Povezane vesti
Stogodišnje otkriće koje i dalje pomaže da se osvoji Nobelova nagrada
BBC News pre 22 minuta
Pre više od 100 godina, otac i sin su razvili tehniku za određivanje molekularne strukture kristala. Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića… »
Južne vesti pre 3 sata
Getty Images/BBC Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića. Sam u marsovkoj pustinji, robot je tražio odgovore. Rover Kjuriositi Američlke… »
NIN pre 3 sata
Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića. Sam u marsovkoj pustinji, robot je tražio odgovore. Rover Kjuriositi Američlke svermiske agncije… »
Danas pre 3 sata
Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića. Sam u marsovkoj pustinji, robot je tražio odgovore. Rover Kjuriositi Američlke svermiske agncije… »
Radio 021 pre 3 sata
Pre više od 100 godina, otac i sin su razvili tehniku za određivanje molekularne strukture kristala. Getty Images/BBC Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do… »
Vesti dana »

Zatvoren auto-put Inđija-Meradik, prema Novom Sadu, vozilo probilo odbojnu ogradu
Danas pre 38 minutajoš 25 povezanih

Prve slike sa Dunava: Prevrnuo se čamac, traga se za nestalim ljudima, sumnja se da ima mrtvih
Telegraf pre 7 minutajoš 26 povezanih

Stojković naknadno pozvao Kostova, Dragojevića i Ranđelovića u reprezentaciju Srbije
RTV pre 37 minutajoš 47 povezanih