Povezane vesti
“Nemam nikoga, upadala sam u očaj” Bebi Dol izašla iz ilegale, otkrila kako živi
Vesti online pre 15 sati
Pevačica Bebi Dol (Dana Todorović), koja se nekada zvala Dragana Šarić, posle duže medijske pauze otvoreno je govorila o svom detinjstvu i kroz suze otkrila kako je odrastala uz oca i majku. Kako je Bebi, koja je nedavno stavila nove zube, istakla… »
„Mama je radila na televiziji i 15 godina je krila da sam joj ćerka“: Bebi Dol posle medijske ilegale otvoreno o svemu
Nova pre 17 sati
Nakon mnogo godina medijske ilegale, pevačica je progovorila za srpske medije i otkrila zašto nije bila prisutna na javnoj sceni. Bebi Dol je pričala i o porodici, a poseban okcenat stavila je na odnos s majkom. „Nisam dostupna ni sebi i mala sam velike… »
"Majka je 15 godina krila da sam njena ćerka" Bebi Dol progovorila o odrastanju: Upadala sam u očaj...
Telegraf pre 17 sati
Pevačica Bebi Dol rešila je da otvori dušu i podeli detalje iz svog života nakon perioda medijske tišine. Bebi se prisetila emotivnih trenutaka iz detinjstva i odrastanja uz majku i oca, ali i teških trenutaka koji su je oblikovali kao osobu i umetnika… »
Vesti dana »

(Foto) zavejan ovaj deo Srbije: Sneg se ponovo sručio, oglasio se i RHMZ: Evo do kada će da pada
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Novaković (NPS): U Skupštini o legalizaciji, a ispred zgrade novi šatori – to je neverovatno
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Haos na 18.: Rođendanu vikinog sina zbog cece Folk divu opkolili sa svih strana - sto telefona je snima, atmosfera uzavrela, a evo šta peva slavljeniku (video)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Makron zatražio od premijera u ostavci da još jednom pokuša da formira vladajuću većinu u parlamentu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana