Povezane vesti
Federer napravio svoju listu pet najboljih tenisera svih vremena, poznato i gde je Đoković
Euronews 06.10.2025
Legendarni švajcarski teniser Rodžer Federer otkrio je listu petorice najvećih tenisera svih vremena — a njegov izbor iznenadio je mnoge ljubitelje ovog sporta. U intervjuu za Tenis Gazetu, Federer je naveo imena tenisera koji su obeležili dve različite… »
RODžER feder izabrao pet najboljih tenisera: Za Švajcarca Edberg GOAT
Dnevnik 06.10.2025
Švajcarski teniser Rodžer Federer nabrojao je pet najvećih igrača svih vremena. Federer je to učinio hronološki, a najvećeg idola, Stefana Edberga, prvo je naveo. "Što se mene tiče, bio mi je potreban moj GOAT, ljudi koji su bili na zidu kod kuće, želeo… »
VIDEO Federer izabrao svog GOAT-a, to nisu ni Đoković ni Nadal
Nova 06.10.2025
Rodžer Federer, bivši švajcarski teniser, otkrio je ko za njega bio GOAT, a u pitanju nisu ni Rafael Nadal ni Novak Đoković. Španac i Srbin jesu njegovi najveći rivali, koje mnogo poštuje i deluje da sa njima još bolji odnos od kada se povukao iz… »
Pet najboljih tenisera ikada - u izboru Rodžera Federera
B92 06.10.2025
Švajcarski teniser Rodžer Federer nabrojao je pet najvećih igrača svih vremena. Federer je to učinio hronološki, a najvećeg idola, Stefana Edberga, prvo je naveo. "Što se mene tiče, bio mi je potreban moj GOAT, ljudi koji su bili na zidu kod kuće, želeo… »
Rodžer Federer birao GOAT-a, svi su bili iznenađeni: "Znam koga ne voliš... možda Đoković, sećaš se njega?"
Telegraf 06.10.2025
Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rodžer Federer gostovao je u podkastu kod Burna Boja, nigerijskog pevača, gde je imao zadatak da izabere GOAT-a (najboljeg igrača ikada u ovoj igri). Bilo je u pitanju da poređa po raznim aktivnostima, Federer je… »
Federer izabrao Edberga za svog GOAT-a
Sport klub 06.10.2025
Rodžer Federer, jedan od članova velike trojke, najuspešnije generacije u istoriji, izabrao je petoricu najboljih tenisera po svom ukusu. Švajcarac je bio gost podkasta Burne Boja, nigerijskog pevača. Njih dvojica su birali GOAT-a (najvećeg svih vremena)… »
Ni Đoković ni Nadal! Rodžer Federer izabrao svog teniskog GOAT-a
Večernje novosti 06.10.2025
RODžER Federer uživa u zasluženoj penziji. Foto: Profimedia Teniski velemajstor, iako je bio najlepši za gledanje na kraju je nekako pao u senku Rafaela Nadala i Novaka Đokovića gledajući titule na velikim takmičenjima. Međutim Švajcarcu to i nije teško… »
Vesti dana »
Mađar srušio snove Ukrajincima: Neće učestvovati u kreditu EU - ovo je razlog
Večernje novosti pre 30 minutajoš 27 povezanih
Počela američka blokada Ormuskog moreuza, Tramp objavio da će eliminisati sve iranske brodove koji se približe
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 93 povezane
Mađar nakon ubedljive pobede optužio Orbanove ljude: "Upravo uništavaju osetljiva dokumenta, ali neće im proći"
NIN pre 30 minutajoš 199 povezanih
Peter Mađar obećao: Istraživanje korupcije, otpuštanje partijskih kadrova, raspuštanje državne TV
Pravo u centar pre 1 satjoš 23 povezane
Poznato stanje devojke koja je povređena u nesreći kod Aleksinca: Lekari joj se bore za život
Telegraf pre 5 satijoš 28 povezanih