Povezane vesti
(Video) "nisam se ostvarila privatno što se tiče majčinstva": Romana priznaje da nije kompletno ispunjena: "Ništa nije…
Blic pre 4 sati
Pevačica Romana Panić rođena je u Banjaluci koju je upravo zbog nje posetila ekipa emisije "Metar moga sela", ali ono što donosi posebnu čar u ovoj epizodi je upravo to što smo se i sreli u njenom rodnom gradu, potpuno nenadano. Romana Panić nije… »
(Video) "išla sam na pijacu u pet ujutru da prodajem kafu": Romanina porodica je imala pržionicu: "Mi smo svi tu radili"
Blic pre 4 sati
Ekipa emisije "Metar moga sela", kao što vam je već dobro poznato obilazi rodna mesta javnih ličnosti, a ovoga puta otišli smo u Banjaluku, rodno mesto pevačice Romane Panić. Ono što je iznenadilo i nas, ali i Romanu je susret koji se dogodio ispred… »
(Video) Ovo je kuća Romane Panić u Banjaluci: Pevačica se rasplakala pred kamerama jer u njenom domu nema dva člana porodice…
Blic pre 4 sati
U centru Banjaluke ekipa emisije "Metar moga sela" započela je potragu za pričom o pevačici Romani Panić. Samo na Blic televiziji, danas, u nedelju u 14.15 sati, saznajte šta smo sve o ovoj pevačici čuli od njenih sugrađana, ali i od nje same koju smo… »
"Nisam se ostvarila što se tiče majčinstva" Romana priznaje da nije kompletno ispunjena "Muzika je moj lek"
Telegraf pre 3 sata
Pevačica Romana Panić rođena je u Banjaluci a sada je progovorila o detaljima iz svog života koji je vezuju za rodni grad, ali i o planovima i onom u čemu se privatno nije ostvarila. O njoj su komšije, prijatelji u njenom rodnom gradu imali reči hvale. -… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih

Zelenski: Rusija pojačava napade, nažalost, nije bilo snažnog odgovora sveta (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 44 povezane

Rasel pobedio u Singapuru, Meklaren odbranio titulu konstruktora
Radio 021 pre 52 minutajoš 40 povezanih