Povezane vesti

Peđa Mijatović otvoreno o gubitku sina: Meni se apsolutno sve desilo u životu VIDEO

Peđa Mijatović otvoreno o gubitku sina: Meni se apsolutno sve desilo u životu VIDEO

B92 pre 13 sati
Predrag Mijatović, legenda Partizana, Real Madrida i reprezentacije Jugoslavije, imao je fudbalsku zavidnu karijeru, ali je kroz život morao da se suoči sa velikom porodičnom tragedijom. Na današnji dan 2009. godine preminuo mu je sin Andrej u 14… »
Emotivni peđa Mijatović kakvog nismo videli: Progovorio o onoj najtežoj temi, gubitku sina!

Emotivni peđa Mijatović kakvog nismo videli: Progovorio o onoj najtežoj temi, gubitku sina!

Hot sport pre 15 sati
Peđa kakvog nismo navikli da vidimo u svetu surovog profesionalnizma! Potpredsednik Partizana, Predrag Mijatović, gostovao je u emisiji „Agape“ kod Aleksandra Gajšeka, gde je otvoreno govorio o najtežem periodu svog života, a to je gubitak sina: – To je… »
Potresna ispovest Peđe mijatovića o preminulom sinu: "Zvao sam sveštenika, sve je krenulo na bolje, ali posle dve godine..."

Potresna ispovest Peđe mijatovića o preminulom sinu: "Zvao sam sveštenika, sve je krenulo na bolje, ali posle dve godine..."

Kurir pre 18 sati
Potpredsednik Partizana Predrag Mijatović pričao je na razne teme tokom gostovanja emisiji "Agape". Legendarni as dotako se slavnih perioda karijere, ali i najtrežih trenutaka u životu. To je momenat kada je ostao bez sina Andreja koji je preminuo posle… »
Predrag Mijatović emotivno o preminulom sinu: "On je moja energija, zvao sam sveštenika..."

Predrag Mijatović emotivno o preminulom sinu: "On je moja energija, zvao sam sveštenika..."

Telegraf pre 19 sati
Potpredsednik Partizana Predrag Mijatović je gostovao u emisiji "Agape" Aleksandra Gajšeka i govorio je o brojnim aktuelnim temama, ali i onima iz svoje fudbalske karijere i privatnog života. Na početku razgovora je objasnio zbog čega se vratio u… »
Predrag Mijatović nije mogao više da ćuti! Predsednik Partizana otkrio sve o užasnoj tragediji koja mu se dogodila

Predrag Mijatović nije mogao više da ćuti! Predsednik Partizana otkrio sve o užasnoj tragediji koja mu se dogodila

Večernje novosti pre 20 sati
Predrag Mijatović je u emotivnoj ispovesti otkrio najteže momente svog života. FOTO: FK Partizan Mijatovićev život je obeležila velika tragedija, pošto je izgubio sina Andreja kada je imao samo 14 godina. Priča o njegovom lavovskom srcu je itekako… »

Vesti dana »