Povezane vesti
Stogodišnje otkriće koje i dalje pomaže da se osvoji Nobelova nagrada
Južne vesti 06.10.2025
Getty Images/BBC Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića. Sam u marsovkoj pustinji, robot je tražio odgovore. Rover Kjuriositi Američlke… »
Danas 06.10.2025
Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića. Sam u marsovkoj pustinji, robot je tražio odgovore. Rover Kjuriositi Američlke svermiske agncije… »
NIN 06.10.2025
Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića. Sam u marsovkoj pustinji, robot je tražio odgovore. Rover Kjuriositi Američlke svermiske agncije… »
Vesti dana »
Cvejić (Evropska Srbija) o REM-u: Sve se odvija prema očekivanju, pala prva ćuška
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
(Video) Ljudi bežeći od plamena iskakali kroz prozore! Stravičan napad ruskih dronova na kijevsku akademiju nauka Ima i pogunulih, među ranjenima i dete Crni dim prekrio sve!
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana
Milost kao predizborni adut: Zašto su Vučićeva pomilovanja i abolicije izazvala kritike onih na koje se odnose
Insajder pre 1 satjoš 41 povezana