Povezane vesti

Zorana Mićanović se emotivnom porukom obratila ženi sa kojom je odrasla: Poručila joj ovo "Naučila si me..."

Zorana Mićanović se emotivnom porukom obratila ženi sa kojom je odrasla: Poručila joj ovo "Naučila si me..."

Telegraf pre 1 dan
Zorana Mićanović je pevačica mlađe generacije koja krupnim koracima gazi na sceni i gradi vrlo uspešnu karijeru. Osim što je talentovana za muziku, mlada Zorana privlači pažnju i atraktivnim izgledom. Često se oglašava na društvenim mrežama, a sada je… »
Slavlje u domu luke crepuljarevića: Objavio sliku sa majkom i pokazao kakva je dama: "Ona je obrazovana žena, nije joj bilo…

Slavlje u domu luke crepuljarevića: Objavio sliku sa majkom i pokazao kakva je dama: "Ona je obrazovana žena, nije joj bilo…

Blic pre 12 sati
Luka Crepuljarević (23), jedan je od najomiljenijih mladića u narodu, a sada je raznežio svoje pratioce na društvenim mrežama objavom koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Naime, Luka koji živi na svom imanju u selu Semegnjevo, podelio je fotografiju sa… »
Majka je ostavila u petoj godini, a SAD se obratila maćehi Nikad emotivnija, krije veliku bol iz detinjstva: Lupala sam joj na…

Majka je ostavila u petoj godini, a SAD se obratila maćehi Nikad emotivnija, krije veliku bol iz detinjstva: Lupala sam joj na…

Kurir pre 12 sati
Mlada pevačica Zorana Mićanović nema dobar odnos sa majkom, a sada se javno obratila maćehi sa kojom je odrasla. Naime, folkerku je majka, kako je ranije oktila, ostavila kada je bila mala, a druga žena njenog oca pružila joj od tada majčinsku ljubav… »
Majka ju je ostavila kada je bila mala, a SAD se obratila maćehi: Pevačica nikad emotivnija: "Hvala ti na svemu za ovih 15…

Majka ju je ostavila kada je bila mala, a SAD se obratila maćehi: Pevačica nikad emotivnija: "Hvala ti na svemu za ovih 15…

Blic pre 15 sati
Mlada pevačica Zorana Mićanović nikada nije krila da nema dobar odnos sa svojom majkom, a sada se javno obratila svojoj maćehi sa kojom je odrasla. Naime, Zoranu je majka ostavila kada je bila mala, a druga žena njenog oca pružila joj od tada sve što joj… »

Vesti dana »