Povezane vesti

Stogodišnje otkriće koje i dalje pomaže da se osvoji Nobelova nagrada

BBC News pre 22 minuta
Pre više od 100 godina, otac i sin su razvili tehniku za određivanje molekularne strukture kristala. Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića… »

Južne vesti pre 3 sata
Getty Images/BBC Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića. Sam u marsovkoj pustinji, robot je tražio odgovore. Rover Kjuriositi Američlke… »

NIN pre 3 sata
Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića. Sam u marsovkoj pustinji, robot je tražio odgovore. Rover Kjuriositi Američlke svermiske agncije… »

Danas pre 3 sata
Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića. Sam u marsovkoj pustinji, robot je tražio odgovore. Rover Kjuriositi Američlke svermiske agncije… »

Radio 021 pre 3 sata
Pre više od 100 godina, otac i sin su razvili tehniku za određivanje molekularne strukture kristala. Getty Images/BBC Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do… »

Vesti dana »