Повезане вести
Станија погледала смрти у очи Докторка јој једва спасила живу главу: "Умрла бих за 20 минута"
Ало 06.10.2025
Станија Добројевић не крије да је поборник пластичне хирургије, али и да редовно иде код стручњака како би затегла лице. Станија Добројевић изузетно води рачуна о свом изгледу, а сада је откила како је један такав одлазак у… »
"Умрла бих за 20 минута, реаговала је..." Станија због затезања лица доживела хорор, све се десило у салону
Телеграф 06.10.2025
Станија Добројевић не крије да је поборник пластичне хирургије, али и да редовно иде код стручњака како би затегла лице. Станија изузетно води рачуна о свом изгледу, а сада је откила како је један такав одлазак у салон могао да… »
"Рекли су ми да бих умрла за 20 минута": Станија отишла на затезања лица, па доживела хорор у салону: "Могла сам да одем на…
Блиц 06.10.2025
Станија Добројевић не крије да је поборник пластичне хирургије, али и да редовно иде код стручњака како би затегла лице. Станија изузетно води рачуна о свом изгледу, а сада је откила како је један такав одлазак у салон могао да… »
"Докторка ми је рекла да бих умрла за 20 минута" Станија открила да јој је живот био у опсности, а све због естетске промене…
Курир 06.10.2025
Станија Добројевић, чији се дечко Асмин Дурџић тренутно налази у "Елити 9", испричала је како јој је једном приликом живот био у опасности. И то због хијалурона. Прва старелта у Србији, никада није крила да је присталица… »
Вести дана »
Ланчани судар код Лознице, повређено пет особа. Делови возила расути по путу.
Ало пре 1 сатјош 33 повезане
Нема повец́ане радијације у Србији: СРБАТОМ реаговао на саопштење ИАЕА
Спутник пре 3 сатајош 36 повезаних
Амбасадор САД при НАТО-у: Мир у Украјини ближи него икад; Русија: Покушај Запада да заплени нашу имовину је ризик за све земље
РТС пре 2 минутајош 35 повезаних
Јована Скробић у сузама после дебакла од Црне Горе: Не знам шта нам се десило...
Курир пре 32 минутајош 60 повезаних