Повезане вести
"Постојала је лаж, за једну ствар није био поштен": Беби Дол о вези са Масимом Савићем: "Изашла сам из стана спектакуларно"
Блиц 05.10.2025
Беби Дол била је у медијској илегали, међутим, сада је отворила душу и открила детаље о свом животу. Беби Дол је поменула и своју везу са чувеним певачем Масимом Савићем, који је преминуо у децембру 2022. године. - Фин, упоран и… »
"Упадала сам у очај, мама је крила да сам њено дете": Беби Дол након медијске илегале, проговорила о детињству: "Никад нисам…
Блиц 05.10.2025
Беби Дол решила је да отвори душу након медијске илегале. Беби се присетила врло емотивних момената из свог живота, као и одрастања са мајком и оцем. - Нисам доступна ни себи и мала сам велике обавезе око породице. Немам ни… »
"Није био довољно поштен..." Беби Дол отворила душу о вези са Масимом Савићем: Растали смо се спектакуларно!
Телеграф 05.10.2025
Певачица Беби Дол, која је дуго била изван медијске пажње, сада је одлучила да отвори душу и подели детаље из свог приватног живота. Беби Дол говорила је о својој вези са чувеним певачем Масимом Савићем, који је преминуо у… »
"Постојала је лаж, за једну ствар није био поштен" Беби Дол открила истину о Масиму Савићу: Изашла сам из стана…
Курир 05.10.2025
Славна музичка уметница Драгана Шарић, познатија као Беби Дол, после дуже медијске паузе отворила је душу о приватном животу и премијерно открила све о односу са Масимом Савићем. - Фин, упоран и лепо васпитан, постоји само једна… »
"Упадала сам у очај, мислила сам да..." Беби Дол први пут након дугогодишње паузе, кроз сузе проговорила о детињству: Мама…
Курир 05.10.2025
Позната певачица Драгана Шарић, познатија као Беби Дол после дуже медијске паузе говорила је о детињству и кроз сузе премијерно открила све о одрастању уз оца и мајку. - Нисам доступна ни себи и мала сам велике обавезе око… »
Беби Дол открила истину о односу са Масимом Савићем: "Постојала је лаж, никад се више нисмо видели"
Мондо 05.10.2025
Наша прослављена музичка уметница, Драгана Шарић, познатија као Беби Дол, после дуже медијске паузе отворила је душу о приватном животу и премијерно открила све о односу са Масимом Савићем. "Фин, упоран и лепо васпитан, постоји… »
Вести дана »
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 1 сатјош 31 повезана
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 18 минутајош 46 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
"Хвала мами и тати што су ме пустили да јурим!" Ландо Норис после титуле шампиона Формуле 1: Нисам дуго плакао...
Вечерње новости пре 43 минутајош 38 повезаних