Povezane vesti
Tramp: Putinova ponuda o kontroli nuklearnog naoružanja zvuči kao dobra ideja
RTV pre 9 sati
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ponuda ruskog predsednika Vladimira Putina da Rusija zadrži ograničenja raspoređenog strateškog nuklearnog oružja prema sporazumu Novi START "zvuči kao dobra ideja". "Zvuči mi kao dobra… »
Tramp podržao Putina
Vesti online pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp nazvao je ruski predlog o produženju Sporazuma o o smanjenju strateškog naoružanja (START) na godinu dana „dobrom idejom“. Video možete pogledati OVDE. „Meni zvuči kao dobra ideja“, rekao je Tramp, prenosi Bela kuća… »
Tramp: Putinova ponuda o kontroli nuklearnog naoružanja zvuči kao dobra ideja
Politika pre 9 sati
Moskva još čeka da SAD odgovori na ponudu. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ponuda ruskog predsednika Vladimira Putina da Rusija zadrži ograničenja raspoređenog strateškog nuklearnog oružja prema sporazumu Novi START „zvuči kao dobra… »
Tramp podržao Putina (video)
Politika pre 10 sati
Produžavanje sporazuma o nuklearnom oružju - dobra ideja. Američki predsednik Donald Tramp nazvao je ruski predlog o produženju Sporazuma o o smanjenju strateškog naoružanja (START) na godinu dana „dobrom idejom“. „Meni zvuči kao dobra ideja“, rekao je… »
Tramp podržao Putina: Produžavanje sporazuma o nuklearnom oružju - dobra ideja
Sputnik pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp nazvao je ruski predlog o produženju Sporazuma o o smanjenju strateškog naoružanja (START) na godinu dana „dobrom idejom“. Putin je 22. septembra, na sastanku sa ruskim Savetom bezbednosti izjavio da je Moskva, nakon… »
Američki predsednik hvali ruski plan Tramp i Putin pred istorijskim dogovorom
Alo pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp nazvao je ruski predlog o produženju Sporazuma o o smanjenju strateškog naoružanja (START) na godinu dana „dobrom idejom“. „Meni zvuči kao dobra ideja“, rekao je Tramp, prenosi Bela kuća. Putin je 22. septembra, na… »
Tramp podržao putinov predlog: Meni zvuči kao dobra ideja
Večernje novosti pre 12 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp nazvao je ruski predlog o produženju Sporazuma o o smanjenju strateškog naoružanja (START) na godinu dana „dobrom idejom“. Foto: Tanjug/AP photo - Meni zvuči kao dobra ideja - rekao je Tramp, prenosi Bela kuća. Putin je… »
Vesti dana »

Oblačno i hladno, mestimično s kišom i snegom, najviša temperatura do 16 stepeni
RTV pre 27 minutajoš 7 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Putin se smeje Zapadu; Ekonomist: Skoro polovina ruskih rafinerija oštećena
RTV pre 27 minutajoš 2 povezane

Grujić (SSP) o izjavi ministra Glišića: Zbog naprednjačke korupcije niko više ne sme da strada
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 2 povezane