Povezane vesti
"Osećam prazninu" Brat Usnije Redžepove otkrio šta je uradio sa njenom kućom: Zahvalan je ovim pevačicama
Telegraf pre 15 sati
U Premijeru vikend specijal se telefonskom linijom uključio se danas brat Usnije Redžepove. On je progovorio o bolu sa kojim se godinama nosi nakon njenog gubitka ali i tome šta se desilo sa njenim domom u beogradu nakon njene smrti. - Mi smo tražili da… »
"Kuću smo prodali, sve njene perike smo dali za decu obolelu od raka": Brat Usnije Redžepove otvorio dušu, otkrio koje…
Blic pre 15 sati
Kraljica romske muzike, Usnija Redžepova preminula je 1. oktobra 2015. godine nakon borbe sa teškom bolešću. Sada je povodom njene godišnjice progovorio njen brat Resad. - MI smo tražili da bude samo porodica, smatram da je zaslužila da se svi okupimo… »
Brat usnije Redžepove otkrio šta se desilo s njenom imovinom! Kuća je prodata, a lične stvari su ovde završile: Otkrio i koje…
Kurir pre 15 sati
Nedavno se navršilo 10 godina otkako je preminula pevačica Usnija Redžepova. Njen brat Resad sada se oglasio i ispričao kako je obeležn pomen. - Mi smo tražili da bude samo porodica, smatram da je zaslužila da se svi okupimo posle deset godina, da budemo… »
Vesti dana »

Oblačno i hladno, mestimično s kišom i snegom, najviša temperatura do 16 stepeni
RTV pre 27 minutajoš 7 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Putin se smeje Zapadu; Ekonomist: Skoro polovina ruskih rafinerija oštećena
RTV pre 27 minutajoš 2 povezane

Grujić (SSP) o izjavi ministra Glišića: Zbog naprednjačke korupcije niko više ne sme da strada
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 2 povezane

Utisak: Studenti neće biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Novi magazin pre 6 satijoš 2 povezane