Povezane vesti
"Jedva sam podnela vađenje stenta": Naša pevačica u strahu pred porođaj, oglasila se i priznala sve
Mondo pre 1 sat
Pevačica Aleksandra Bursać trenutno ju u blagoslovenom stanju i očekuje dete sa svojim deset godina mlađim partnerom Stevanom Sekulićem. Aleksandra je nedavno odgovarala na pitanja pratilaca putem Instagrama, gde je govorila o trudnoći, ali i o samom… »
"Jedva sam podnela vađenje stenta" Aleksandra Bursać otkrila sve o trudnoći: Nemam tu hrabrost!
Telegraf pre 8 sati
Pevačica Aleksandra Bursać u drugom je stanju, a dete očekuje sa svojim 10 godina mlađim partnerom Stevanom Sekulićem. Aleksandra je nedavno odgovarala na pitanja fanova na Instagramu, gde je otvoreno govorila o trudnoći i porođaju. Na pitanje da li je… »
"Jedva sam podnela vađenje stenta": Aleksandra Bursać u strahu pred porođaj: "Nemam tu hrabrost"
Blic pre 10 sati
Pevačica Aleksandra Bursać nalazi se u drugom stanju, a dete čeka sa svojim 10 godina mlađim partnerom Stevanom Sekulićem. Aleksandra je sada odgovarala na pitanja sa Instagrama, gde je govorila o trudnoći i porođaju. - Da li si ranije zamišljala da… »
Vesti dana »

Prevrnuo se čamac na Dunavu kod Bačke Palanke, ima stradalih, na mestu nesreće spasilački timovi
Euronews pre 6 minutajoš 21 povezana

Restoran u Beogradu koji je zapaljen obožavala estrada: Pre nekoliko dana pevala velika zvezda
Telegraf pre 6 minutajoš 29 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Rusija tvrdi da je uništila 251 ukrajinski dron tokom noći iznad ruskih regiona
Euronews pre 31 minutajoš 12 povezanih