Povezane vesti
Tramp: Pregovori o Gazi bi mogli da traju nekoliko dana
N1 Info pre 10 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da bi pregovori o oslobađanju izraelskih talaca od strane Hamasa mogli da traju nekoliko dana. "Oni su u sred pregovora u ovom trenutku. Počeli su pregovore, to će trajati nekoliko dana, rekao je američki… »
Rubio: Izraelsko bombardovanje Pojasa Gaze treba da prestane u slučaju dogovora
NIN pre 13 sati
Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je danas da izraelsko bombardovanje u Pojasu Gaze treba da prestane kako bi se omogućio sporazum o oslobađanju talaca koje drži palestinski pokret Hamas. "Kada se postigne dogovor o logistici, mislim da će… »
Rubio: Izraelsko bombardovanje Pojasa Gaze treba da prestane
Beta pre 14 sati
Američki državni sekretar Marko Rubio (Marco) izjavio je danas da izraelsko bombardovanje u Pojasu Gaze treba da prestane kako bi se omogućio sporazum o oslobađanju talaca koje drži palestinski pokret Hamas. "Kada se postigne dogovor o logistici, mislim… »
Rubio: Izraelsko bombardovanje Pojasa Gaze treba da prestane
Radio sto plus pre 13 sati
Američki državni sekretar Marko Rubio (Marco) izjavio je danas da izraelsko bombardovanje u Pojasu Gaze treba da prestane kako bi se omogućio sporazum o oslobađanju talaca koje drži palestinski pokret Hamas. “Kada se postigne dogovor o logistici, mislim… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za ponedeljak, 6. oktobar: Oblačno i hladnije, mestimično sa kišom
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih

Zelenski: Putin se smeje Zapadu; Ekonomist: Skoro polovina ruskih rafinerija oštećena
RTS pre 12 minutajoš 2 povezane