Povezane vesti
Stanija pogledala smrti u oči Doktorka joj jedva spasila živu glavu: "Umrla bih za 20 minuta"
Alo pre 12 sati
Stanija Dobrojević ne krije da je pobornik plastične hirurgije, ali i da redovno ide kod stručnjaka kako bi zategla lice. Stanija Dobrojević izuzetno vodi računa o svom izgledu, a sada je otkila kako je jedan takav odlazak u salon mogao da se završi… »
"Umrla bih za 20 minuta, reagovala je..." Stanija zbog zatezanja lica doživela horor, sve se desilo u salonu
Telegraf pre 12 sati
Stanija Dobrojević ne krije da je pobornik plastične hirurgije, ali i da redovno ide kod stručnjaka kako bi zategla lice. Stanija izuzetno vodi računa o svom izgledu, a sada je otkila kako je jedan takav odlazak u salon mogao da se završi kobno. Kako je… »
"Rekli su mi da bih umrla za 20 minuta": Stanija otišla na zatezanja lica, pa doživela horor u salonu: "Mogla sam da odem na…
Blic pre 13 sati
Stanija Dobrojević ne krije da je pobornik plastične hirurgije, ali i da redovno ide kod stručnjaka kako bi zategla lice. Stanija izuzetno vodi računa o svom izgledu, a sada je otkila kako je jedan takav odlazak u salon mogao da se završi kobno. Kako je… »
"Doktorka mi je rekla da bih umrla za 20 minuta" Stanija otkrila da joj je život bio u opsnosti, a sve zbog estetske promene…
Kurir pre 15 sati
Stanija Dobrojević, čiji se dečko Asmin Durdžić trenutno nalazi u "Eliti 9", ispričala je kako joj je jednom prilikom život bio u opasnosti. I to zbog hijalurona. Prva starelta u Srbiji, nikada nije krila da je pristalica estetskih promena na licu i… »
Vesti dana »

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 3 satajoš 30 povezanih

"Da se ne ljubimo"! Janis Sferopulos uskoro bivši u Crvenoj zvezdi? "Delije" su rekle svoje!
Kurir pre 4 minutajoš 41 povezana

Francuska u političkoj krizi nakon ostavke premijera Sebastijana Lekornija
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 81 povezana

Vlada uvodi socijalne penzije za najugroženije starije: Novi Zakon o socijalnoj zaštiti do 2027. godine
Serbian News Media pre 59 minutajoš 23 povezane