Povezane vesti
Tinejdžer (15) brutalno pretučen u Podgorici: Prišla mu grupa maloletnika, kada je rekao da je iz Sarajeva nastao horor…
Blic 05.10.2025
Crnogorski mediji objavili su da je 15-godišnjak iz Sarajeva sinoć brutalno pretučen u podgoričkom naselju Blok pet. Reč je o tinejdžeru koji je, kako su preneli Radio-televizija Crne Gore i portal Roditelj.me, reprezentativac Bosne i Hercegovine u… »
Tinejdžer (15) brutalno pretučen u Podgorici: Prišla mu grupa maloletnika, kada je rekao da je iz Sarajeva nastao horor…
Blic 05.10.2025
Crnogorski mediji objavili su da je 15-godišnjak iz Sarajeva sinoć brutalno pretučen u podgoričkom naselju Blok pet. Reč je o tinejdžeru koji je, kako su preneli Radio-televizija Crne Gore i portal Roditelj.me, reprezentativac Bosne i Hercegovine u… »
Dečak (15) iz BiH brutalno isprebijan Strašno vršnjačko nasilje u Podgorici, pretili i njegovoj majci: "Ne smem ni da pomislim…
Kurir 05.10.2025
Petnaestogodišnji dečak iz Sarajeva, koji sa majkom boravi u poseti prijateljima u Podgorici, povređen je sinoć u maloletničkom napadu u naselju Blok pet. Uspešan sportista, reprezentativac BiH u vaterpolu i odličan đak, postao je žrtva grupe vršnjaka… »
Dečak (15) iz Sarajeva brutalno prebijen u Podgorici: "Ne smem ni da pomislim šta je moglo da se desi"
Telegraf 05.10.2025
Petnaestogodišnji dečak iz Sarajeva, koji sa majkom boravi u poseti prijateljima u Podgorici, povređen je sinoć u maloletničkom napadu u naselju Blok pet. Uspešan sportista, reprezentativac BiH u vaterpolu i odličan đak, postao je žrtva grupe vršnjaka… »
Vesti dana »
Lančani sudar kod Loznice, povređeno pet osoba. Delovi vozila rasuti po putu.
Alo pre 1 satjoš 34 povezane
(Foto) "U tom slučaju bi se podigla radioaktivna prašina" Širi se strah od katastrofe iz 1986! Situacija je ozbiljna, IAEA izdala hitno upozorenje
Blic pre 21 minutajoš 38 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Ambasador SAD pri NATO-u: Mir u Ukrajini bliži nego ikad; Zelenski razgovarao sa Trampovim timom
RTV pre 1 satjoš 36 povezanih
Neuobičajena pojava će se desiti na kraju godine: Čubrilo otkrio hoće li decembar proći bez prave zime
Mondo pre 5 satijoš 30 povezanih
Jovana Skrobić u suzama posle debakla od Crne Gore: Ne znam šta nam se desilo...
Kurir pre 56 minutajoš 62 povezane