Povezane vesti
Srcem i muzikom za "Detelinaru" : Jubilarna 10. humanitarna manifestacija Novosađana
Večernje novosti 05.10.2025
HUMANITARNA manifestacija "Srcem i muzikom za Detelinaru", jubilarna, deseta po redu, biće održana u utorak, 7. oktobra u 17 časova, na platou ispred robne kuće u Ulici Milenka Grčića, u organizaciji Udruženja građana „Novi Sad“ i „Mi & La 021“. Plakat -… »
Jubilarna manifestacija "Srcem i muzikom za Detelinaru" u utorak, novac se skuplja za Petru i Veru
Moj Novi Sad 05.10.2025
Udruženje građana "Novi Sad" i "Mi & La 021" pozivaju sve ljude dobre volje, a posebno dobre komšije Detelinare, da podrže jubilarnu desetu manifestaciju "Srcem i muzikom za Detelinaru" u utorak, 7. oktobra, od 17 časova. Lokacija održavanja koncerta je… »
U utorak deseta manifestacija „Srcem i muzikom za Detelinaru“
NoviSad.com 05.10.2025
Novi Sad – Jubilarna deseta manifestacija „Srcem i muzikom za Detelinaru“ biće održana u utorak, 7. oktobra od 17 časova ispred robne kuće u Ulici Milenka Grčića 6a. Manifestaciju organizuju Udruženje građana „Novi Sad“ i „Mi & La 021“. Kao i uvek… »
Vesti dana »
Završen sastanak Trampa i Zelenskog: Sa EU liderima razgovarali telefonom
N1 Info pre 20 minutajoš 30 povezanih
„Prvi smo narod na svetu koji je nepogrešivo raspisao pobedu pre izbora“: Studenti posle akcije „Raspiši pobedu“
Nova pre 51 minutajoš 66 povezanih
Vašington pričao šta je Penjaroja doneo Partizanu, pa otkrio šta je rekao Pejnu za „grobare“
Nova pre 10 minutajoš 46 povezanih
Objavljeni preliminarni rezultati izbora na Kosovu i Metohiji, Samoopredeljenje veliki pobednik
Danas pre 21 minutajoš 63 povezane
FOTO, VIDEO Održana akcija "Raspiši pobedu": Studenti prikupljali potpise za izbore
Radio 021 pre 1 satjoš 56 povezanih