Povezane vesti
Federer napravio svoju listu pet najboljih tenisera svih vremena, poznato i gde je Đoković
Euronews pre 3 sata
Legendarni švajcarski teniser Rodžer Federer otkrio je listu petorice najvećih tenisera svih vremena — a njegov izbor iznenadio je mnoge ljubitelje ovog sporta. U intervjuu za Tenis Gazetu, Federer je naveo imena tenisera koji su obeležili dve različite… »
RODžER feder izabrao pet najboljih tenisera: Za Švajcarca Edberg GOAT
Dnevnik pre 4 sati
Švajcarski teniser Rodžer Federer nabrojao je pet najvećih igrača svih vremena. Federer je to učinio hronološki, a najvećeg idola, Stefana Edberga, prvo je naveo. "Što se mene tiče, bio mi je potreban moj GOAT, ljudi koji su bili na zidu kod kuće, želeo… »
VIDEO Federer izabrao svog GOAT-a, to nisu ni Đoković ni Nadal
Nova pre 4 sati
Rodžer Federer, bivši švajcarski teniser, otkrio je ko za njega bio GOAT, a u pitanju nisu ni Rafael Nadal ni Novak Đoković. Španac i Srbin jesu njegovi najveći rivali, koje mnogo poštuje i deluje da sa njima još bolji odnos od kada se povukao iz… »
Pet najboljih tenisera ikada - u izboru Rodžera Federera
B92 pre 8 sati
Švajcarski teniser Rodžer Federer nabrojao je pet najvećih igrača svih vremena. Federer je to učinio hronološki, a najvećeg idola, Stefana Edberga, prvo je naveo. "Što se mene tiče, bio mi je potreban moj GOAT, ljudi koji su bili na zidu kod kuće, želeo… »
Rodžer Federer birao GOAT-a, svi su bili iznenađeni: "Znam koga ne voliš... možda Đoković, sećaš se njega?"
Telegraf pre 9 sati
Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rodžer Federer gostovao je u podkastu kod Burna Boja, nigerijskog pevača, gde je imao zadatak da izabere GOAT-a (najboljeg igrača ikada u ovoj igri). Bilo je u pitanju da poređa po raznim aktivnostima, Federer je… »
Federer izabrao Edberga za svog GOAT-a
Sport klub pre 11 sati
Rodžer Federer, jedan od članova velike trojke, najuspešnije generacije u istoriji, izabrao je petoricu najboljih tenisera po svom ukusu. Švajcarac je bio gost podkasta Burne Boja, nigerijskog pevača. Njih dvojica su birali GOAT-a (najvećeg svih vremena)… »
Ni Đoković ni Nadal! Rodžer Federer izabrao svog teniskog GOAT-a
Večernje novosti pre 11 sati
RODžER Federer uživa u zasluženoj penziji. Foto: Profimedia Teniski velemajstor, iako je bio najlepši za gledanje na kraju je nekako pao u senku Rafaela Nadala i Novaka Đokovića gledajući titule na velikim takmičenjima. Međutim Švajcarcu to i nije teško… »
Vesti dana »

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 3 satajoš 30 povezanih

"Da se ne ljubimo"! Janis Sferopulos uskoro bivši u Crvenoj zvezdi? "Delije" su rekle svoje!
Kurir pre 3 minutajoš 41 povezana

Bela kuća: Tramp želi da sve strane brzo postignu dogovor o oslobađanju talaca u Gazi
Večernje novosti pre 58 minutajoš 47 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon ostavke premijera Sebastijana Lekornija
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 81 povezana