Povezane vesti

(Video) "nisam se ostvarila privatno što se tiče majčinstva": Romana priznaje da nije kompletno ispunjena: "Ništa nije…

(Video) "nisam se ostvarila privatno što se tiče majčinstva": Romana priznaje da nije kompletno ispunjena: "Ništa nije…

Blic pre 4 sati
Pevačica Romana Panić rođena je u Banjaluci koju je upravo zbog nje posetila ekipa emisije "Metar moga sela", ali ono što donosi posebnu čar u ovoj epizodi je upravo to što smo se i sreli u njenom rodnom gradu, potpuno nenadano. Romana Panić nije… »
(Video) "išla sam na pijacu u pet ujutru da prodajem kafu": Romanina porodica je imala pržionicu: "Mi smo svi tu radili"

(Video) "išla sam na pijacu u pet ujutru da prodajem kafu": Romanina porodica je imala pržionicu: "Mi smo svi tu radili"

Blic pre 4 sati
Ekipa emisije "Metar moga sela", kao što vam je već dobro poznato obilazi rodna mesta javnih ličnosti, a ovoga puta otišli smo u Banjaluku, rodno mesto pevačice Romane Panić. Ono što je iznenadilo i nas, ali i Romanu je susret koji se dogodio ispred… »
(Video) Ovo je kuća Romane Panić u Banjaluci: Pevačica se rasplakala pred kamerama jer u njenom domu nema dva člana porodice…

(Video) Ovo je kuća Romane Panić u Banjaluci: Pevačica se rasplakala pred kamerama jer u njenom domu nema dva člana porodice…

Blic pre 4 sati
U centru Banjaluke ekipa emisije "Metar moga sela" započela je potragu za pričom o pevačici Romani Panić. Samo na Blic televiziji, danas, u nedelju u 14.15 sati, saznajte šta smo sve o ovoj pevačici čuli od njenih sugrađana, ali i od nje same koju smo… »
"Nisam se ostvarila što se tiče majčinstva" Romana priznaje da nije kompletno ispunjena "Muzika je moj lek"

"Nisam se ostvarila što se tiče majčinstva" Romana priznaje da nije kompletno ispunjena "Muzika je moj lek"

Telegraf pre 3 sata
Pevačica Romana Panić rođena je u Banjaluci a sada je progovorila o detaljima iz svog života koji je vezuju za rodni grad, ali i o planovima i onom u čemu se privatno nije ostvarila. O njoj su komšije, prijatelji u njenom rodnom gradu imali reči hvale. -… »

Vesti dana »