Povezane vesti
“Nemam nikoga, upadala sam u očaj” Bebi Dol izašla iz ilegale, otkrila kako živi
Vesti online 06.10.2025
Pevačica Bebi Dol (Dana Todorović), koja se nekada zvala Dragana Šarić, posle duže medijske pauze otvoreno je govorila o svom detinjstvu i kroz suze otkrila kako je odrastala uz oca i majku. Kako je Bebi, koja je nedavno stavila nove zube, istakla… »
„Mama je radila na televiziji i 15 godina je krila da sam joj ćerka“: Bebi Dol posle medijske ilegale otvoreno o svemu
Nova 06.10.2025
Nakon mnogo godina medijske ilegale, pevačica je progovorila za srpske medije i otkrila zašto nije bila prisutna na javnoj sceni. Bebi Dol je pričala i o porodici, a poseban okcenat stavila je na odnos s majkom. „Nisam dostupna ni sebi i mala sam velike… »
"Majka je 15 godina krila da sam njena ćerka" Bebi Dol progovorila o odrastanju: Upadala sam u očaj...
Telegraf 06.10.2025
Pevačica Bebi Dol rešila je da otvori dušu i podeli detalje iz svog života nakon perioda medijske tišine. Bebi se prisetila emotivnih trenutaka iz detinjstva i odrastanja uz majku i oca, ali i teških trenutaka koji su je oblikovali kao osobu i umetnika… »
Vesti dana »
Rusi O rušenju NATO Super herkulesa: Spekulacije vojnog Telegram kanala iz Rusije pominju eksploziju u letelici, prve fotografije sa mesta pada (foto)
Kurir pre 28 minutajoš 33 povezane
„Ovo je crvena linija“: Studenti u blokadi objavili 3 zahteva u vezi sa zakonom o Generalštabu
Nedeljnik pre 2 satajoš 35 povezanih
Kome Rusi žele da prepuste kontrolu nad NIS-om i da li će to proći kod Amerikanaca
Nova pre 13 minutajoš 38 povezanih