Povezane vesti
Tramp: Putinova ponuda o kontroli nuklearnog naoružanja zvuči kao dobra ideja
RTV 05.10.2025
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ponuda ruskog predsednika Vladimira Putina da Rusija zadrži ograničenja raspoređenog strateškog nuklearnog oružja prema sporazumu Novi START "zvuči kao dobra ideja". "Zvuči mi kao dobra… »
Tramp podržao Putina
Vesti online 05.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp nazvao je ruski predlog o produženju Sporazuma o o smanjenju strateškog naoružanja (START) na godinu dana „dobrom idejom“. Video možete pogledati OVDE. „Meni zvuči kao dobra ideja“, rekao je Tramp, prenosi Bela kuća… »
Tramp: Putinova ponuda o kontroli nuklearnog naoružanja zvuči kao dobra ideja
Politika 05.10.2025
Moskva još čeka da SAD odgovori na ponudu. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ponuda ruskog predsednika Vladimira Putina da Rusija zadrži ograničenja raspoređenog strateškog nuklearnog oružja prema sporazumu Novi START „zvuči kao dobra… »
Tramp podržao Putina (video)
Politika 05.10.2025
Produžavanje sporazuma o nuklearnom oružju - dobra ideja. Američki predsednik Donald Tramp nazvao je ruski predlog o produženju Sporazuma o o smanjenju strateškog naoružanja (START) na godinu dana „dobrom idejom“. „Meni zvuči kao dobra ideja“, rekao je… »
Tramp podržao Putina: Produžavanje sporazuma o nuklearnom oružju - dobra ideja
Sputnik 05.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp nazvao je ruski predlog o produženju Sporazuma o o smanjenju strateškog naoružanja (START) na godinu dana „dobrom idejom“. Putin je 22. septembra, na sastanku sa ruskim Savetom bezbednosti izjavio da je Moskva, nakon… »
Američki predsednik hvali ruski plan Tramp i Putin pred istorijskim dogovorom
Alo 05.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp nazvao je ruski predlog o produženju Sporazuma o o smanjenju strateškog naoružanja (START) na godinu dana „dobrom idejom“. „Meni zvuči kao dobra ideja“, rekao je Tramp, prenosi Bela kuća. Putin je 22. septembra, na… »
Tramp podržao putinov predlog: Meni zvuči kao dobra ideja
Večernje novosti 05.10.2025
AMERIČKI predsednik Donald Tramp nazvao je ruski predlog o produženju Sporazuma o o smanjenju strateškog naoružanja (START) na godinu dana „dobrom idejom“. Foto: Tanjug/AP photo - Meni zvuči kao dobra ideja - rekao je Tramp, prenosi Bela kuća. Putin je… »
Vesti dana »
Novo poskupljenje goriva: Dizel 12 dinara skuplji nego pre mesec dana
Vreme pre 2 satajoš 67 povezanih
Od Jugoslovenskog dramskog do SKC-a: Šta još može da padne pred buldožerom
Luftika pre 1 satjoš 13 povezanih
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dmitrijev
BBC News pre 1 satjoš 76 povezanih
Beograđanka uhapšena u Zrenjaninu: Policija joj pronašla 95 različitih vrsta psihoaktivnih tableta
Nova pre 31 minutajoš 23 povezane
Mediji: Nikad jači pritisak SAD, od Kijeva se traži da potpiše plan do 27. novembra
Sputnik pre 2 satajoš 24 povezane