Povezane vesti
"Postojala je laž, za jednu stvar nije bio pošten": Bebi Dol o vezi sa Masimom Savićem: "Izašla sam iz stana spektakularno"
Blic pre 9 sati
Bebi Dol bila je u medijskoj ilegali, međutim, sada je otvorila dušu i otkrila detalje o svom životu. Bebi Dol je pomenula i svoju vezu sa čuvenim pevačem Masimom Savićem, koji je preminuo u decembru 2022. godine. - Fin, uporan i lepo vaspitan, postoji… »
"Upadala sam u očaj, mama je krila da sam njeno dete": Bebi Dol nakon medijske ilegale, progovorila o detinjstvu: "Nikad nisam…
Blic pre 12 sati
Bebi Dol rešila je da otvori dušu nakon medijske ilegale. Bebi se prisetila vrlo emotivnih momenata iz svog života, kao i odrastanja sa majkom i ocem. - Nisam dostupna ni sebi i mala sam velike obaveze oko porodice. Nemam ni braću ni sestre, nekako sam… »
"Nije bio dovoljno pošten..." Bebi Dol otvorila dušu o vezi sa Masimom Savićem: Rastali smo se spektakularno!
Telegraf pre 12 sati
Pevačica Bebi Dol, koja je dugo bila izvan medijske pažnje, sada je odlučila da otvori dušu i podeli detalje iz svog privatnog života. Bebi Dol govorila je o svojoj vezi sa čuvenim pevačem Masimom Savićem, koji je preminuo u decembru 2022. godine. - Fin… »
"Postojala je laž, za jednu stvar nije bio pošten" Bebi Dol otkrila istinu o Masimu Saviću: Izašla sam iz stana…
Kurir pre 13 sati
Slavna muzička umetnica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, posle duže medijske pauze otvorila je dušu o privatnom životu i premijerno otkrila sve o odnosu sa Masimom Savićem. - Fin, uporan i lepo vaspitan, postoji samo jedna mala-velika stvar za koju… »
"Upadala sam u očaj, mislila sam da..." Bebi Dol prvi put nakon dugogodišnje pauze, kroz suze progovorila o detinjstvu: Mama…
Kurir pre 13 sati
Poznata pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol posle duže medijske pauze govorila je o detinjstvu i kroz suze premijerno otkrila sve o odrastanju uz oca i majku. - Nisam dostupna ni sebi i mala sam velike obaveze oko porodice. Nemam ni braću ni… »
Bebi Dol otkrila istinu o odnosu sa Masimom Savićem: "Postojala je laž, nikad se više nismo videli"
Mondo pre 13 sati
Naša proslavljena muzička umetnica, Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, posle duže medijske pauze otvorila je dušu o privatnom životu i premijerno otkrila sve o odnosu sa Masimom Savićem. "Fin, uporan i lepo vaspitan, postoji samo jedna mala-velika… »
Vesti dana »

Oblačno i hladno, mestimično s kišom i snegom, najviša temperatura do 16 stepeni
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih

(Foto, video) prve slike požara na Banovom brdu: Ogroman broj vatrogasca na terenu, tramvaji i autobusi ne saobraćaju
Blic pre 25 minutajoš 15 povezanih

Uživo vodi se žestoka borba između Rusije i Ukrajine! Obe strane brutalno biju u "ahilovu petu"!
Alo pre 45 minutajoš 5 povezanih