Povezane vesti
Stogodišnje otkriće koje i dalje pomaže da se osvoji Nobelova nagrada
BBC News 06.10.2025
Pre više od 100 godina, otac i sin su razvili tehniku za određivanje molekularne strukture kristala. Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića… »
Južne vesti 06.10.2025
Getty Images/BBC Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića. Sam u marsovkoj pustinji, robot je tražio odgovore. Rover Kjuriositi Američlke… »
Danas 06.10.2025
Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića. Sam u marsovkoj pustinji, robot je tražio odgovore. Rover Kjuriositi Američlke svermiske agncije… »
NIN 06.10.2025
Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića. Sam u marsovkoj pustinji, robot je tražio odgovore. Rover Kjuriositi Američlke svermiske agncije… »
Radio 021 06.10.2025
Pre više od 100 godina, otac i sin su razvili tehniku za određivanje molekularne strukture kristala. Getty Images/BBC Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do… »
Vesti dana »
Severni vetar donosi sunce, južni novu kišu: Evo kada nam stiže otopljenje i koliko će trajati
Euronews pre 49 minutajoš 12 povezanih
Danas slavimo Svetog Savu, jedna od najvažnijih figura u istoriji srpske države, prvi srpski prosvetitelj i zaštitnik školstva.
Dnevnik pre 44 minutajoš 10 povezanih
Blokade graničnih prelaza za teretna vozila na ulazu i izlazu iz zemlje
Nova pre 14 minutajoš 7 povezanih