Povezane vesti
"Prodavala sam na pijaci od 5 ujutru" Pevačica o teškom periodu sa kojim se suočavala njena porodica: To je bila borba za…
Kurir 05.10.2025
Pevačica Romana Panić se na izvesno vreme povukla sa scene, a sada je progovorila o manje poznatim detaljima iz svog života. Počeci kao i kod većine nisu bili laki a ona je to priznala u jednoj emisiji. Jedan od onih koji su verovali da će Romana… »
Išla na pijacu da prodaje rano ujutru! Romana o teškom periodu koji su ona i njena porodica imali
Alo 05.10.2025
Nikada o ovome nije pričala. Romana Panić naša je pevačica na čijim su hitovima odrastale generacije tokom 2000-ih. Ona se izvesno vreme povukla sa scene ali je ponovo tu, a sada je progovorila o manje poznatim detaljima iz svog života. Počeci kao i kod… »
Naša pevačica išla na pijacu u 5 ujutru da prodaje kafu: Tokom rata prošla teške trenutke, u Australiji je hapsili
Mondo 05.10.2025
Romana Panić je žarila i palila dvehiljaditih, a onda se povukla iz javnosti, sve dok nije eksplodirala vest da je u Australiji uhapšena sa partnerom zbog pljačke. Sada su svi ti trenuci iza nje, a ova rođena Banjalučanka prisetila se teškog perioda… »
"Išla sam u pet ujutru na pijacu da prodajem..." Romana o teškom periodu sa kojim se suočavala njena porodica
Telegraf 05.10.2025
Romana Panić naša je pevačica na čijim su hitovima odrastale generacije tokom 2000-ih. Ona se izvesno vreme povukla sa scene ali je ponovo tu, a sada je progovorila o manje poznatim detaljima iz svog života. Počeci kao i kod većine nisu bili laki a ona… »
"Dovukla ju je ona stara pevačica, plaćao sam je 50 maraka" Banjalučani otkrili sve o Romani: Radila kao di-džej, prodavala…
Kurir 05.10.2025
Put do uspeha često ume da bude trnovit, a takav je slučaj bio i s Romanom Panić, koja se godinama mučila i radila razne poslove dok nije snimila prvi album. U rodnoj Banjaluci odmah posle srednje škole počela je da radi na centralnoj gradskoj pijaci -… »
(Video) "išla sam na pijacu u pet ujutru da prodajem kafu": Romanina porodica je imala pržionicu: "Mi smo svi tu radili"
Blic 05.10.2025
Ekipa emisije "Metar moga sela", kao što vam je već dobro poznato obilazi rodna mesta javnih ličnosti, a ovoga puta otišli smo u Banjaluku, rodno mesto pevačice Romane Panić. Ono što je iznenadilo i nas, ali i Romanu je susret koji se dogodio ispred… »
(Video) "nisam se ostvarila privatno što se tiče majčinstva": Romana priznaje da nije kompletno ispunjena: "Ništa nije…
Blic 05.10.2025
Pevačica Romana Panić rođena je u Banjaluci koju je upravo zbog nje posetila ekipa emisije "Metar moga sela", ali ono što donosi posebnu čar u ovoj epizodi je upravo to što smo se i sreli u njenom rodnom gradu, potpuno nenadano. Romana Panić nije… »
(Video) Ovo je kuća Romane Panić u Banjaluci: Pevačica se rasplakala pred kamerama jer u njenom domu nema dva člana porodice…
Blic 05.10.2025
U centru Banjaluke ekipa emisije "Metar moga sela" započela je potragu za pričom o pevačici Romani Panić. Samo na Blic televiziji, danas, u nedelju u 14.15 sati, saznajte šta smo sve o ovoj pevačici čuli od njenih sugrađana, ali i od nje same koju smo… »
"Nisam se ostvarila što se tiče majčinstva" Romana priznaje da nije kompletno ispunjena "Muzika je moj lek"
Telegraf 05.10.2025
Pevačica Romana Panić rođena je u Banjaluci a sada je progovorila o detaljima iz svog života koji je vezuju za rodni grad, ali i o planovima i onom u čemu se privatno nije ostvarila. O njoj su komšije, prijatelji u njenom rodnom gradu imali reči hvale. -… »
Vesti dana »
Milojević za RTS: Ponosan sam na igrače, bila nam je potrebna ova pobeda
RTS pre 30 minutajoš 36 povezanih
Ambasador EU je u zgradu Skupštine juče ušao na sporedni ulaz: Jači simbol odnosa vlasti prema Uniji nam ne treba
Danas pre 4 satijoš 31 povezana
Matić (Forum beogradskih gimnazija): Kriza je toliko očigledna da je jasno i učenicima da su potrebne promene
N1 Info pre 2 satajoš 35 povezanih
"Zvezdaš sam, ali ću navijati za Partizan": Pitali smo Đokovića za Evroligu, samo se nasmejao
Mondo pre 56 minutajoš 50 povezanih