Повезане вести

(ВИДЕО) Бачулов о Вучићевим оптужбама: Од првог дана сам говорио да сам тог јутра ишао возом за Београд

(ВИДЕО) Бачулов о Вучићевим оптужбама: Од првог дана сам говорио да сам тог јутра ишао возом за Београд

Н1 Инфо 05.10.2025
У емисији Хит твит приказан је видео снимак од 1. новембра прошле године, када је пала надстрешница, на којем се види лидер покрета Буди Херој Миша Бачулов како неколико сати пре пада шета испред Железничке станице. Иако је видео… »
Вучић шири теорију заверу да је надстрешница намерно срушена: Доводи у везу Мишу Бачулова, тврди да хоће да сруше његов однос…

Вучић шири теорију заверу да је надстрешница намерно срушена: Доводи у везу Мишу Бачулова, тврди да хоће да сруше његов однос…

Недељник 05.10.2025
Председник Србије Александар Вучић вечерас је изнео сумњу да је надстрешница у Новом Саду у којој је страдало 16 људи, намерно срушена, не износећи конкретне доказе за тако нешто, већ само алузије. Вучић је на ТВ Пинк изнео… »
Вучић: Тек пре три дана смо сазнали ко је достављао лажне информације о звучном топу

Вучић: Тек пре три дана смо сазнали ко је достављао лажне информације о звучном топу

Радио 021 05.10.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је пре три дана сазнао ко је из Министарства унутрашњих послова достављао "лажне информације о звучном топу". "Што се тиче МУП-а, ми смо тек пре три дана сазнали ко је… »
Вучић на Пинку показао снимке Мише Бачулова на Железничкој станици пре пада надстрешнице: „Надам се, верујем да није ништа…

Вучић на Пинку показао снимке Мише Бачулова на Железничкој станици пре пада надстрешнице: „Надам се, верујем да није ништа…

Нова 05.10.2025
На телевизији Пинк, на којој вечерас гостује председник Србије Александар Вучић, приказани су снимци Мише Бачулова, одборника у Скупштини Новог Сада, како више од три сата пре пада надстрешнице шета кроз Железничку станицу у том… »
Вучић: Миша Бачулов виђен код надстрешнице у Новом Саду неколико сати пре пада

Вучић: Миша Бачулов виђен код надстрешнице у Новом Саду неколико сати пре пада

Еуроневс 05.10.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да се у вези пада надстрешнице на железничкој станици у Новом Саду увек држао званичне верзије, али да је чудно то што је виши јавни тужилац у Новом Саду тражио изузеће два… »
Вучиц́: Лажне информације о звучном топу давали појединци из полиције - знамо и ко

Вучиц́: Лажне информације о звучном топу давали појединци из полиције - знамо и ко

Спутник 05.10.2025
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је вечерас да у последњих 11 месеци није искључиво проблем био у новцу споља или изнутра, вец́ у томе што су све наше вредности нападнуте, али и све државне институције које су, како… »
Вучић на Пинку без контекста показао снимке Бачулова на Железничкој станици, оптужио полицајце везано за звучни топ

Вучић на Пинку без контекста показао снимке Бачулова на Железничкој станици, оптужио полицајце везано за звучни топ

Правда 05.10.2025
На телевизији Пинк, на којој вечерас гостује председник Србије Александар Вучић, приказани су снимци Мише Бачулова, одборника у Скупштини Новог Сада, како више од три сата пре пада надстрешнице шета кроз Железничку станицу у том… »

Н1 Инфо 05.10.2025

Глас Зајечара 05.10.2025
Вучић: Полицајац С.Н. достављао лажне информације о звучном топу, то смо сазнали тек пре три дана

Вучић: Полицајац С.Н. достављао лажне информације о звучном топу, то смо сазнали тек пре три дана

Нова 05.10.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је тек пре три дана сазнао ко је из Министарства унутрашњих послова (МУП) достављао "лажне информације о звучном топу". „Што се тиче МУП-а, ми смо тек пре три дана… »

Вести дана »