Повезане вести
Станија погледала смрти у очи Докторка јој једва спасила живу главу: "Умрла бих за 20 минута"
Ало 06.10.2025
Станија Добројевић не крије да је поборник пластичне хирургије, али и да редовно иде код стручњака како би затегла лице. Станија Добројевић изузетно води рачуна о свом изгледу, а сада је откила како је један такав одлазак у… »
"Рекли су ми да бих умрла за 20 минута": Станија отишла на затезања лица, па доживела хорор у салону: "Могла сам да одем на…
Блиц 06.10.2025
Станија Добројевић не крије да је поборник пластичне хирургије, али и да редовно иде код стручњака како би затегла лице. Станија изузетно води рачуна о свом изгледу, а сада је откила како је један такав одлазак у салон могао да… »
"Умрла бих за 20 минута, реаговала је..." Станија због затезања лица доживела хорор, све се десило у салону
Телеграф 06.10.2025
Станија Добројевић не крије да је поборник пластичне хирургије, али и да редовно иде код стручњака како би затегла лице. Станија изузетно води рачуна о свом изгледу, а сада је откила како је један такав одлазак у салон могао да… »
"Докторка ми је рекла да бих умрла за 20 минута" Станија открила да јој је живот био у опсности, а све због естетске промене…
Курир 06.10.2025
Станија Добројевић, чији се дечко Асмин Дурџић тренутно налази у "Елити 9", испричала је како јој је једном приликом живот био у опасности. И то због хијалурона. Прва старелта у Србији, никада није крила да је присталица… »
Вести дана »
Сећање на жртве злочина у Дубони и Малом Орашју – три године од масовног убиства
РТС пре 1 сатјош 79 повезаних
(Аудио) сукоб се управо опасно: Шири?! Погођен брод под заставом ове земље која нема везе са ратом, Иран прети крвопролићем! Букти на све стране: "То је потпуна лаж"
Блиц пре 21 минутајош 48 повезаних
УЖИВО Иран тврди да је погодио брод америчке морнарице на улазу у Ормуски мореуз, САД демантују
Спутник пре 46 минутајош 51 повезана
'Брод смрти': Шта је хантавирус потврђен на крузеру у Атлантском океану
BBC News пре 1 сатјош 35 повезаних
У Крагујевцу почело јавно слушање о изменама изборних закона
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 21 повезана