Повезане вести
"Продавала сам на пијаци од 5 ујутру" Певачица о тешком периоду са којим се суочавала њена породица: То је била борба за…
Курир 05.10.2025
Певачица Романа Панић се на извесно време повукла са сцене, а сада је проговорила о мање познатим детаљима из свог живота. Почеци као и код већине нису били лаки а она је то признала у једној емисији. Један од оних који су… »
Ишла на пијацу да продаје рано ујутру! Романа о тешком периоду који су она и њена породица имали
Ало 05.10.2025
Никада о овоме није причала. Романа Панић наша је певачица на чијим су хитовима одрастале генерације током 2000-их. Она се извесно време повукла са сцене али је поново ту, а сада је проговорила о мање познатим детаљима из свог… »
Наша певачица ишла на пијацу у 5 ујутру да продаје кафу: Током рата прошла тешке тренутке, у Аустралији је хапсили
Мондо 05.10.2025
Романа Панић је жарила и палила двехиљадитих, а онда се повукла из јавности, све док није експлодирала вест да је у Аустралији ухапшена са партнером због пљачке. Сада су сви ти тренуци иза ње, а ова рођена Бањалучанка… »
"Ишла сам у пет ујутру на пијацу да продајем..." Романа о тешком периоду са којим се суочавала њена породица
Телеграф 05.10.2025
Романа Панић наша је певачица на чијим су хитовима одрастале генерације током 2000-их. Она се извесно време повукла са сцене али је поново ту, а сада је проговорила о мање познатим детаљима из свог живота. Почеци као и код… »
"Довукла ју је она стара певачица, плаћао сам је 50 марака" Бањалучани открили све о Романи: Радила као ди-џеј, продавала…
Курир 05.10.2025
Пут до успеха често уме да буде трновит, а такав је случај био и с Романом Панић, која се годинама мучила и радила разне послове док није снимила први албум. У родној Бањалуци одмах после средње школе почела је да ради на… »
(Видео) "ишла сам на пијацу у пет ујутру да продајем кафу": Романина породица је имала пржионицу: "Ми смо сви ту радили"
Блиц 05.10.2025
Екипа емисије "Метар мога села", као што вам је већ добро познато обилази родна места јавних личности, а овога пута отишли смо у Бањалуку, родно место певачице Романе Панић. Оно што је изненадило и нас, али и Роману је сусрет… »
(Видео) "нисам се остварила приватно што се тиче мајчинства": Романа признаје да није комплетно испуњена: "Ништа није…
Блиц 05.10.2025
Певачица Романа Панић рођена је у Бањалуци коју је управо због ње посетила екипа емисије "Метар мога села", али оно што доноси посебну чар у овој епизоди је управо то што смо се и срели у њеном родном граду, потпуно ненадано… »
(Видео) Ово је кућа Романе Панић у Бањалуци: Певачица се расплакала пред камерама јер у њеном дому нема два члана породице…
Блиц 05.10.2025
У центру Бањалуке екипа емисије "Метар мога села" започела је потрагу за причом о певачици Романи Панић. Само на Блиц телевизији, данас, у недељу у 14.15 сати, сазнајте шта смо све о овој певачици чули од њених суграђана, али… »
"Нисам се остварила што се тиче мајчинства" Романа признаје да није комплетно испуњена "Музика је мој лек"
Телеграф 05.10.2025
Певачица Романа Панић рођена је у Бањалуци а сада је проговорила о детаљима из свог живота који је везују за родни град, али и о плановима и оном у чему се приватно није остварила. О њој су комшије, пријатељи у њеном родном… »
Вести дана »
И глумци Атељеа 212 подржали Дијану Хрку: Диван гест на крају представе „Отац“ ФОТО
Нова пре 10 минутајош 108 повезаних
"Надам се да је криза завршена, али видећемо да ли јесте" - Милојевић детаљно о ситуацији у клубу
Спортске.нет пре 36 минутајош 46 повезаних
Крунић: Можда смо имали и мало среће, на крају нас је Бог наградио
Спортски журнал пре 11 минутајош 43 повезане
Родитељи ученика Јовине гимназије траже пријем код министра просвете
Бета пре 4 сатијош 35 повезаних
"Звездаш сам, али ћу навијати за Партизан": Питали смо Ђоковића за Евролигу, само се насмејао
Мондо пре 2 сатајош 56 повезаних