Povezane vesti

Srcem i muzikom za "Detelinaru" : Jubilarna 10. humanitarna manifestacija Novosađana

Srcem i muzikom za "Detelinaru" : Jubilarna 10. humanitarna manifestacija Novosađana

Večernje novosti pre 21 sat
HUMANITARNA manifestacija "Srcem i muzikom za Detelinaru", jubilarna, deseta po redu, biće održana u utorak, 7. oktobra u 17 časova, na platou ispred robne kuće u Ulici Milenka Grčića, u organizaciji Udruženja građana „Novi Sad“ i „Mi & La 021“. Plakat -… »
Jubilarna manifestacija "Srcem i muzikom za Detelinaru" u utorak, novac se skuplja za Petru i Veru

Jubilarna manifestacija "Srcem i muzikom za Detelinaru" u utorak, novac se skuplja za Petru i Veru

Moj Novi Sad pre 24 sata
Udruženje građana "Novi Sad" i "Mi & La 021" pozivaju sve ljude dobre volje, a posebno dobre komšije Detelinare, da podrže jubilarnu desetu manifestaciju "Srcem i muzikom za Detelinaru" u utorak, 7. oktobra, od 17 časova. Lokacija održavanja koncerta je… »
U utorak deseta manifestacija „Srcem i muzikom za Detelinaru“

U utorak deseta manifestacija „Srcem i muzikom za Detelinaru“

NoviSad.com pre 1 dan
Novi Sad – Jubilarna deseta manifestacija „Srcem i muzikom za Detelinaru“ biće održana u utorak, 7. oktobra od 17 časova ispred robne kuće u Ulici Milenka Grčića 6a. Manifestaciju organizuju Udruženje građana „Novi Sad“ i „Mi & La 021“. Kao i uvek… »

Vesti dana »