivao se u šumi iznad Herceg Novog
RINA pre 8 minutajoš 24 povezane
Danas počinje nova školska godina za 770.000 učenika: Evo kada su raspusti i šta se sve menja ove godine
Dnevnik pre 3 minutajoš 8 povezanih
Ujedinjene nacije: Novi nuklearni testovi mogli bi da pokrenu trku u naoružanju
Insajder pre 13 minutajoš 1 povezana
Požari kod Nikšića i Trebinja, angažovani vatrogasci, vojska i helikopter
Insajder pre 3 minutajoš 1 povezana
Pretežno sunčano i promenljivo oblačno uz kratkotrajnu kišu: temperatura do 34 stepena
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 7 povezanih