Povezane vesti
Tinejdžer (15) brutalno pretučen u Podgorici: Prišla mu grupa maloletnika, kada je rekao da je iz Sarajeva nastao horor…
Blic pre 12 sati
Crnogorski mediji objavili su da je 15-godišnjak iz Sarajeva sinoć brutalno pretučen u podgoričkom naselju Blok pet. Reč je o tinejdžeru koji je, kako su preneli Radio-televizija Crne Gore i portal Roditelj.me, reprezentativac Bosne i Hercegovine u… »
Tinejdžer (15) brutalno pretučen u Podgorici: Prišla mu grupa maloletnika, kada je rekao da je iz Sarajeva nastao horor…
Blic pre 12 sati
Crnogorski mediji objavili su da je 15-godišnjak iz Sarajeva sinoć brutalno pretučen u podgoričkom naselju Blok pet. Reč je o tinejdžeru koji je, kako su preneli Radio-televizija Crne Gore i portal Roditelj.me, reprezentativac Bosne i Hercegovine u… »
Dečak (15) iz BiH brutalno isprebijan Strašno vršnjačko nasilje u Podgorici, pretili i njegovoj majci: "Ne smem ni da pomislim…
Kurir pre 12 sati
Petnaestogodišnji dečak iz Sarajeva, koji sa majkom boravi u poseti prijateljima u Podgorici, povređen je sinoć u maloletničkom napadu u naselju Blok pet. Uspešan sportista, reprezentativac BiH u vaterpolu i odličan đak, postao je žrtva grupe vršnjaka… »
Dečak (15) iz Sarajeva brutalno prebijen u Podgorici: "Ne smem ni da pomislim šta je moglo da se desi"
Telegraf pre 14 sati
Petnaestogodišnji dečak iz Sarajeva, koji sa majkom boravi u poseti prijateljima u Podgorici, povređen je sinoć u maloletničkom napadu u naselju Blok pet. Uspešan sportista, reprezentativac BiH u vaterpolu i odličan đak, postao je žrtva grupe vršnjaka… »
Vesti dana »

Temperature u minusu, kiša ne prestaje da pada: Evo kakvo nas vreme očekuje ove nedelje: Do ovog datuma nema otopljenja
Blic pre 57 minutajoš 7 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Putin se smeje Zapadu; Ekonomist: Skoro polovina ruskih rafinerija oštećena
RTV pre 27 minutajoš 2 povezane

Grujić (SSP) o izjavi ministra Glišića: Zbog naprednjačke korupcije niko više ne sme da strada
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 2 povezane

Utisak: Studenti neće biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Novi magazin pre 6 satijoš 2 povezane