Povezane vesti
"Jedva sam podnela vađenje stenta" Aleksandra Bursać progovorila pred porođaj: Nemam tu hrabrost!
Telegraf 06.10.2025
Pevačica Aleksandra Bursać u drugom je stanju, a dete očekuje sa svojim 10 godina mlađim partnerom Stevanom Sekulićem. Aleksandra je nedavno odgovarala na pitanja fanova na Instagramu, gde je otvoreno govorila o trudnoći i porođaju. Na pitanje da li je… »
"Jedva sam podnela vađenje stenta": Naša pevačica u strahu pred porođaj, oglasila se i priznala sve
Mondo 06.10.2025
Pevačica Aleksandra Bursać trenutno ju u blagoslovenom stanju i očekuje dete sa svojim deset godina mlađim partnerom Stevanom Sekulićem. Aleksandra je nedavno odgovarala na pitanja pratilaca putem Instagrama, gde je govorila o trudnoći, ali i o samom… »
"Jedva sam podnela vađenje stenta": Aleksandra Bursać u strahu pred porođaj: "Nemam tu hrabrost"
Blic 05.10.2025
Pevačica Aleksandra Bursać nalazi se u drugom stanju, a dete čeka sa svojim 10 godina mlađim partnerom Stevanom Sekulićem. Aleksandra je sada odgovarala na pitanja sa Instagrama, gde je govorila o trudnoći i porođaju. - Da li si ranije zamišljala da… »
Vesti dana »
„Novak nije imao snage ni da se smori! Šta reći? Sklonila sam se“
Sport klub pre 43 minutajoš 58 povezanih
Stotine hiljada navijača Arsenala prisustvovalo paradi povodom proslave titule prvaka Engleske
Radio sto plus pre 8 minutajoš 49 povezanih
"Svakom dođe žuta minuta" Borko Radivojević o Mini Kostić koja je završila u Lazi: "Ko zna o čemu razmišlja", otkrio šta joj želi
Blic pre 48 minutajoš 23 povezane
Spartak - FMP, uživo: Počinje borba za titulu šampiona Srbije, tribine poluprazne
Mondo pre 33 minutajoš 32 povezane