Povezane vesti
Stogodišnje otkriće koje i dalje pomaže da se osvoji Nobelova nagrada
BBC News 06.10.2025
Pre više od 100 godina, otac i sin su razvili tehniku za određivanje molekularne strukture kristala. Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića… »
NIN 06.10.2025
Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića. Sam u marsovkoj pustinji, robot je tražio odgovore. Rover Kjuriositi Američlke svermiske agncije… »
Danas 06.10.2025
Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića. Sam u marsovkoj pustinji, robot je tražio odgovore. Rover Kjuriositi Američlke svermiske agncije… »
Radio 021 06.10.2025
Pre više od 100 godina, otac i sin su razvili tehniku za određivanje molekularne strukture kristala. Getty Images/BBC Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do… »
Južne vesti 06.10.2025
Getty Images/BBC Pre više od 100 godina, otac i sin su izumeli tehniku za određivanje molekularne strukture kristala, a ona i dan-danas dovodi do revolucionarnih otkrića. Sam u marsovkoj pustinji, robot je tražio odgovore. Rover Kjuriositi Američlke… »
Vesti dana »
Vojvodina posle devet godina slavila u Beogradu nad bledom Zvezdom i ponovo uzela meru aktuelnom šampionu
RTS pre 1 minutjoš 74 povezane
Prijava za legalizaciju počinje sutra: informacije, uslovi i prijava za građane Srbije na jednom mestu
Blic pre 4 satijoš 34 povezane
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 35 minutajoš 51 povezana
Stojaković: Zadovoljan sam konačnim rezultatom i stvorenim prilikama protiv Radničkog
RTS pre 2 satajoš 31 povezana
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 5 satijoš 25 povezanih