Повезане вести
Стогодишње откриће које и даље помаже да се освоји Нобелова награда
BBC News 06.10.2025
Пре више од 100 година, отац и син су развили технику за одређивање молекуларне структуре кристала. Пре више од 100 година, отац и син су изумели технику за одређивање молекуларне структуре кристала, а она и дан-данас доводи до… »
Јужне вести 06.10.2025
Гетти Имагес/ББЦ Пре више од 100 година, отац и син су изумели технику за одређивање молекуларне структуре кристала, а она и дан-данас доводи до револуционарних открића. Сам у марсовкој пустињи, робот је тражио одговоре. Ровер… »
Данас 06.10.2025
Пре више од 100 година, отац и син су изумели технику за одређивање молекуларне структуре кристала, а она и дан-данас доводи до револуционарних открића. Сам у марсовкој пустињи, робот је тражио одговоре. Ровер Кјуриосити… »
НИН 06.10.2025
Пре више од 100 година, отац и син су изумели технику за одређивање молекуларне структуре кристала, а она и дан-данас доводи до револуционарних открића. Сам у марсовкој пустињи, робот је тражио одговоре. Ровер Кјуриосити… »
Радио 021 06.10.2025
Пре више од 100 година, отац и син су развили технику за одређивање молекуларне структуре кристала. Гетти Имагес/ББЦ Пре више од 100 година, отац и син су изумели технику за одређивање молекуларне структуре кристала, а она и… »
Вести дана »
"Данас није требало да лети, поготово не пајпером!" Пилот о стравичном паду авиона код Суботице: Снимак с лица места буди језу! (видео, фото)
Курир пре 1 сатјош 55 повезаних
БЛОГ УЖИВО Дијана Хрка не одустаје од штрајка глађу, студенти забринути за њено здравље
Нова пре 24 минутајош 62 повезане
Фискални савет: Најважније очување стабилности, стратегија одговорила том задатку
РТВ пре 9 сатијош 19 повезаних