Повезане вести

"Продавала сам на пијаци од 5 ујутру" Певачица о тешком периоду са којим се суочавала њена породица: То је била борба за…

"Продавала сам на пијаци од 5 ујутру" Певачица о тешком периоду са којим се суочавала њена породица: То је била борба за…

Курир 05.10.2025
Певачица Романа Панић се на извесно време повукла са сцене, а сада је проговорила о мање познатим детаљима из свог живота. Почеци као и код већине нису били лаки а она је то признала у једној емисији. Један од оних који су… »
Ишла на пијацу да продаје рано ујутру! Романа о тешком периоду који су она и њена породица имали

Ишла на пијацу да продаје рано ујутру! Романа о тешком периоду који су она и њена породица имали

Ало 05.10.2025
Никада о овоме није причала. Романа Панић наша је певачица на чијим су хитовима одрастале генерације током 2000-их. Она се извесно време повукла са сцене али је поново ту, а сада је проговорила о мање познатим детаљима из свог… »
Наша певачица ишла на пијацу у 5 ујутру да продаје кафу: Током рата прошла тешке тренутке, у Аустралији је хапсили

Наша певачица ишла на пијацу у 5 ујутру да продаје кафу: Током рата прошла тешке тренутке, у Аустралији је хапсили

Мондо 05.10.2025
Романа Панић је жарила и палила двехиљадитих, а онда се повукла из јавности, све док није експлодирала вест да је у Аустралији ухапшена са партнером због пљачке. Сада су сви ти тренуци иза ње, а ова рођена Бањалучанка… »
"Ишла сам у пет ујутру на пијацу да продајем..." Романа о тешком периоду са којим се суочавала њена породица

"Ишла сам у пет ујутру на пијацу да продајем..." Романа о тешком периоду са којим се суочавала њена породица

Телеграф 05.10.2025
Романа Панић наша је певачица на чијим су хитовима одрастале генерације током 2000-их. Она се извесно време повукла са сцене али је поново ту, а сада је проговорила о мање познатим детаљима из свог живота. Почеци као и код… »
"Довукла ју је она стара певачица, плаћао сам је 50 марака" Бањалучани открили све о Романи: Радила као ди-џеј, продавала…

"Довукла ју је она стара певачица, плаћао сам је 50 марака" Бањалучани открили све о Романи: Радила као ди-џеј, продавала…

Курир 05.10.2025
Пут до успеха често уме да буде трновит, а такав је случај био и с Романом Панић, која се годинама мучила и радила разне послове док није снимила први албум. У родној Бањалуци одмах после средње школе почела је да ради на… »
(Видео) "ишла сам на пијацу у пет ујутру да продајем кафу": Романина породица је имала пржионицу: "Ми смо сви ту радили"

(Видео) "ишла сам на пијацу у пет ујутру да продајем кафу": Романина породица је имала пржионицу: "Ми смо сви ту радили"

Блиц 05.10.2025
Екипа емисије "Метар мога села", као што вам је већ добро познато обилази родна места јавних личности, а овога пута отишли смо у Бањалуку, родно место певачице Романе Панић. Оно што је изненадило и нас, али и Роману је сусрет… »
(Видео) "нисам се остварила приватно што се тиче мајчинства": Романа признаје да није комплетно испуњена: "Ништа није…

(Видео) "нисам се остварила приватно што се тиче мајчинства": Романа признаје да није комплетно испуњена: "Ништа није…

Блиц 05.10.2025
Певачица Романа Панић рођена је у Бањалуци коју је управо због ње посетила екипа емисије "Метар мога села", али оно што доноси посебну чар у овој епизоди је управо то што смо се и срели у њеном родном граду, потпуно ненадано… »
(Видео) Ово је кућа Романе Панић у Бањалуци: Певачица се расплакала пред камерама јер у њеном дому нема два члана породице…

(Видео) Ово је кућа Романе Панић у Бањалуци: Певачица се расплакала пред камерама јер у њеном дому нема два члана породице…

Блиц 05.10.2025
У центру Бањалуке екипа емисије "Метар мога села" започела је потрагу за причом о певачици Романи Панић. Само на Блиц телевизији, данас, у недељу у 14.15 сати, сазнајте шта смо све о овој певачици чули од њених суграђана, али… »
"Нисам се остварила што се тиче мајчинства" Романа признаје да није комплетно испуњена "Музика је мој лек"

"Нисам се остварила што се тиче мајчинства" Романа признаје да није комплетно испуњена "Музика је мој лек"

Телеграф 05.10.2025
Певачица Романа Панић рођена је у Бањалуци а сада је проговорила о детаљима из свог живота који је везују за родни град, али и о плановима и оном у чему се приватно није остварила. О њој су комшије, пријатељи у њеном родном… »

Вести дана »