Povezane vesti
"Muž me je odveo u striptiz bar": Pevačica iznenadila sve izjavom: "Nisam želela da im ostavim bakšiš tamo"
Blic pre 15 minuta
Pevačica Tamara Milutinović progovorila je o svemu i tom prilikom se dotakla i supruga Darka. Budući da je Nadica Ademov nedavno slavila 1. rođendan svog sina, a da je Tamara bila na proslavi, sa nama podelila utiske: - Oporavila sam se od slavlja kod… »
Našu pevačicu muž vodi po striptiz barovima! Nakon saznanja ona potpuno otvorila dušu: Zanimalo me je kako sve to izgleda
Kurir pre 5 sati
Pevačica Tamara Milutinović progovorila je o svemu i tom prilikom se dotakla i supruga Darka. Pevačica je iznenadila sve kada je otkrila da je davnih dana u društvu svog supruga posetila striptiz klub. - Jesam. Nisam ostavila bakšiš (smeh), suprug me… »
"Ceca je..." Tamara iskreno o žiriju zg, teškim odlascima od kuće i feštama pevača: "To me toliko nervira"
Telegraf pre 7 sati
Tamara Milutinović sinoć je zablistala u jednom beogradskom lokalu u kojem je nastupila, priznavši da je uvek srećna i ispunjena kada se druži sa publikom u Beogradu. Popularna pevačica ne krije da joj prija energija ovdašnje publike koja joj ljubav… »
Vesti dana »

Tragedija u Sloveniji: Hrvatski planinari stradali u lavini, Plenković ponudio pomoć u potrazi
Serbian News Media pre 20 minutajoš 25 povezanih

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 5 satijoš 32 povezane

Ukrajina: Novi ruski napadi širom zemlje, Poljska podigla borbene avione iz bezbednosnih razloga
BBC News pre 2 satajoš 49 povezanih