Povezane vesti
Voditeljka stavila veo na tuđoj svadbi: Žestoko zaigrala, pa se otkinula i haljina: "Za sve kriva rakija"
Blic 06.10.2025
Voditeljka i influenserka iz Bosne i Hercegovine, Hana Hadžiavdagić, bila je na jednoj svadbi, pa je sve iznenadila svojim potezom. Naime, Hana je pala u merak, stavila veo preko glave, te zaigrala. Od siline emocija, potpuno se prepustila muzici, što je… »
Voditeljka stavila veo na glavu na tuđoj svadbi, pa joj pukla haljina nasred sale: "Za sve je kriva..."
Telegraf 06.10.2025
Voditeljka i influenserka iz Bosne i Hercegovine, Hana Hadžiavdagić, bila je na jednoj svadbi, pa je sve iznenadila svojim potezom. Naime, Hana je pala u merak, stavila veo preko glave, te zaigrala. Od siline emocija, potpuno se prepustila muzici, što je… »
Vesti dana »
Dačić u Skupštini predstavio detalje predloga novog zakona: Trajni oružni listovi, EU pravila i stroža kontrola oružja
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 46 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Još jedan masovan napad na Kijev – devetoro mrtvih, 46 povređenih; Kremlj: Tampon-zona se planski širi
RTV pre 44 minutajoš 35 povezanih
Skandal na Mundijalu: Kakva je uloga Trampa u poništavanju crvenog kartona fudbaleru SAD
BBC News pre 49 minutajoš 68 povezanih
Nejmar završio reprezentativnu karijeru: "Umoran sam, trudio sam se, počelo je ovde na "Met lajf" stadionu i ja sam ovde završio"
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane